Rudar Velenje - Domžale 1:0Strelec: 1:0 Klinar 60'

Sodniki: Andrej Žnidaršič (Kranj), Mitja Podobnik (Veliki Gaber), Jure Praprotnik (Ljubljana), Marko Podgoršek (Duplje). Delegat: Stojan Bole (Sežana).

Nejc Skubic

RUDAR VELENJE
DOMŽALE
22 Rozman Matjaž
39 Zabret Gregor
3 Jeseničnik Aleš 2 Skubic Nejc
16 Berko Sebastjan 3 Topić Darko 
4 Stakić Dragoslav 5 Zec Darko
19 Jahič Senad
7 Živec Saša Aleksander 
15 Rotman Rajko 9 Vuk Goran 
28 Radujko Dalibor 13 Knezović Ivan 
21 Bratanovič Elvis 19 Halilović Denis
7 Firer Ivan 21 Balokog Nack Michel
23 Klinar Denis 77 Požeg Vancaš Rudi 
17 Podlogar Matej 90 Husmani Zeni 


1 Pašagič Alen 41 Vidmar Nejc
6 Rošer Uroš 8 Gerić Dejan
24 Bakarič Saša 10 Vuk Slobodan
2 Bubalović Christian 17 Kovjenić Marko
5 Stjepanovič Nemanja 18 Pihler Aleks
9 Čonka Branislav
25 Korun Uroš
10 Leon Črnčič 92 Kous Žiga

Strelec: 1:0 Klinar 60'
Menjave
Rudar Velenje: Podlogar - Čonka 63', Klinar - Črnčič 76', Firer - Stjepanović 88'
Domžale: Topić - Gerić 66', Vuk G. - Vuk S. 74', Knezović - Pihler 88'
Rumeni kartoni: Balokog 12', Knezović 36', Klinar 38', Skubic 43', Halilović 65', Zec' 71', Zec 82'
Rdeči karton: Zec 82'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ne bo Liridona Osmanaja, Tobiasa Mencigarja, Jureta Balkovca, Žana Majerja in Lamina Dialla.90+5. minuta: Po slabih petih minutah dodatka je sodnik Andrej Žnidaršič označil konec tekme.

90+4. minuta: Rudar je znova izpeljal hiter protinapad. Zaključil je Bratanović, ki je poizkušal vratarja Zabreta premagati z lob udarcem, a je ob tem zadel desno vratnico.

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je pokazal pet minut dodatka tekme. Domžalčani so prišli do kota, a je Skubic z glavo streljal čez vrata.

88. minuta: V ekipi Rudarja je Firerja zamenjal Stjepanović.

88. minuta: Rudar je krenil v hiter protinapad. Sam je pred vratarja Zabreta prišel Radujko, vendar je bil pri zaključku neuspešen.

88. minuta: V ekipi Domžal je Ivana Knezovića zamenjal Aleks Pihler.

87. minuta: Čonka je krenil v prodor po sredini igrišča. Na desni strani kazenskega prostora je našel Bratanovića, ki je močno meril po tleh. Vratar Zabret je žogo uspešno zadržal.

Rdeči karton Zec; 82. minuta:
Zaradi prekrška nad Firerjem je drugi rumeni karton na tekmi prejel Darko Zec, ki je moral predčasno zapustiti igrišče.

79. minuta: Bratanović je bil pri žogi na polovici Domžal. S podajo je na levi strani kazenskega prostora našel Črnčiča. Slednji je streljal, a je v zadnjem trenutku odlično blokiral Knezović.

76. minuta: V ekipi Rudarja je Klinarja zamenjal Črnčič.

74. minuta: V ekipi Domžal je Gorana Vuka zamenjal njegov brat Slobodan Vuk.

73. minuta: Skubic je bil v protinapadu na desni strani. V sredini je našel Balokoga, ki je s 25 metrov streljal s prve. Vratar Rozman je z manjšimi težavami žogo zadržal. Že v naslednjem napadu je z razdalje sprožil Husmani. Z dobrih 25 metrov je meril za las mimo desne vratnice.

72. minuta: Jeseničnik je poslal nevaren predložek v kazenski prostor. Pred vratarjem Zabretom je žogo z glavo zadel Bratanović, ki je meril mimo desne vratnice.

71. minuta: Zaradi prekrška nad Firerjem je rumeni karton prejel Darko Zec.

66. minuta: Zaradi poškodbe stopala je Darka Topića zamenjal Dejan Gerić.

65. minuta: Zaradi prekrška nad Radujkom je rumeni karton prejel Denis Halilović.

63. minuta: V ekipi Rudarja je Podlogarja zamenjal Čonka.

1:0 Klinar; 60. minuta:
Domžalčani so storili napako pri postavljanju prepovedanega položaja. Obrambi je ušel Klinar, ki je s preigravanjem v desno obšel vratarja Zabreta in zatresel prazno mrežo.

56. minuta: Požeg Vancaš je na levem robu igrišča osmešil Podlogarja. Prodrl je proti kazenskemu prostoru Rudarja in s 25 metrov nevarno sprožil. Meril je mimo desne vratnice domačih vrat.

55. minuta: Do prvega kota v drugem polčasu je prišel tudi Rudar. Jeseničnik je podal v kazenski prostor, kjer je na prvi vratnici uspešno z glavo izbil Topić. V nadaljevanju akcije je po podaji Bratanovića streljal Radujko, vendar je meril precej mimo desne vratnice.

53. minuta: Požeg Vancaš se je odlično znašel na polovici Rudarja. Z globinsko podajo je zaposlil Živca, ki je že prišel v kazenski prostor, a mu je v zadnjem trenutku žogo izpod nog izbil Jahič. Kot je izvajal Požeg Vancaš, ki je podal predaleč.

51. minuta: Rudar ima v uvodu drugega polčasa več časa žogo v svoji posesti, vendar je nenevaren. Priložnost se mu je ponudila po nesporazumu v gostujoči obrambi, a je Zabret izven kazenskega prostora v zadnjem trenutku izbil pred Bratanovićem.

46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli igralci Rudarja.

45+2. minuta: Po dobri minuti dodatka je sodnik Andrej Žnidaršič označil konec prvega polčasa, v katerem so bili nevarnejši Domžalčani, vendar v zaključkih akcij niso uspeli premagati razpoloženega vratarja Rozmana.

45+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je pokazal še minuto dodatka prvega polčasa. Vnovič so nevarno zapretili Domžalčani. Skubic je z desnega roba kazenskega prostora močno sprožil v dolgi kot. Žogo je s konicami prstov v kot odbil vratar Rozman. Po podaji Skubica je do strela z glavo prišel Halilović, ki je meril v levi kot. Na golovi črti je v nov kot odbil Podlogar.

44. minuta: Zec je s sredine igrišča poslal odlično diagonalno podajo v kazenski prostor Rudarja. Z glavo je streljal Skubic, ki je meril mimo leve vratnice. Ob tem poizkusu je kapetana Domžal pohodil in hkrati sezul Klinar, a je sodnik Žnidaršič le odmahnil z roko.

43. minuta: Zardi prekrška nad Bratanovićem je rumeni karton prejel Nejc Skubic.

41. minuta: Topić je začel akcijo na levi strani. Žoga je prišla do Požega Vancaša, ki je odigral dvojno podajo z Vukom. Rudi je na levem robu kazenskega prostora prišel do strela, a je meril za las previsoko. Že v naslednjem napadu nov strel proti domačim vratom. Tokrat je s 25 metrov nekoliko previsoko meril Husmani.

38. minuta: Zaradi oviranja izvajanja prostega strela je rumeni karton prejel Klinar.

36. minuta: Zaradi prekrška nad Bratanovićem je rumeni karton prejel Knezović.

30. minuta: Balokog je dobrih 30 metrov od vrat storil prekršek. Iz prostega strela je poizkušal Rotman, ki je zadel živi zid in žoga je končala v kotu. Po podaji Jeseničnika je pred vrati z glavo uspešno odbil Halilović.

28. minuta: Skubic je iz avta zaposlil Požega Vancaša, ki je skupaj z Vukom in Živcem izigral obrambo Rudarja. Do strela s 16 metrov je prišel Vuk, a so uspešno pred vrati blokirali branilci Rudarja.

23. minuta: Rudar je kombiniral na polovici Domžal. S slabih 30 metrov je do strela prišel Radujko, ki je meril mimo desne vratnice.

22. minuta: Domžalčani so krenili v protinapad. Živec je podal na desno do Husmanija, ki je podaljšal do Skubica. Slednji je z levico poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je bil povsem sam Požeg Vancaš. Streljal je z glavo, a se je izkazal vratar Rozman, ki je v nadaljevanju ob pomoči branilcev odbil v kot. Po podaji Skubica je bil znova zanesljiv vratar Rozman.

19. minut: Živec in Požeg Vancaš sta na levi strani dodobra premešala obrambo Rudarja. Na koncu sta iztržila kot z leve strani. Skubic je izvajal prvi kot na tekmi. V kazenskem prostoru je našel Halilovića, ki je streljal z glavo, a je ob tem storil tudi prekršek nad domačim branilcem.

14. minuta: Halilović je na desni strani polovice Domžal storil prekršek nad Firerjem. Jeseničnik je poslal predložek na drugo vratnico, kjer ni bilo nikogar.

12. minuta: Zaradi prekrška nad Radujkom je rumeni karton prejel Michel Nack Balokog.

8. minuta: Husmani je s podajo v kazenski prostor našel Skubica, ki je žogo sprejel s prsmi. S hrbta ga je podrl branilec Berko, vendar je piščalka sodnika Žnidaršiča ostala nema.

4. minuta: Domžalčani so začeli v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Zabret; Zec, Halilović, Knezović; Topić, Balokog, Husmani, Skubic; Požeg Vancaš, Vuk, Živec.

3. minuta: Klinar je bil pri žogi na polovici Domžal. 25 metrov od vrat se je odločil za močan strel. Žoga je poskakovala in vratar Zabret jo je z rokami odbil. V nadaljevanju so uspešno odbili gostujoči branilci.

1. minuta: Domžalčani so že v 30. sekundi prvič zapretili proti vratom Rudarja. Požeg Vancaš je v kazenskem prostoru domačih spravil žogo do Živca. Ta je podal na desno do Husmanija, ki je pred vrati našel Vuka. Slednji je iz težkega položaja sprožil proti vratom, vendar vratar Rozman ni imel težjega dela.

1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli igralci Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO