FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Gorica 0:1

Prva liga NZS 2012/2013
sreda, 07.11.2012, 17. kolo
Športni park Domžale, 400 gledalcev

Strelec: 0:1 Bremec 70'

Sodniki: Roberto Ponis (Koper), Dejan Kresnik (Radlje ob Dravi), Tomaž Klančnik (Slovenj Gradec), Emir Huselja (Velenje). Delegat: Jožef Rajh (Celje).

Nejc Skubic

DOMŽALE GORICA
39 Zabret Gregor 12 Simčič Vasja
2 Skubic Nejc 2 Kadrija Taulant
7 Vuk Slobodan 3 Celcer Uroš 
10 Knezović Ivan 7 Vetrih Amadej 
14 Papež Jernej 8 Širok Matija
21 Balokog Michel Nack 10 Žigon Dejan 
25 Korun Uroš  14 Mbida Bindzi Ebila Jean 
28 Šimunović Mato 19 Gregorič Miha
77 Požeg Vancaš Rudi  21 Bremec Sandi
90 Husmani Zeni 25 N'Diaye Welle
92 Kous Žiga 27 Jogan Alen 


41 Vidmar Nejc 30 Štrukelj Januš
7 Živec Saša Aleksander 4 Rojc Marko
9 Vuk Goran  16 Praprotnik Nejc
17 Kovjenić Marko 17 Mevlja Miha 
23 Ihbeisheh Jaka 18 Pavič Alen
24 Rems Tadej 20 Jakovljevič Robi
36 Kostanjšek Miha 24 Dornik Jan

Strelec: 0:1 Bremec 70'
Menjave
Domžale: Papež - G. Vuk 46', Požeg Vancaš - Živec 69', Balokog - Kovjenić 69'
Gorica: Kadrija - Mevlja 46', Bremec - Praprotnik 73', Žigon - Dornik 84'
Rumeni kartoni: Gregorič 13', Kadrija 17', Mbida 27', Husmani 88'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal ne bo Aleksa Pihlerja (zadnja stegenska mišica), Denisa Halilovića (prepona), Darka Topića (zlomljeno stopalo), Jureta Balkovca (zadnja stegenska mišica), Žana Majerja (prepona), Lamina Dialla (rama), Tobiasa Mencigarja in Liridona Osmanaja, ki so poškodovani ter Darka Zeca, ki je kaznovan.90+3. minuta: Po slabih treh minutah dodatka je glavni sodnik Roberto Ponis označil konec tekme.

90+2. minuta: Kous je poslal predložek z desne strani. Simčič  je slabo odbil in Slobodan Vuk je žogo nastavil Kovjeniću. Ta je z 20 metrov natančno streljal v spodnji levi kot vrat, a je na golovi črti uspešno odbil Celec.

90+1. minuta: Četrti sodnik Emir Huselja je označil še dve minuti dodatka tekme.

88. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Zeni Husmani.

85. minuta: Husmani je poslal predložek s prostega strela z desne strani. Na vrhu kazenskega prostora so uspešno odbili gostje.

84. minuta; V ekipi Gorice je Žigona zamenjal Dornik.

79. minuta: Goričani so prišli do kota z leve strani. Zabret ni prišel do žoge, Ndiaye pa je meril proti golu, a je uspešno odbil Knezović.

75. minuta: Živec je prodiral po levi strani. V kazenskem prostoru je našel Slobodana Vuka, ki je podal na drugo vratnico. Tam je bil najbolj odločen Husmani, ki je streljal proti vratom, a je z golove črte odbil Celcer. Po podaji Živca s kota so se gostje ubranili.

73. minuta: V ekipi Gorice je Bremca zamenjal Praprotnik.

72. minuta: Živec je izvajal kot z leve strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je z glavo streljal Knezović. Meril je mimo daljše vratnice.

0:1 Bremec; 70. minuta:
Žigon je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je z glavo zgornji desni kot neubranljivo zadel Bremec.

69. minuta: V ekipi Domžal sta Michela Nacka Balokoga in Rudija Požega Vancaša zamenjala Saša Aleksander Živec in Marko Kovjenić.

63. minuta: Kous je prodrl po desni strani. Poslal je odličen predložek na drugo vratnico, kjer je neovirano z glavo streljal Balokog. S petih metrov je streljal za las mimo desne vratnice.

57. minuta: Domžalčani so izpeljali novo lepo akcijo. Na desni strani kazenskega prostora je bil sam Goran Vuk, ki je s 16 metrov streljal, a je uspešno posredoval vratar Simčič.

56. minuta: Domžalčani so lepo prebili desno stran. Husmani je v akcijo poslal Gorana Vuka, ki je podal pred vrata. Tam je bil za las prekratek Požeg Vancaš in uspešno so odbili gostujoči branilci. V nadaljevanju akcije je do žoge prišel Skubic. Z desne strani je poslal predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je Slobodan Vuk z glavo meril za las mimo desne vratnice.

52. minuta: Skubic je izvajal prosti strel 30 metrov od vrat Gorice. Močno je udaril po žogi, a je meril nekoliko previsoko.

49. minuta: Husmani je na desni strani priboril prosti strel na desni strani. Prav Husmani je poslal predložek na desno stran kazenskega prostora. Goran Vuk je uspel podati po tleh na prvo vratnico. Tam je bil njegov brat Slobodan, ki je meril mimo leve vratnice.

46. minuta: V ekipi Domžal je Jerneja Papeža zamenjal Goran Vuk, pri Gorici pa Kadrijo Mevlja. Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Gorice.

45+2. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Emir Huselja je označil minuto dodatka prvega polčasa.

43. minuta: Širok je uspešno prodiral po desni strani. 16 metrov od vrat je sprožil, a je meril precej čez domači gol.

42. minuta: Goričani so prišli do kota z desne strani. Celcer je poslal predložek pred vrata, kjer je z roko uspešno odbil Zabret.

38. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Papež je prepustil Požegu Vancašu, ki je na desni našel Husmanija. Ta je s 16 metrov močno sprožil v desni kot, žoga pa je zletela le za las mimo vrat Simčiča.

29. minuta: Skubic je z desne strani poslal predložek v kazenski prostor Gorice. Do strela z glavo je iz težkega položaja prišel Slobodan Vuk, ki je meril precej čez gol.

27. minuta: Zaradi prekrška nad Zenijem Husmanijem je rumeni karton prejel Mbida.

24. minuta: Kous je odbil za prvi kot gostov na tekmi. Žigon je podal na prvo vratnico, kjer je uspešno odbil Kous.

22. minuta: Bremec je na desni strani kazenskega prostora Domžal našel Široka. Ta je precej z desne strani močno sprožil, vratar Zabret pa je žogo s pestmi odbil. Na drugi strani je s 25 metrov po tleh sprožil Skubic, na pravem mestu je bil vratar Simčič.

17. minuta: Zaradi prekrška nad Matom Šimunovićem je rumeni karton prejel Kadrija.

15. minuta: Požeg Vancaš je ukradel žogo na sredini igrišča. Med gostujočimi branilci je podal do Slobodana Vuka, ki je nekoliko z leve streljal s prve. S 13 metrov je meril mimo daljše vratnice.

13. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Gregorič. Prosti strel z leve strani je izvajal Husmani, ki je s 25 metrov sprožil neposredno proti vratom. Vratar Simčič ni imel težjega dela z obrambo.

10. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. Papež je odložil žogo Skubicu, ki je s 25 metrov streljal mimo desne vratnice.

4. minuta: Domžalčani so začeli v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Zabret, Šimunović, Knezović, Korun, Kous; Balokog, Skubic, Husmani; Požeg Vancaš, Slobodan Vuk, Papež.

2. minuta: Imenitna akcija Domžalčanov na polovici Gorice. Vuk je za hrbtom domače obrambe našel Požega Vancaša, ki je z 12-tih metrov neovirano sprožil. Vratar Simčič je s konicami prstov žogo odbil čez prečko. Po podaji Papeža s kota je s treh metrov z glavo čez gol meril Knezović.

1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli igralci Domžal.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO