Domžale - Radomlje 1:0 (foto)


Strelec: 1:0 Dobrovoljc 89'

Sodniki: Marino Pašalić (Preserje pri Radomljah), Leon Pašalić (Kamnik), Marjan Poljanšek (Kamnik)

Slobodan Vuk

DOMŽALE RADOMLJE
39 Zabret Gregor 1 Blaževič Denis
9 Vuk Goran 19 Mohar Gregor
10 Vuk Slobodan 4 Varga Velimir
14 Papež Jernej 22 Mušič Denis
17 Kovjenić Marko 11 Seferovič Matic
19 Halilović Denis 5 Kosec Gregor
21 Balokog Michel Nack 6 Barukčič Igor
23 Ihbeisheh Jaka 13 Zavrl Janez
25 Korun Uroš 20 Cerar Luka
36 Gorenc Stanković Jon 21 Vrhunc Luka
77 Požeg Vancaš Rudi 14 Smukavec Jernej


41 Vidmar Nejc 12 Klemen Blaž
2 Skubic Nejc  18 Zalaznik Marko
5 Zec Darko 3 Florjančič Matej
8 Čadikovski Dragan 7 Šmitran Dario
11 Osmanaj Liridon 15 Zukič Aco
13 Knezović Ivan 16 Snoj Niko
18 Pihler Aleks 10 Škafar Jure
27 Dobrovoljc Gaber 2 Lukanc David
29 Balkovec Jure 9 Rahne Nik
64 Janža Erik 17 Nunič Marko
90 Husmani Zeni Avbelj Tomaž

Strelec: 1:0 Dobrovoljc 89'
Menjave:
Domžale: Zabret - Vidmar 46'; Korun - Knezović 46', Halilović - Skubic 46', Kovjenić - Dobrovoljc 46', Ihbeisheh - Janža 46', Gorenc Stanković - Zec 46'; Balokog - Husmani 46', Požeg Vancaš - Pihler 46', Goran Vuk - Balkovec 46', Slobodan Vuk - Čadikovski 46'; Papež - Osmanaj 46', Osmanaj - Požeg Vancaš 68'
Radomlje: Kosec - Zukić 45', Smukavec - Zalaznik 46', Cerar - Škafar 56', Seferović - Nunić 61', Vrhunc - Florjančič 86'
Rumeni kartoni: Mušić 34', Varga 36', Zec 49', Vrhunc 51', Janža 58', Husmani 66', Mohar 67', Zalaznik 70', Knezović 85'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni Žana Majerja, Charisa Kostakisa, Mata Šimunovića, Žige Kousa in Tadeja Remsa. S kapetanskim trakom je tekmo začel Jon Gorenc Stanković.


1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Radomelj. Domžalčani so začeli v naslednji postavitvi, od leve proti desni: ''Zabret; Korun, Halilović, Kovjenić; Ihbaisheh, Gorenc Stanković, Balokog; Požeg Vancaš; Goran Vuk, Slobodan Vuk, Papež.

10. minuta: Papež je pobegnil po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer so gostujoči branilci odbili do Gorana Vuka. Ta je nastavil žogo Ihbeishehu, ki je s 13 metrov, nekoliko z leve,  udaril proti vratom. Žoga se je od desne vratnice odbila pred vrata, kjer so gostje uspešno odbili.

15. minuta: Domžalčani so znova nasprotnika pritisnili na njegovi polovici. Papež je na kratko podal do Slobodana Vuka, ki je z 18 metrov iz obrata meril previsoko.

21. minuta: Domžalčani so znova močno pritisnili na obrambo Radomelj. Kosec je slabo podal proti svojemu vratarju Blaževiču, ki pa je bil pri izbijanju za las hitrejši od Slobodana Vuka. V nadaljevanju akcije je znova do strela prišel Slobodan Vuk, a je bil vratar Blaževič zanesljiv.

24. minuta: Po avtu Domžal je do žoge na levi strani prišel Slobodan Vuk. Poslal je uporaben predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Goran Vuk. Žogo je poslal na mrežo Radomelj.

25. minuta: Radomljani so izpeljali lepo akcijo na polovici Domžal. Po desni strani je pobegnil Vrhunc, ki je podal na drugo vratnico, kjer je bil osamljen Smukavec. Napadalec gostov je iz neposredne bližine meril mimo desne vratnice.

27. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo na polovici Radomelj. Gorenc Stanković je podal proti Slobodanu Vuku, ki je prepustil do Požega Vancaša. Slednji je na kratko podal na desno do Papeža, ki je akcijo zaključil s 14 metrov. Meril je preveč po sredini gola, tako da je vratar Blaževič žogo uspešno zaustavil.

31. minuta: Domžalčani so znova prišli do žoge na polovici Radomelj. S 30 metrov je poizkušal Gorenc Stanković, ki je meril mimo leve vratnice.

34. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Mušić.

36. minuta: Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je rumeni karton prejel Varga.

45+1. minuta: Papež je na vrhu kazenskega prostora na kratko podal do Balokoga. Ta je močno sprožil proti vratom, a je žoga med letom zadela enega od gostujočih branilcev in zletela za las mimo vrat Radomelj.

45+2. minuta: Po podaji s kota in strelu Slobodana Vuka z glavo mimo bližnje vratnice je glavni sodnik Marino Pašalič označil konec prvega polčasa.

48. minuta: Domžalčani so s drugem polčasu zaigrali v naslednji postavitvi, od leve proti desni; Vidmar; Dobrovoljc, Skubic, Husmani; Janža, Zec, Knezović; Pihler; Osmanaj, Čadikovski, Balkovec.

49. minuta: Zaradi prekrška nad Seferovićem je rumeni karton prejel Zec.

51. minuta: Zaradi prekrška nad Vrhuncem je rumeni karton prejel Vrhunc.

55. minuta: Po treh zaporednih kotih je Balkovec v kazenskem prostoru našel Zeca. Ta je z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

56. minuta: Po lepi podaji Husmanija je v kazenski prostor utekel Čadikovski. Vratar Blaževič je stekel iz vrat, napadalec Domžal pa je podal na drugo vratnico. Tam je bil prepozen Osmanaj, ki je v nadaljevanju akcije žogo namestil Janži. Ta je streljal s prve, a meril previsoko.

58. minuta: Zaradi prekrška nad Zalaznikom je rumeni karton prejel Janža.

61. minuta: V ekipi Radomelj je Seferovića zamenjal Nunić.

66. minuta: Zaradi prekrška nad Vrhuncem je rumeni karton prejel Husmani.

67. minuta: Zaradi prekrška nad Osmanajem je rumeni karton prejel Mohar. Balkovec je odlično podal pred vrata, kjer je Zec s petih metrov z glavo streljal za las previsoko.

68. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Liridona Osmanaja zamenjal Rudi Požeg Vancaš.

70. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Zalaznik.

72. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo po levi strani. Janža je na kratko podal do Požega Vancaša, ki je žogo namestil Zecu. Ta je nekoliko z leve streljal v dolgi kot, a je s 14 metrov meril mimo vrat.

76. minuta: Balkovec je izvajal kot z leve strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer si je Čadikovski nastavil žogo za strel, vendar je z voleja meril previsoko.

79. minuta: Po kotu Balkovca je Čadikovski na drugi vratnici žogo z glavo vrnil v sredino. Gostje so odbili do Pihlerja, ki je z 20 metrov streljal z voleja. Meril je previsoko.

83. minuta: Radomljani so izpeljali hiter protinapad. Pred kazenskim prostorom je Nunić podal na desno do Zavrla. Ta je bil hitrejši od Vidmarja in z lob udarcem je žogo poslal proti vratom. Dovolj hiter je bil Skubic, ki je izbil z golove črte.

85. minuta: Zaradi prekrška nad Zavrlom je rumeni karton prejel Knezović.

86. minuta: Domžalčani so napadali po levi strani. Požeg Vancaš je žogo podal nazaj do Pihlerja, ki je z levico meril mimo leve vratnice. V ekipi Radomelj je Vrhunca zamenjal Florjančič.

1:0 Dobrovoljc; 89. minuta: Balkovec je izvajal kot z leve strani. Na kratko je podal do Janže, ki je poslal odličen predložek na prvo vratnico. Tam je bil najhitrejši Dobrovoljc, ki je z glavo žogo neubranljivo poslal v dolgi kot.

90+3. minuta: Glavni sodnik Marino Pašalić je označil konec tekme.

Tekst in foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO