FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Po uspešni generalki pripravljeni na prvi evropski izziv v sezoni

Rumena družina se je danes zjutraj podala na premierno evropsko pot v novi sezoni. Iz Ljubljane je ekspedicijo proti jugu Evrope odpeljal čarterski polet.

nkd 1

“Najtežji del je za nami. Zagotovo je najpomembneje to, da je preteklo pripravljalno obdobje minilo brez poškodb. Ekipa je zdrava in ob enem pripravljena na izzive, ki nas čakajo v prihodnjih dneh oziroma tednih. Zaradi takšnih tekem trdo treniramo, zato sem prepričan, da se bo vse odvilo po naših željah,” je ob prihodu na Malto dejal Senijad Ibričić.

V mestece Balzan, ki se v središču otoške države nahaja s 4000 prebivalci, je ekipa prispela v popoldanskem času. Namestitvi v hotelu je sledil uradni trening in preizkus zelenice stadiona Centenary, ki bo prizorišče kvalifikacij za ligo Evropa že peto sezono zapored.

Balzan na domačih tekmah nastopa v pretežno rdeči barvi, preteklo tekmovalno leto pa je sklenil na šestem mestu tamkajšnje Premier lige. Nastop v Evropi so si varovanci Jacquesa Scerrija zagotovil z zgodovinsko zmago v finalu pokala proti Valletii, ko so do prve klubske lovorike prišli po strelih z bele točke.

“Celotno ligaško sezono tekmujemo z željo, da bi se nato borili v Evropi. To je vselej naš cilj, zato je uvodna tekma še toliko pomembnejša. Ponoviti moramo to, čemur smo na treningih posvečali največ pozornosti, obenem na igrišču dati svoj maksimum in prikazati najboljšo predstavo, ki smo jo v tem trenutku zmožni prikazati. V Domžale se želimo vrniti s pozitivnim rezultatom, saj nam bo tako tudi na povratni tekmi veliko lažje,” pred jutrišnjim dvobojem poudarja domžalski kapetan.

Potek četrtkovega srečanja, ki si ga lahko v živo ogledate tudi na klubski spletni strani, bo nadzirala ruska sodniška četvorka. V vlogi glavnega sodnika bo Aleksey Matyunin, s strani mu bosta pomagala Aleksey Vorontsov in Aleksey Shiryayev. Delo četrta sodnika bo opravljal Yevgeniy Turbin. Kontrolor sojenja je Slovak Vladimír Medveď, delegat dvoboja pa Grk Déspina Koxénoglou.

 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB