FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

UEL, 1. krog kvalifikacij: Balzan - Domžale 3:4

BalzanFC.png

3 : 4

BALZAN

konec

DOMŽALE

Liga Evropa, 1. krog kvalifikacij, Stadion Centenary, Ta'Qali

Correa 34' Več ... Ibričić 5'/11m
Ljubomirac 38' SPLETNI PRENOS Vuk 49'
Effiong 56'   Sikošek 61'
    Podlogar 76'

 

BALZAN DOMŽALE
83 Kristijan Naumovski 1 Grega Sorčan
Aleksandar Kosorić 4 Amedej Vetrih
8 Nenad Slivić 6 Tilen Klemenčič
10 Stephen Pisani 10 Senijad Ibričić (K)
11 Steve Bezzina 11 Tonči Mujan menjava64'
16 Paul Fenech 12 Gregor Sikošek
17 Alfred Effiong menjava69' 16 Josip Ćorluka
18 Uroš Ljubimorac menjava82' 21  Matej Podlogar menjava77'
20 Ivan Bozovic 27 Gaber Dobrovoljc
23 Stefan Dimić 41 Adam Gnezda Čerin
30 Ricardo Correa menjava86' 89 Slobodan Vuk menjava83'
 
Sean Montoff 84 Ajdin Mulalić
3 Augustine Loof 14 Mattias Käit menjava64'
Dale Camilleri 19 Žiga Repas menjava77'
7 Lydon Micallef menjava86' 2o Sven Karič
44 Arthur Faria Machado menjava69' 25  Dario Kolobarić menjava83'
50  Andrija Majdevac menjava82' 30 Branko Ilić
88  Sean Cipriott 33 Matija Rom

 V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni Dejana Lazarevića.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
 Aleksei Matjunin (Rus) Roman Usačev (Rus)  Aleksej Širjaev (Rus)  Depi Koxenoglou (Grč)
BALZAN
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Correa 34'  Božović 3'   
2:1 Ljubomirac 38' Slivić 63'   
3:2 Effiong 56' Bezzina 69'   
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Ibričić 5'/11m Dobrovoljc 44'   
2:2 Vuk 49' Vuk 71'   
3:3 Sikošek 61'    
3:4 Podlogar 76'    

Piscalka90+6. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Aleksei Matjunin je označil konec tekme in Domžalčani so si na gostovanju na Malti pripravili zelo dobro izhodišče pred povratnim obračunom, ki bo prihodnji četrtek v Domžalah.

90+1. minuta: Četrti sodnik Evgeni Turbin je označil še pet minut dodatka tekme.

menjava86. minuta: V ekipi Balzana je Correo zamenjal Micallef.

menjava83. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Dario Kolobarić.

menjava81. minuta: V ekipi Balzana je Ljubomirca zamenjal Majdevac.

81. minuta: Po predložku Ćorluke z desne strani je Repas s prsmi žogo nastavil Gnezdi Čerinu. Slednji je s strelom z voleja skorajda prevaral vratarja Naumovskega, ki je s skrajnimi močmi žogo dvignil čez prečko. Po podaji Ibričića je Vuk z glavo streljal mimo leve vratnice.

78. minuta: Repas je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je Vuk pred vrati z glavo streljal za las previsoko.

menjava77. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal član mladinske ekipe Žiga Repas.

zoga3:4 Podlogar; 76. minuta: Izjemna podaja Vetriha na desno stran do osamljenega Ćorluke. Ta je poslal natančen predložek pred vrata, kjer je osamljeni Podlogar žogo iz bližine poslal v mrežo za vodstvo rumenih.

71. minuta: Glavni sodnik Aleksei Matjunin je označil odmor za osvežitev.

rumeni karton mali71. minuta: Zaradi prekrška nad Ljubomircem je rumeni karton prejel Slobodan Vuk.

menjava69. minuta: V ekipi Balzana je Effionga zamenjal Machado.

rumeni karton mali69. minuta: Zaradi prekrška nad Matejem Podlogarjem je rumeni karton prejel Bezzina.

66. minuta: Po gneči v kazenskem prostoru Balzana je Vetrih žogo namestil Gnezdi Čerinu. Ta je sprožil v spodnji levi kot domačih vrat, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Naumovski, ki je žogo odbil v kot. Po podaji Gnezde Čerina je z glavo odbil Effiong.

65. minuta: Vuk je priboril prosti strel na levi strani polovice Balzana. Po podaji Ibričića je žoga končala v rokah vratarja Naumovskega. 

menjava64. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Mattias Käit, ki je tako kot Ćorluka in Sorčan vknjižil svoj prvi nastop v dresu Domžal.

rumeni karton mali63. mintua: Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je rumeni karton prejel Sljivić.

zoga3:3 Sikošek; 61. minuta: Po kombinaciji Ibričića in Mujana je žoga v kazenskem prostoru Balzana prišla do Vuka. Ta je poizkušal s predložkom, domači pa so odbili do Mujana. Ta je streljal po tleh, domači branilec pa je žogo v slogu vratarja z roko odbil do Sikoška. Ta je z 10 metrov potem žogo poslal v zgornji desni kot vrat za novo izenačenje.

60. minuta: Ćorluka je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici z glavo odbil Dimić.

zoga3:2 Effiong; 56. minuta: Po hitri akciji Balzana je Dimic v kazenskem prostoru odlično s peto žogo podal do Effionga, ki je sam prišel pred vratarja Sorčana. S strelom v spodnji desni kot je domače popeljal nazaj v vodstvo.

54. minuta: Po napaki Sorčana se je v odlični priložnosti znašel Dimić. Strel slednjega je z izjemno obrambo Sorčan odbil v kot. Po podaji Pisanija je z glavo odbil Ćorluka.

53. minuta: Mujan je poslal predložek z leve strani. Na drugi vratnici je z glavo streljal Podlogar, vendar premalo močno za vratarja Naumovskega.

52. minuta: Nova odlična akcija Domžalčanov. Ibričić je v ogenj poslal Klemenčiča, ki je na levi strani kazenskega prostora zaposlil Vuka. Ta je streljal, a se je z novo odlično obrambo izkazal vratar Naumovski.

zoga2:2 Vuk; 49. minuta: Gooooooooooooooooooooool! Vetrih je z odlično podajo na desni strani zaposlil Ćorluko, ki je prodrl do kazenskega prostora. Poslal je oster predložek na prvo vratnico, kjer je s strelom z glavo Vuk žogo neubranljivo poslal v dolgi kot.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+3. minuta: Glavni sodnik Aleksei Matjunin je označil konec prvega polčasa, ki so ga s preobratom dobili domačini.

45+2. minuta: Izjemna akcija Ibričića in Vuka na levi strani kazenskega prostora Balzana. Slednji je podaljšal do Podlogarja, ki je streljal po tleh, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Naumovski.

45+1. minuta: Četrti sodnik Evgeni Turbin je označil še dve minuti sodnikovega dodatka prvega polčasa. 

rumeni karton mali44. minuta: Zaradi prekrška nad Correo na levi strani polovice Domžal je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc. Po podaji Pisanija je žogo v kot odbil Podlogar. Po podaji Correeje je pred vrati žogo odbil Dobrovoljc.

43. minuta: Vetrih je igral z roko na levi strani polovice Domžal. Po predložku Corree je žoga končala v rokah Sorčana. 

40. minuta: Vetrih je ukradel žogo na levi strani polovice Balzana. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Podlogar z glavo streljal previsoko. 

zoga2:1 Ljubomirac; 38. minuta: Nova hitra akcija Balzana na polovici Domžal. Effiong je z globinsko podajo zaposlil Ljubomirca, ki je prišel sam pred vratarja Sorčana. Z rutiniranim strelom v prvi kot je poskrbel za preobrat domačih.

zoga1:1 Correa; 34. minuta: Domači so izpeljali hiter protinapad po desni strani. Effiong je podal na vrh kazenskega prostora do Corree, ki je s 16 metrov meril v zgornji levi kot vrat Domžal.

30. minuta: Sikošek je storil prekršek na desni strani polovice Balzana. Po podaji Corree je do strela prišel Dimić, ki pa žoge ni uspel preusmeriti proti vratom.

28. minuta: Glavni sodnik Aleksei Matjunin je označil minuto za osvežitev.

27. minuta: Gnezda Čerin je podal na desno do Ibričića, ki je poslal domiseln predložek pred vrata. Tam je poizkušal Podlogar, vratar Naumovski pa je žogo uspel odbiti. V nadaljevanju napada je do strela z 18 metrov prišel še Ćorluka, a je bil znova na mestu Naumovski.

23. minuta: Sikošek je pred kazenskim prostorom Balzana našel Mujana. Slednji je streljal z levico, a je bil vratar Naumovski na pravem mestu.

18. minuta: Gnezda Čerin je prodiral na desni strani. Podal je v sredino do Ibričića, ki je nemudoma žogo nastavil Sikošku. Ta je s 17 metrov meril za las mimo desne vratnice.

17. minuta: Gnezda Čerin je odbil v kot z leve strani. Po podaji Pisanija je bil pred vrati najvišji Sorčan.

11. minuta: Vetrih je odbil v kot z leve strani. Po podaji Pisanija je z glavo odbil Vetrih.

8. minuta: Ćorluka je poslal predložek z desne strani. Gnezda Čerin je streljal z glavo, žoga pa se je od roke branilca Balzana odbila v kot z desne strani. Po podaji Ibričića so gostje storili prekršek.

zoga0:1 Ibričić/11m; 5. minuta: Gooooooooooooooooooool! Enajstmetrovko je izvedel Ibričić, ki je s strelom v spodnji levi kot premagal nemočnega vratarja Naumovskega.

rumeni karton mali3. minuta: Ćorluka je priboril prvi kot na tekmi. Po podaji Ibričića so domači storili prekršek nad Vukom. Storil ga je Božović, ki je prejel tudi rumeni karton.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Balzana. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB