FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sledi dvoboj s Triglavom

Domžalske nogometaše jutri čaka še predzadnje dejanje aktualne sezone. Ob 16:55 bodo začeli z dvobojem v Kranju, kjer jim bo nasproti stala trenutno osmo uvrščena zasedba Prve lige TS.

nkd 2 pecnik

“Čeprav je sezona že pri koncu, smo še vedno vsi zelo željni in motivirani, da prikažemo najboljšo možno predstavo. Naša želja je do konca osvojiti maksimalno število točk, saj gremo navsezadnje vedno v tekme s ciljem po zmagi. Prepričan sem, da tudi tokrat ne bo nič drugače, vsak nogometaš, ki bo dobil priložnost, bo skušal prikazati svoj maksimum, predvsem v smislu borbenosti, kar je osnova za vsak pozitiven rezultat,“ pred zadnjim gostovanjem v tej sezoni poudarja mladi Tilen Pečnik, ki je pred dnevi dopolnil 21. rojstni dan.

Krilni nogometaš, sicer nekdanji mladinski reprezentant Slovenije, je v Domžale prišel v zimskem prestopnem roku, odtlej pa je vknjižil šest nastopov in dosegel zmagoviti zadetek na gostovanju v Velenju. “Menim, da sem v teh treh, štirih mesecih precej napredoval, kar je posledica odlične usmeritve našega trenerskega štaba, ki se vsakemu igralcu posveča tudi s pomočjo individualnih analiz in dodatnega dela. Na vsakem treningu dajem vse od sebe, vsako minuto na zelenici pa skušam čim bolje izkoristiti,“ dodaja mladi Korošec.

Jutrišnji dvoboj s Kranjem bo že 30. medsebojni v prvoligaški konkurenci. Precej uspešnejši so bili doslej domžalski nogometaši, ki so vknjižili 18 zmag, Triglav jih je vpisal pet, šest tekem pa se je končalo brez zmagovalca. “Kranjčane odlično poznamo, verjamem, da na drugi strani tudi oni nas. So dinamična in čvrsta ekipa, nevarna s prekinitev in protinapadov. Morali bomo biti zelo zbrani v fazi branjenja, na drugi strani pa učinkoviti ob zaključkih. Menim, da se obeta nov zanimiv obračun, na katerem je naša želja vpisati nov pozitiven izkupiček,“ je pričakovanja pred tekmo s Triglavom strnil Pečnik.

Tokratni dvoboj v Kranju, ki si ga bo v neposrednem televizijskem prenosu mogoče ogledati na Planet Plus, bo sodil Mihael Antić, ob stranski liniji mu bosta pomagala Uroš Bensa in Tomaž Černe. Delegat tekme bo Iztok Gustinčič.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO