FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 29. kolo: Rudar - Domžale 1:2

2807.png

1 : 2

RUDAR

konec

DOMŽALE

PLTS, 29. kolo, Stadion Ob Jezeru Velenje

Škoflek 14' Več ... Ibričić 64'/11m
    Pečnik 74'

 

RUDAR DOMŽALE
Marko Pridigar 32 Krševan Santini
3 David Hrubik 4 Amedej Vetrih
8 Damjan Trifković menjava63' 6 Tilen Klemenčič
17 Dominik Radić menjava70' 10 Senijad Ibričić (K)
18 Žiga Škoflek menjava78' 11 Tonči Mujan menjava82'
19 Klemen Bolha 12 Gregor Sikošek
23 Josip Tomašević 21 Matej Podlogar menjava46'
27 David Arap 26 Shamar Nicholson menjava58'
43 Aljaž Krefl 27 Gaber Dobrovoljc
44 Marko Ćosić 33 Matija Rom
96 Rijad Kobiljar 41 Adam Gnezda Čerin
 
13 Matej Radan 84 Ajdin Mulalić
4 David Kašnik 13 Žan Žužek menjava82'
6 Anže Pišek 14 Kobie Morris
11 Tim Vodeb 28 Tilen Pečnik menjava58'
24 Nejc Pušnik menjava63' 44 Jure Obšivač
29 Li Haoran menjava78' 88 Tamar Svetlin
33 Milan Tučić menjava70' 89 Slobodan Vuk menjava46'

V ekipi Domžal manjka že dlje časa odsotni Dejan Milić, Dejan Lazarević pa je poškodovan. Nermin Hodžić zaradi kartonov nima pravice nastopa. 

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Damir Skomina Andraž Kovačič Adis Habebović Emil Šturm

RUDAR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Škoflek 14'     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Ibričić 64'/11m Pečnik 76'  
1:2 Pečnik 74' Gnezda Čerin 77'   
  Sikošek 83'  

Piscalka90+5. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme in Domžalčani so z novim preobratom prišli do druge zaporedne gostujoče zmage.

90+5. minuta: Gnezda Čerin je priboril kot z leve strani. Domžalčani še naprej uspešno zadržujejo žogo.

90+1. minuta: Četrti sodnik Mihael Antič je označil tri minute dodatka tekme.

85. minuta: Pečnik je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Ibričića je Vetrih streljal z glavo, a je žogo čez prečko odbil vratar Pridigar. Po podaji Ibričića je odbil Tučić.

rumeni karton mali83. minuta: Zaradi prekrška na desni strani polovice Domžal je rumeni karton prejel Gregor Sikošek. Po podaji Arapa je odbil Ibričić.

menjava82. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Žan Žužek. Po podaji Arapa s kota je pred vrati odbil Dobrovoljc.

81. minuta: Sikošek je odbil v kot z desne strani. Zaradi poškodbe je igrišče zapustil Krefl, tako da Rudar, ki je opravil že vse tri zamenjave, nadaljuje z igralcem manj.

79. minuta: Mujan in Vuk sta izpeljala odlično dvojno podajo na vrhu kazenskega prostora Rudarja. Slednji je prišel do strela s 13 metrov, a je meril za las previsoko.

menjava78. minuta: V ekipi Rudarja je Škofleka zamenjal Haoran.

rumeni karton mali77. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Adam Gnezda Čerin, ki na naslednji tekmi, ko rumeni gostijo Muro, ne bo imel pravice nastopa.

76. minuta: Po dolgi podaji domačih je Tučić prišel sam pred vratarja Santinija, ki se je izkazal z odlično obrambo.

rumeni karton mali76. minuta: Rumeni karton je prejel Tilen Pečnik.

zoga1:2 Pečnik; 74. minuta: Velenjčani so storili napako na levi strani svojega kazenskega prostora. Žogo je ukradel Mujan, ki je podal do Vuka. Ta je podaljšal do Pečnika, ki je s treh metrov žogo poslal v spodnji levi kot za preobrat rumenih.

73. minuta: Domžalčani so krenili v hiter protinapad. Po podaji Mujana je streljal Vuk. Domači so odbili do Mujana, ki je streljal, a se je izkazal vratar Pridigar.

73. minuta: Mujan je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Krefla je žoga končala v rokah vratarja Santinija.

menjava70. minuta: V ekipi Rudarja je Radića zamenjal Tučić.

zoga1:1 Ibričić/11m; 64. minuta: Sikošek je poslal predložek pred vrata, kjer je nad Vukom prekršek storil Krefl in Domžalčani so prišli do enajstmetrovke. Z zanesljivim strelom v desni kot je žogo v mrežo poslal Ibričić.

menjava63. minuta: V ekipi Rudarja je Trifkovića zamenjal Pušnik.

menjava58. minuta: V ekipi Domžal je Shamarja Nicholsona zamenjal Tilen Pečnik.

57. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na robu kazenskega prostora Rudarja. Nekoliko z leve strani je z neposrednim strelom poizkušal Ibričić, ki je meril za las previsoko.

51. minuta: Klemenčič je z diagonalno podajo na levi strani našel Sikoška, ki je z glavo podaljšal do Mujana. Ta je poslal nizek predložek proti Nicholsonu, ki žoge ni najbolje sprejel. Domači so odbili do Gnezde Čerina, ki je s 14 metrov meril v spodnji levi kot. S požrtvovalnim posredovanjem je žogo z glavo v kot odbil Tomašević. Po podaji Gnezde Čerina je do strela s 14 metrov prišel Ibričić, domače je rešila prečka.

47. minuta: Vuk je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Radić.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Slobodan Vuk.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je brez podaljška označil konec prvega polčasa.

43. minuta: Ibričić je podal na levo do Sikoška, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Do strela z glavo je prišel Podlogar, ki je meril mimo leve vratnice.

40. minuta: Gnezda Čerin je podal na levo do Sikoška, ki je poslal predložek na bližnjo vratnico. Z glavo je streljal Ibričić, a se je z obrambo izkazal vratar Pridigar.

39. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. Podaja Ibričića je bila predolga za Dobrovoljca.

36. minuta: Ibričić je z diagonalno podajo na desni strani kazenskega prostora našel Podlogarja. Ta je z glavo žogo poslal do Gnezde Čerina, ki je streljal s 16 metrov. Vratar Pridigar je bil zanesljiv.

30. minuta: Po dvojni podaji Trifkovića in Škofleka je slednji prišel do strela s 16 metrov. Meril je v spodnji levi kot vrat, a se je z izjemno obrambo izkazal vratar Santini, ki je odbil v kot. Po podaji Krefla je bil pred vrati najvišji vratar Santini.

21. minuta: Mujan je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je v nov kot odbil Čosić. Po vnovični podaji Ibričića je znova odbil Čosić.

19. minuta: Rom je odbil v kot z leve strani. Po podaji Krefla je izbil Nicholson.

17. minuta: Sikošek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Krefla je s peto streljal Tomašević. Ob levi vratnici je izbil Ibričić.

zoga1:0 Škoflek; 14. minuta: Kobiljar je začel hiter protinapad Rudarja. Podal je na desno do Škofleka, ki je s 25 metrov neubranljivo meril v zgornji desni kot vrat nemočnega Santinija.

12. minuta: Podlogar je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Ibričića je Podlogar streljal proti vratom. Izkazal se je vratar Pridigar.

10. minuta: Sikošek je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, Pridigar pa je žogo odbil v kot. Po podaji Ibričića je pred vrati odbil Krefl.

8. minuta: Vetrih je z odlično podajo na desni strani kazenskega prostora našel Roma. Ta je žogo zavrnil do Podlogarja, ki je z 11 metrov meril za las previsoko.

7. minuta: Trifković je z desne strani poslal predložek v kazenski prostor. Z glavo je podaljšal Radić, pred vrati pa je do strela s prve prišel Škoflek. Žoga je zletela za las mimo desne vratnice. 

4. minuta: Nicholson je bil pri žogi na polovici Rudarja. S slabih 30 metrov je močno sprožil proti vratom, vratar Pridigar je bil zanesljiv.

2. minuta: Rom je pred kazenskim prostorom našel Nicholsona, ki je s prsmi žogo nastavil Gnezdi Čerinu. Ta je z 20 metrov z desnico meril mimo desne vratnice.

1. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati odbil Radić.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO