FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Aluminij - Domžale 1:4

PRVA LIGA NZS 2012/2013
sobota, 01.12.2012, 21. kolo
Športni park NK Aluminij Kidričevo, 150 gledalcev
Strelci: 0:1 Šimunović 50', 0:2 Kous 53', 1:2 Jeleč 66', 1:3 Bešić 79'/ag., 1:4 Dobrovoljc 83'

Sodniki:
Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah), Janez Lunežnik (Zgornja Ložnica), Jožef Koren (Turnišče), Štefan Fekonja (Lendava). Delegat: Jožef Kamenšek (Maribor).

23 veselje al01122012

ALUMINIJ DOMŽALE
12 Lipovac Kristian 41 Vidmar Nejc
19 Rešek Denis  2 Skubic Nejc
21 Rešek Mitja  5 Zec Darko
30 Kožar Tomaž 10 Vuk Slobodan
16 Spahić Semir 17 Kovjenić Marko
17 Kurež Robert 21 Balokog Nack Michel
15 Žagar Tadej 23 Ihbeisheh Jaka
4 Kašnik David  27 Dobrovoljc Gaber
28 Bešić Adnan
28 Šimunović Mato
7 Jeleč Jurica 92 Kous Žiga
10 Bingo Klemen  19 Halilović Denis 


1 Cvetič Martin 1 Balažič Izidor
20 Cesar Blaž 24 Rems Tadej
26 Pečovnik Nejc 77 Požeg Vancaš Rudi
18 Kirič Luka 90 Husmani Zeni
9 Petek Timotej 8 Gerić Dejan 
6 Režonja Gregor 91 Vrhunc Luka
2 Strel Boštjan
9 Vuk Goran 

Strelci: 0:1 Šimunović 50', 0:2 Kous 53', 1:2 Jeleč 66', 1:3 Bešić 79'/ag., 1:4 Dobrovoljc 83'
Menjave:
Aluminij: Spahić - Pečovnik 61', D. Rešek - Kirič 79', Žagar - Režonja 81'
Domžale: Zec - Rems 51', Kous - Husmani 75', Šimunović - G. Vuk 86'
Rumeni kartoni: Kovjenić 23', Šimunović 25', Rešek D. 35', Balokog 40', Kous 61'
Rdeči kartoni:

V ekipi Domžal zaradi poškodb in prehlada ne bo Darka Topića, Saše Aleksandra Živca, Žana Majerja, Ivana Knezovića in Gregorja Zabreta. Uroš Korun je proti Mariboru prejel četrti rumeni karton v sezoni in nima pravice nastopa.

90+3. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme in Domžalčani so dosegli še osmo gostujočo zmago. Prvič v jesenskem delu sezone so dosegli več kot dva gola na eni tekmi. Bravo!

90+1. minuta: Brata Vuk sta znova odlično sodelovala v kazenskem prostoru Aluminija. Tokrat je odlično z desne strani podal Goran, na drugi vratnici pa Slobodan ni uspel žoge poslati v mrežo.

90+1. minuta: Četrti sodnik Štefan Fekonja je označil še dve minuti dodatka tekme.

90. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali v kazenskem prostoru Aluminija. Slobodan Vuk je na desno stran podal do Gorana, ki je streljal v dolgi kot. Pred vrati je poizkušal žogo v mrežo preusmeriti Ihbeisheh, a so domači uspešno blokirali.

86. minuta: V ekipi Domžal je Mata Šimunovića zamenjal Goran Vuk.

85. minuta: Ihbeisheh je bil pri žogi na levi strani polovice Aluminija. 20 metrov od vrat je sprožil v desni kot, a je uspešno žogo zaustavil vratar Lipovac.

1:4 Dobrovoljc; 83. minuta:
Šimunović je izvajal kot z desne strani. Podal je na prvo vratnico, kjer je visoko skočil Dobrovoljc in z glavo premagal nemočnega vratarja Lipovaca.

82. minuta: Domžalčani so še enkrat nevarno zapretili. Z desnega roba kazenskega prostora je močno sprožil Šimunović, domače pa je rešila vratnica.

81. minuta: V ekipi Aluminija je Žagarja zamenjal Režonja.

79. minuta: V ekipi Aluminija je Denisa Reška zamenjal Kirič.

1:3 Bešić/ag; 79. minuta:
Šimunović je priboril kot na desni strani. Isti igralec je poslal predložek pred vrata, kjer je nesrečno žogo zadel Bešić, ki je premagal svojega vratarja.

75. minuta: V ekipi Domžal je Žigo Kousa zamenjal Zeni Husmani.

71. minuta: Slobodan Vuk je priboril kot z desne strani. Šimunovič je podal na prvo vratnico, kjer so domači uspešno odbili.

69. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. Z 20 metrov je močno meril v desni kot domačih vrat, a je znova uspešno odbil vratar Lipovac. Že v naslednjem napadu nov močan strel proti domačim vratom. S 25 metrov je poizkušal Balokog, a je znova odbil Lipovac, tokrat v kot.

1:2 Jeleč; 66. minuta:
Aluminij je imel kot z desne strani. Bešič je poslal predložek v kazenski prostor. Z 11 metrov je z glavo streljal Kašnik, pred vrati pa je žogi z glavo smer spremenil Jeleč in vratar Vidmar je bil premagan.

64. minuta: Šimunović je bil pri žogi na desni strani polovice Aluminija. Podal je do prodirajočega Skubica. Ta je podal na desno do Slobodana Vuka, ki je sam prišel pred domačega vratarja. Močno je sprožil v levi kot, Lipovac pa je z odlično obrambo odbil v kot. Po podaji Šimunovića na prvo vratnico je z glavo močno streljal Dobrovoljc. Žoga je zletela za las mimo leve vratnice.

63. minuta: Aluminij je krenil v hiter protinapad. Do strela z 20 metrov je prišel Bešić, ki je meril precej mimo leve vratnice.

61. minuta: V ekipi Aluminija je Spahića zamenjal Pečovnik.

61. minuta: Zaradi prekrška nad Bešićem je rumeni karton prejel Žiga Kous. Žagar je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je žogo predse odbil vratar Vidmar. V gneči pred vrati je najprej streljal Bešić, potem še Denis Rešek, a je Vidmar uspešno odbil v kot.

57. minuta: Kous je skupaj z Ihbeishehem izigral obrambo Aluminija na desni strani. Na vrhu kazenskega prostora je žoga prišla do Slobodana Vuka, ki je sprožil s prve. Dobro postavljeni vratar Lipovac je žogo zanesljivo ujel.

56. minuta: Do prve priložnosti v drugem polčasu je prišel tudi Aluminij. Z razdalje je streljal Bingo, vratar Vidmar je žogo zanesljivo ujel.

0:2 Kous; 53. minuta:
Domžalčani so hitro podvojili vodstvo. Po strelu z razdalje se je žoga odbila do Slobodana Vuka. Slednji je na desni vratnici našel povsem osamljenega Kousa, ki je s šestih metrov žogo poslal ob levo vratnico domačih vrat.

51. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Darka Zeca zamenjal Tadej Rems.

0:1 Šimunović; 50. minuta:
Kous je izvajal stranski avt na polovici Aluminija. Z desne je podal v kazenski prostor do Slobodana Vuka. Ta si je odlično zaustavil žogo in podal do Šimunovića. Slednji je s 14 metrov, z močnim strelom z voleja, zadel spodnji desni kot nemočnega Lipovaca.

48. minuta: Zec je 25 metrov od svojih vrat storil prekršek nad Jelečem. S strelom v zgornji desni kot je poizkušal Kašnik, ki je meril nekoliko previsoko.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.

45+1. minuta: Po polminutnem dodatku je glavni sodnik Vojko Goričan označil konec prvega polčasa.

42. minuta: Mitja Rešek je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poizkušal je s predložkom v kazenski prostor, ki se je izkazal za strel proti vratom. Z nekaj težavami je vratar Vidmar uspešno žogo odbil.

41. minuta: Aluminij je izpeljal hitro akcijo na polovici Domžal. Z 20 metrov je močno sprožil Kurež, meril pa je mimo zgornjega desnega kota vrat Vidmarja.

40. minuta: Zaradi prekrška nad Bešićem je rumeni karton prejel Patrick Nack Balokog.

35. minuta: Zaradi prekrška nad Ihbeishehem je rumeni karton prejel Denis Rešek. Po predložku Šimunovića je do strela prišel Balokog, ki je z 12 metrov meril mimo desne vratnice.

33. minuta: Kurež je priboril kot na desni strani za Aluminij. Bešić je podal na prvo vratnico, kjer je v nov kot odbil Dobrovoljc. V drugo je Bešić podal na drugo vratnico, kjer je bil najvišji vratar Vidmar.

28. minuta: Slobodan Vuk je priboril prosti strel 35 metrov od vrat Aluminija. Z neposrednim strelom je poizkušal Halilović, a vratar Lipovac ni imel težjega dela.

25. minuta: Šimunović je izvajal prosti strel z leve strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je tik pred Dobrovoljcem žogo ujel vratar Lipovac. Aluminij je krenil v protinapad, ki ga je s prekrškom nad Denisem Reškom zaustavil Mato Šimunović, ki je prejel tudi rumeni karton.

23. minuta: Zaradi prekrška nad Žagarjem je rumeni karton prejel Marko Kovjenić.

22. minuta: Aluminij je imel stranski avt na levi strani polovice Domžal. Žoga je prišla do Jeleča, ki je na kratko podal do Mitje Reška. Ta je z vrha kazenskega prostora streljal mimo desne vratnice.

15. minuta: Balokog je z imenitno podajo na desni strani v ogenj poslal Kousa. Ta je s prve poslal močan predložek v kazenski prostor, kjer je Ihbeisheh z glavo streljal čez domača vrata.

15. minuta: Aluminij je prišel do kota z leve strani. Po podaji na prvo vratnico so Domžalčani uspešno izbili.

12. minuta: Domžalčani so izvedli odlično akcijo na levi strani. V kazenskem prostoru je Slobodan Vuk zaposlil Ihbeisheha, ki je z 10 metrov močno meril v dolgi kot. Vratar Lipovac je znova odlično posredoval, domača obramba pa je odbila v kot. Šimunović je poslal odličen predložek pred vrata, kjer je šel v prazno Lipovac. Na drugi vratnici je z glavo streljal Slobodan Vuk, a je na golovi črti uspešno izbil Denis Rešek.

10. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad po desni strani. Ihbeisheh je v kazenskem prostoru našel Slobodana Vuka, ki je sam prišel pred domačega vratarja. Poizkušal je s strelom po tleh, a je Lipovac uspešno ubranil z nogama.

5. minuta: Ihbeisheh je z veliko borbenosti priboril kot na levi strani. Po podaji Šimunovića na prvo vratnico so se domači z nekaj težavami ubranili.

3. minuta: Domžalčani so zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Dobrovoljc, Zec, Halilović, Kous; Kovjenić, Skubic, Balokog; Ihbeisheh, Slobodan Vuk, Šimunović.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Aluminija.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB