FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

November je mesec Anine zvezdice

Prebudite se in pomagajte, hkrati pa si še brezplačno oglejte nogometno tekmo! Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica pripravljata dobrodelno akcijo z nazivom ''November je mesec Anine zvezdice''.

Anina zvezdica

Dvakratne državne prvake predzadnji mesec v letu čakata dve domači tekmi, prva proti Gorici bo 7. novembra ob 17:00, druga proti Celju pa 24. novembra ob 16:00. Na obeh bomo pred vhodom na stadion zbirali hrano z daljšim rokom uporabe. Vsak obiskovalec, ki bo s seboj prinesel najmanj dva primerna izdelka, si bo lahko posamezno tekmo ogledal brezplačno.


Zbrane izdelke bo Nogometni klub Domžale predal Anini zvezdici, ki s svojimi akcijami skozi celotno leto zbira hrano z daljšim rokom uporabe. Slednjo namenja družinam, ki so na robu preživetja in jim tako v teh težkih časih pomaga preživeti vsakdan. Omenjena akcija je del Božične akcije Anine zvezdice, ki bo z zbrano hrano že drugo leto zapored polepšala božične praznike socialno ogroženim družinam.


Nogometni klub Domžale in Anina zvezdica z roko v roki sodelujeta od letošnjega maja, ko so nogometaši dvakratnih državnih prvakov darovali večjo količino hrane z daljšim rokom uporabe. Sodelovanje se je dodatno poglobilo na začetku letošnje sezone, ko se je vodstvo kluba odločilo, da bo hrbtno stran dresa članskega moštva krasil logotip Anine zvezdica. V novembru pa bomo torej pripravili prvo skupno akcijo obeh organizacij. Verjamemo, da se boste navijači Nogometnega kluba Domžale odzvali v velikem številu in pomagali polepšati božične praznike družinam, ki živijo na robu preživetja.

November je mesec Anine zvezdice

Opozorilo! Zbiramo le hrano z daljšim rokom uporabe! Gremo skupaj do vrha, ob tem pa še skupaj pomagajmo družinam v stiski! Veselimo se že vašega obiska.

NK Domžale!

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO