FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 22. kolo: Domžale - Aluminij 3:0

3 : 0

DOMŽALE

konec

ALUMINIJ

22. kolo PLTS, Športni park Domžale, 600 gledalcev

Gnezda Čerin 5' Več ...  
Nicholson 48' 7  
Vuk 63'    

 

DOMŽALE ALUMINIJ
 32 Krševan Santini 25 Matija Kovačić
6 Tilen Klemenčič 3 Stanley Amuzie
8 Nermin Hodžić menjava83' 4 Ivan Kontek
10 Senijad Ibričić (K) 6 Dejan Petrovič
11 Tonči Mujan menjava59' 9 Jure Matjašič
12 Gregor Sikošek 10  Matic Vrbanec (K)
26  Shamar Nicholson 11 Nikola Leko menjava75'
27 Gaber Dobrovoljc 19 Elvir Maloku menjava75'
33 Matija Rom 23 Mario Lucas Horvat
41 Adam Gnezda Čerin 37 Luka Koblar
89 Slobodan Vuk menjava64' 66 Ilija Martinović
 
 84 Ajdin Mulalić 33 Tibor Banić
7 Dejan Lazarević menjava59' 8 Nik Marinšek menjava75'
13 Žan Žužek menjava83' 14 Marcel Čermak
14 Kobie Morris 15 Luka Petek
21 Matej Podlogar menjava64' 17 Tadej Trdina menjava75'
28 Tilen Pečnik 27 Filip Jauk
44 Jure Obšivač 55  Damir Grgić

V ekipi Domžal zaradi kazni manjka Amedej Vetrih. Bruno Ibeh je lažje poškodovan, Marko Čubrilo pa še nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Damir Skomina  Jure Praprotnik Robert Vukan Vlado Močnik

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Gnezda Čerin 5' Ibričić 86'  
2:0 Nicholson 48'    
3:0 Vuk 63'    
ALUMINIJ
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Matjašič 18'  
  Kontek 23'  
  Petrović 80'  

Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme in Domžalčani so tudi na drugi domači tekmi v spomladanskem delu sezone zabeležili visoko zmago!

90+2. minuta: Ibričić je na vrhu kazenskega prostora našel Podlogarja, ki je z domiselno podajo v ogenj poslal Nicholsona. Strel Jamajčana je z odlično obrambo zaustavil Kovačič.

90+1. minuta: Po podaji Matjašiča je Petrović močno sprožil z 18 metrov. Vratar Santini je brez večjih težav strel ubranil.

90+1. minuta: Četrti sodnik Tomaž Klančnik je označil dve minuti sodnikovega dodatka.

88. minuta: Amuzie je z leve strani poslal predložek na drugo vratnico. Tam si je lepo žogo za strel namestil Kontek, ki je močno sprožil, a je domače rešila prečka.

rumeni karton mali86. minuta: Zaradi prekrška nad Kontkom je rumeni karton prejel Senijad Ibričić.

85. minuta: Po globinski podaji Kontka je Santini izven kazenskega prostora uspešno posredoval pred Trdino.

menjava83. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Žan Žužek.

rumeni karton mali80. minuta: Zaradi prekrška nad Dejanom Lazarevićem je rumeni karton prejel Petrović.

menjava75. minuta: V ekipi Aluminija sta Leka in Malokuja zamenjala Marinšek in Trdina.

71. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Malokuja so se rumeni ubranili in krenili v hiter protinapad. Klemenčič je odigral dvojno podajo z Lazarevićem. Na koncu pa so gostje pred svojimi vrati uspeli blokirati strel Klemenčiča.

68. minuta: Rom je z globinsko podajo zaposlil Podlogarja, ki je v kazenskem prostoru Aluminija odlično zavrnil za Gnezdo Čerina. Slednji je z 10 metrov streljal za las previsoko.

menjava64. minuta: Nemudoma po doseženem golu je v ekipi Domžal strelca Slobodana Vuka zamenjal Matej Podlogar.

zoga3:0 Vuk; 63. minuta: Gnezda Čerin je odbil v kot z leve strani. Po podaji Petrovića je žogo ujel Santini. V hitrem protinapadu je Lazarević priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je z glavo streljal Dobrovoljc. Gostje so izbili z golove črte in nastal je pravi kaos v kazenskem prostoru Aluminija. Na koncu je do žoge prišel Vuk, ki je z 11 metrov močno streljal po tleh in premagal Kovačiča.

60. minuta: Po podaji Malokuja je Petrović nevarno sprožil s 16 metrov. Z imenitno obrambo je Santini žogo z roko odbil v kot. Po podaji Horvata so se rumeni ubranili.

menjava59. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Dejan Lazarević.

54. minuta: Domžalčani so znova nevarno zapretili. Nicholson je v kazenskem prostoru s peto zavrnil žogo v sredino. Gostje so odbili do Vuka, ki je meril čez gol. Žoga je ob tem zadela enega od gostujočih igralcev in rumeni so prišli do kota. Po podaji Ibričića je odbil Martinović. V nadaljevanju akcije je Vuk žogo lepo namestil Gnezdi Čerinu, ki je z 20 metrov meril previsoko.

53. minuta: Po atraktivni podaji Matjašiča s peto je Leko prodrl v kazenski prostor Domžal. Z leve strani je streljal mimo desne vratnice domačih vrat.

zoga2:0 NIcholson; 48. minuta: Vuk je priboril prosti strel 17 metrov od vrat Aluminija. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, ki je močno meri v vratarjev kot. Kovačič je žogo odbil na glavo Klemenčiča, ki je streljal s prve z glavo. Z izjemno obrambo je Kovačič žogo odbil v kot. Po podaji Ibričića je z glavo odbil Kontek. V nadaljevanju akcije je Ibričić na desni strani podaljšal do Gnezde Čerina, ki je poslal natančen predložek pred vrata. Tam je visoko skočil Nicholson, ki je z glavo žogo neubranljivo poslal v desni kot nemočnega Kovačiča.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je brez dodatka označil konec prvega polčasa, ki so ga z golom Adama Gnezde Čerina zasluženo dobili rumeni.

45. minuta: Ibričić je začel hiter protinapad Domžalčanov. Podaljšal je do Mujana, ki je prodrl do kazenskega prostora. Na kratko je podal do Vuka, ki je s 15 metrov streljal za las mimo leve vratnice.

31. minuta: Po izbijanju Roma je Amuzie prišel do strela z levega roba kazenskega prostora Domžal. Brez težav je žogo ujel vratar Santini.

28. minuta: Po podaji Vrbanca v kazenski prostor Domžal je Maloku lepo žogo nastavil Leku. Ta je močno sprožil z voleja, a je bil dobro postavljeni vratar Santini zanesljiv in je žogo ujel.

24. minuta: Po kratki podaji Ibričića je Mujan močno streljal z 20 metrov. Meril je previsoko.

rumeni karton mali23. minuta: Zaradi simuliranja v kazenskem prostoru Domžal je rumeni karton prejel Kontek.

20. minuta: Odlična akcija rumenih. Hodžić je na desni strani našel Sikoška, ki je s prve podaljšal do Mujana. Ta je poslal predložek na prvo vratnico. Tam so gostje odbili v Nicholsona, od katerega se je žoga odbila mimo desne vratnice.

rumeni karton mali18. minuta: Zaradi prekrška nad Tilnom Klemenčičem je rumeni karton prejel Matjašič.

17. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici z rokama odbil vratar Kovačič.

13. minuta: Sikošek je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Dobrovoljc z glavo streljal za las mimo gostujočih vrat.

10. minuta: Po kratki podaji Matjašiča je Leko z levega roba kazenskega prostora streljal mimo daljše vratnice.

8. minuta: Mujan je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je žogo izpred vrat izbil Amuzie.

zoga1:0 Gnezda Čerin; 5. minuta: Mujan je pobegnil po levi strani. V osrčje kazenskega prostora je poslal predložek po tleh in na pravem mestu je bil Gnezda Čerin, ki je z močnim strelom po tleh, z 12 metrov poslal žogo v mrežo.

4. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Horvata je z glavo nevarno streljal Koblar. Meril je za las čez gol. Žoga je pri tem oplazila Hodžića in Horvat je izvedel še en kot. Tokrat je na prvi vratnici z glavo precej mimo vrat streljal Kontek.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Aluminija.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO