FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Le še teden dni do začetka sezone

Le še teden dni nas loči do začetka nove sezone, ki jo bodo domžalski nogometaši odprli z evropskim dvobojem proti malteškemu Balzanu. Izkušeni napadalec Slobodan Vuk je prepričan, da so rumeni v dobrih štirih tednih priprav na novo evropsko poglavje opravili dobro delo in da bodo na Malto odšli maksimalno pripravljeni. 

nkd 3 vuk

"Pripravljalno obdobje se bliža h koncu, do prve tekme, ki se je vsi že zelo veselimo, pa je le še teden dni. Zadnji mesec je bil zelo naporen, a je vse skupaj potekalo po zastavljenem načrtu. Delovne vneme in motivacije ni manjkalo, saj smo že od prvega dne popolnoma osredotočeni na cilje, ki smo si jih zastavili. Veselimo se vseh izzivov in preizkušenj, ki so pred nami in s katerimi se bomo soočili v prihodnjih dvanajstih mesecih. Prepričan sem, da lahko dosežemo marsikaj, moštvo smo še okrepili, vsi, ki smo ostali, pa smo željni, da bi naredili korak naprej," je dejal izkušeni domžalski napadalec. 
 
Zadnja med zahtevnimi prijateljskimi preizkušnjami, ki so jih rumeni odigrali v minulem mesecu, je bila nedeljska tekma proti Sarajevu, ki so jo Domžalčani dobili s 3:2. "Za nami je zelo dobro srečanje z izjemno kvalitetnim nasprotnikom. Nenazadnje je Sarajevo v lanski sezoni osvojil naslov prvaka v Bosni in Hercegovini, tako da je bila to za nas dobrodošla preizkušnja. Odigrali smo dobro, poskušali smo z veliko kombinacijami in prepričan sem, da smo se tekom celotnega pripravljalnega obdobja pokazali v zelo dobri luči. Dobre predstave kažemo iz tekme v tekmo in verjamem, da smo lahko na uradnih srečanjih, ko bo prisoten tudi dodaten tekmovalni motiv, še boljši," je prepričan Vuk, ki je nedeljski dvoboj začel v udarni enajsterici.
 
"Ne glede na to, kako smo odigrali do sedaj, je potrebno gledati naprej in biti čim bolj osredotočen na prihajajoče tekme. Do tekme z Balzanom nas čaka še nekaj dela, tako da bomo pred odhodom na Malto še pridno pilili formo in zadnje podrobnosti v naši igri. Želja je nedvomno zmaga. Tekmeca bomo v prihodnjih dneh še bolje spoznali, čeprav že sedaj vemo, da naloga ne bo enostavna. Vsa moštva na evropskem nivoju so tam povsem zasluženo in zavoljo svoje kvalitete, tako da si Balzan zasluži vso našo pozornost. Dali bomo vse od sebe, naš cilj pa je na Malti iztržiti čim boljše izhodišče pred povratno tekmo v Domžalah," je za konec še dodal najboljši domžalski strelec v zgodovini Prve lige Telekom Slovenije. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB