FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 36. kolo: Domžale - Maribor 2:1

2 : 1

220px-NK_Maribor.svg.png

DOMŽALE

konec

MARIBOR

PLTS, 36. kolo, Športni park Domžale, 1.200 gledalcev

Rajčevič 25'/ag. Več ... Zahović 12'
Vetrih 38'    

 

DOMŽALE MARIBOR
32 Krševan Santini 13 Kenan Pirić
4 Amedej Vetrih (K) 2 Denis Klinar
6 Tilen Klemenčič 5 Blaž Vrhovec
Nermin Hodžić menjava83' 6 Aleks Pihler menjava64'
11 Tonči Mujan menjava73' 8 Alexandru Cretu
12 Gregor Sikošek 10 Dino Hotić
14 Kobie Morris 11 Luka Zahović
26 Shamar Nicholson 23 Žan Kolmanič
28 Tilen Pečnik menjava59' 26 Aleksander Rajčević (K) menjava46'
33 Matija Rom 27 Jasmin Mešanović menjava74'
41 Adam Gnezda Čerin 31 Saša Ivković 
 
84  Ajdin Mulalič 33 Jasmin Handanović
13 Žan Žužek menjava83' 9 Marcos Tavares menjava74'
21 Matej Podlogar menjava73' 20 Gregor Bajde
89 Slobodan Vuk menjava59' 21 Amir Dervišević menjava46'
    28 Mitja Viler
    97 Martin Kramarič menjava64'
    98  Nardin Mulahusejnović

V ekipi Domžal manjka že dlje časa odsotni Dejan Milić, ki danes zaključuje igralsko kariero. Zaradi poškodb sta odsotna kapetan Senijad Ibričić in Dejan Lazarević, Gaber Dobrovoljc pa zaradi kartonov nima pravice nastopa. 

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Nejc Kajtazović Robert Vukan Simon Smej Jožef Rajh
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Rajčević 25'/ag.  Vetrih 50'  
2:1 Vetrih 38' Morris 55'  
  Gnezda Čerin 58'  
  Klemenčič 78'  
  Podlogar 88'  
MARIBOR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Zahović 12'  Cretu 88'  
  Vrhovec 90+4'  

Piscalka90+6. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme in Domžalčani so tekmovalno leto zaključili s prestižno zmago nad Mariborom ter nazivom najuspešnejše ekipe v spomladanskem delu sezone.

rumeni karton mali90+4. minuta: Zaradi prekrška nad Slobodanom Vukom je rumeni karton prejel Vrhovec.

90+1. minuta: Dervišević je izvajal kot z leve strani. Pred vrati je streljal Vrhovec, z golove črte pa je izbil Sikošek. Sledil je strel Kramarića, ki ga je z blokom v kot odbil Podlogar. Po podaji Derviševića so se domači ubranili.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil še pet minut dodatka tekme.

rumeni karton mali88. minuta: Zaradi prekrška nad Cretujem je rumeni karton prejel Matej Podlogar. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel tudi Cretu.

85. minuta: Podlogar je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je na prvi vratnici odbil Nicholson.

menjava83. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Žan Žužek.

81. minuta: Kramarić je s podajo med branilci Domžal iskal Zahovića. Znova se je izkazal vratar Santini, ki je žogo uspešno izbil izpod nog napadalca Maribora.

80. minuta: Tavares je z odlično podajo zaposlil Zahovića, ki je bil sam pred vratarjem Santinijem. Hrvat je z odličnim posredovanjem žogo odbil. V nadaljevanju akcije je Tavares žogo namestil Vrhovcu. Ta je z 18 metrov streljal v spodnji desni kot, a se je znova izkazal vratar Santini.

rumeni karton mali78. minuta: Zaradi prekrška nad Tavaresom je rumeni karton prejel Tilen Klemenčič.

76. minuta: Rom je odbil v kot z leve strani. Po podaji Derviševića je Cretu z glavo streljal mimo vrat.

75. minuta: Maribor je krenil v protinapad po desni strani. Hotić je potegnil v sredino in z 20 metrov streljal mimo leve vratnice.

menjava74. minuta: V ekipi Maribora je Mešanovića zamenjal Tavares.

menjava73. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Matej Podlogar.

70. minuta: Gnezda Čerin je na polovici Maribora zaposlil Mujana, ki je uspešno prodrl v sredino. Z 22 metrov je meril mimo leve vratnice.

67. minuta: Po dolgi podaji Santinija je Ivković žogo z glavo odbil do Gnezde Čerina. Idrijčan je z 20 metrov streljal po tleh. Vratar Pirić je bil zanesljiv.

67. minuta: Vetrih je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je žoga končala v rokah vratarja Santinija.

65. minuta: Domžalčani so izpeljali hiter protinapad, ki ga je začel vratar Santini in nadaljeval Gnezda Čerin. Ta je našel Mujana, ki je na vrhu kazenskega prostora zaposlil Nicholsona, ki je z 20 metrov meril za las previsoko.

menjava64. minuta: V ekipi Maribora je Pihlerja zamenjal Kramarić.

63. minuta: Prosti strel s 30 metrov je priboril Hodžić. Z neposrednim strelom je poizkušal Vuk, ki je žogo poslal proti vratom. Tam je oplazila Vrhovca, na koncu pa končala v rokah Pirića.

62. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina je odbil Ivković. 

menjava59. minuta: V ekipi Domžal je Tilna Pečnika zamenjal Slobodan Vuk.

rumeni karton mali58. minuta: Zaradi prekrška nad Cretuja je rumeni karton prejel Adam Gnezda Čerin.

56. minuta: Cretu je na desni strani zaposlil Hotiča, ki je poslal predložek ob bližnjo vratnico. Do strela je prišel Mešanović, a se je z odlično obrambo izkazal dobro postavljeni vratar Santini.

rumeni karton mali55. minuta: Zaradi prekrška nad Pihlerjem je rumeni karton prejel Kobie Morris. Prosti strel je izvedel Dervišević, ki je s slabih 30 metrov meril mimo leve vratnice.

rumeni karton mali50. minuta: Zaradi prekrška nad Pihlerjem je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

49. minuta: Klemenčič je priboril kot z desne strani. Po podaji Pečnika je Kolmanič odbil v nov kot. Pečnik je na kratko podal do Gnezde Čerina, ki je z domiselno podajo znova zaposlil Pečnika. Ta je z desnega roba kazenskega prostora streljal previsoko. 

48. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina je Dervišević odbil do Mujana, ki je močno sprožil. Telo je nastavil Cretu.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.

menjava46. minuta: V ekipi Maribora je med odmorom Aleksandra Rajčevića zamenjal Amir Dervišević.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Nejc Kajtazović je označil konec prvega polčasa in Domžalčani so s preobratom poskrbeli za zasluženo vodstvo z 2:1.

45+1. minuta: Klinar je z globinsko podajo v ogenj poslal Zahovića, ki je streljal s prve. Vratar Santini je žogo zadržal v svojih rokah.

45+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil minuto dodatka v prvem polčasu.

44. minuta: Pečnik je z lepo globinsko podajo zaposlil Nicholsona, ki je obšel vratarja Piriča. Precej z desne strani je poizkušal zadeti prazna vrata, a je zatresel zunanji del mreže.

39. minuta: Pečnik je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji Gnezde Čerina, Mujana in Sikoška so se gostje ubranili.

zoga2:1 Vetrih; 38. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina je Rajčevič z glavo odbil do Vetriha, ki je s 13 metrov z voleja žogo poslal v mrežo.

34. minuta: Morris je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotiča je Rajčevič storil prekršek nad Morrisom.

33. minuta: Pečnik je odbil v kot z leve strani. Po podaji Hotića je uspešno odbil Nicholson.

30. minuta: Hodžić je priboril kot z leve strani. Pečnik je na kratko podal navzven do Sikoška, ki je poslal nevaren predložek pred vrata. Do strela z glavo je prišel Morris, ki je z glavo streljal za las čez vrata Maribora.

28. minuta: Cretu je na desni strani v ogenj poslal Klinarja, ki je prodrl v kazenski prostor. Podal je na prvo vratnico, kjer je ob Zahoviću uspešno posredoval Santini.

zoga1:1 Rajčević/ag.; 25. minuta: Vetrih je z natančno podajo na levi strani v ogenj poslal Mujana. Hrvat je po preigravanju poslal oster predložek pred vrata. Tam je nespretno posredoval Rajčevič, ki je žogo preusmeril v lastno mrežo.

18. minuta: Hodžić je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Maribora. Po podaji Pečnika je pred vrati s pestjo odbil Pirić.

17. minuta: Hotič je bil pri žogi na polovici Domžal. Podal je do Mešanovića, ki je z 20 metrov streljal mimo desne vratnice.

16. minuta: Klinar je izvajal avt na desni strani. Žogo je podal do Zahovića, ki je poslal nevaren predložek pred vrata. Tam sta zamudila Mešanovič in Hotič.

15. minuta: Klinar je odbil v kot z leve strani. Po podaji Pečnika je na prvi vratnici odbil Kolmanič.

zoga0:1 Zahović; 12. minuta: Na polovici Domžal sta lepo dvojno podajo odigrala Pihler in Zahović. Slednji je prišel sam pred vratarja Santinija in ga s strelom v dolgi kot tudi premagal.

11. minuta: Hotič je uspešno preigraval na polovici Domžal. S 25 metrov je močno sprožil, vratar Santini pa je z roko žogo uspešno odbil.

9. minuta: Po podaji Mešanovića se je Zahović dobro znašel v kazenskem prostoru Domžal. V dvoboju z Romom je padel, a je glavni sodnik Nejc Kajtazović le odmahnil z roko.

6. minuta: Mujan je preigraval na levi strani polovice Maribora. Poslal je predložek pred vrata, kjer Nicholson in Hodžić nista uspela žoge preusmeriti proti golu.

3. minuta: Domžalčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina je bilo vroče pred vrati Piriha, a so gostje uspešno odbili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB