FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Cilj je samo en!''

Nogometaše Domžal pred odhodom na reprezentančni premor čaka še zadnja prvenstvena tekma. V 13. krogu Prve lige Telekom Slovenije bo v domačem Športnem parku gostovala Tabor Sežana.

RazdrhPredSezano

Kraševci so ob Bravu drugi novinec letošnje tekmovalne sezone, po uvodnih dvanajstih tekmah pa se lahko pohvalijo s trinajstimi osvojenimi točkami. NK Tabor Sežana se po zmagi nad Bravom v zadnjem krogu trenutno nahaja na 6. mestu prvoligaške razpredelnice, prvo medsebojno srečanje z rumeno družino pa je prav tako pripadlo češnjicam. Tedaj je na njihovi klopi sedel Andrej Razdrh, sedanji stratega rumenih pa je pred današnjo tekmo dejal: “Cilj je samo en. Želimo si treh točk, zanima nas zgolj zmaga. Ni pomembno, kako bomo do nje prišli, važen je zgolj pozitiven rezultat. Končno smo imeli na voljo cel teden, tako da fantje so na dvoboj pripravljeni. Na treningih so delali odlično, posvetili smo se nekaterim stvarem, ki se jim v preteklih tednih zaradi natrpanega urnika nismo uspeli, zato razloga, da ne bi dali vse od sebe, ni.”

Sežansko moštvo se je s pomočjo dodatnih kvalifikacij v Prvo ligo uvrstilo prav po zaslugi Razdrha, ki je v Domžale, skupaj z Darkom Karapetrovičem, prišel pred dobrim mesecem dni. Na mestu glavnega trenerja ga je pri Primorskem predstavniku nasledil Almir Sulejmanović, Razdrh pa pravi, da gre kljub vsemu za srečanje, ki je enako drugim: “Smo profesionalci in to je za nami. Sodelovali smo super, igralci so odlični, zato se veselim, da se bomo ponovno videli. Tekma, ki je enaka drugim, je za nas izjemno pomembna, ne glede na to s kom se bomo pomerili. Iščemo prvo zmago na domačem igrišču, s Taborom pa se bomo v prvenstvu srečali še dvakrat, tako da se bomo z nekdanjimi varovanci še videli.''

Moštvo Domžal je pred nadaljevanjem sezone okrepil 29-letni bočni branilec Matic Fink, ki bo pravico nastopa imel že na današnji tekmi: “Matic je z nami že cel teden. Zelo dobro je oddelal prve treninge in mislim, da je lahko, glede na svojo zgodovino Prve lige, zelo pomembna okrepitev. Predvsem gre za igralca z veliko karakterja, prav tako je zelo borben, nepopustljiv, ima nekaj, kar mogoče ekipa v tem trenutku pogreša. Prepričan sem, da bo svoj delež tej ekipi doprinesel že od samega začetka,” je zaključil Razdrh.

Dvoboj z NK Tabor Sežana, ki si ga bo moč ogledati na Planet TV, bo v vlogi glavnega sodnika nadziral Asmir Sagrković. S strani mu bosta pomagala Miha Kelan in Aleksander Burjan, četrti sodnik bo David Šmajc.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB