FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Veliko breme padlo z ramen

Goran Vuk se je Nogometnemu klubu Domžale pridružil takoj po koncu lanske sezone, ko se je v dresu sosednjega Doba okitil z naslovom najboljšega strelca 2. slovenske lige. Hitronogi Kamničan si je hitro izboril mesto v prvi enajsterici Stevana Mojsilovića in čakali smo le še njegov prvi gol za dvakratne državne prvake.

Goran Vuk

25-letni napadalec se je trudil na vse pretege, a žoga nikakor ni hotela v mrežo vse do 18. kola in gostovanja v Murski Soboti. Tekla je 24. minuta, ko je 'Gogi' pobegnil po desni strani in učinkovito zaključil akcijo. Prvi gol je bil pod streho, breme z ramen je padlo, polega tega pa so Domžalčani iz Fazanerije odnesli vse tri točke. Po idealnem dnevu starejši od bratov Vuk, mlajši Slobodan je proti Muri 05 v 55. minuti podvojil vodstvo svoje ekipe, po tekmi ni mogel skriti zadovoljstva in nasmeška na obrazu.


Tekst: Grega Krmavnar
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO