FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PRESTOP: Vetrih v Rizespor

Amedej Vetrih se po štirih letih poslavlja od rumene družine. Odslej bo namreč nastopal v Turčiji, kjer si bo klubske barve delil z nekdanjim soigralcem pri Domžalah, Dariom Melnjakom.

28-letni vezist, ki je leta 2015 v NK Domžale prispel iz ND Gorice, je postal izjemno pomemben člen moštva že takoj na samem začetku. Rumeni dres je skozi celotne štiri sezone oblekel na 108 tekmah, med strelce se je vpisal 15 krat. Prvi nastop je zabeležil 19.7.2015 ob zmagi s 3:2 na srečanju proti Kopru, zadnje domžalske minute pa je odigral na četrtkovem evropskem dvoboju z Balzanom.

Dobre predstave v rumenem so bile kmalu opažene in Vetrih se je tako veselil prvega vpoklica v člansko izbrano vrsto, za katero je 1. septembra 2017 pod vodstvom Srečka Katanca na tekmi s Slovaško tudi debitiral.

Ob sklenitvi prestopa je izjavo podal tudi športni direktor Matej Oražem: “Amedej je imel pri nas izrazito grenko sladko izkušnjo. Blizu odhoda je bil tik preden so odkrili, da je vzel napačna prehranska dopolnila in po karieri polni vzponov in padcev bi marsikdo obupal. On pa se je najprej s svojo napako, kljub temu, da krivda v veliki meri ni bila pri njem, spoprijel odločno in pogumno, predvsem pa odkrito in ponosno. Klub mu je stal ob strani in to je vrnil tako, da se je vrnil boljši in bolj motiviran kot kadarkoli.”

Nadaljeval je: “Vsekakor si je s svojim odnosom do nogometa zaslužil prestop in zato smo mu to omogočili tudi v trenutku, ki za klub ni najbolj optimalen, v znak spoštovanja za vse, kar je naredil za rumeno družino. Verjamem, da mu privoščimo vsi, tako ekipa kot navijači. Vetra srečno in hvala!”

Nogometni klub Domžale se Amedeju iskreno zahvaljuje za njegov doprinos in mu na nadaljnji športni poti želi vse dobro. Hvala za vse in srečno, Vetra!

Besedilo: N.B.

Foto: Lado Vavpetic

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB