PLTS, 20. kolo: Domžale - Rudar 6:2

6 : 2

DOMŽALE

konec

RUDAR

20. Kolo PLTS, Športni park Domžale, 500 gledalcev

Podlogar 23' Več ... Škoflek 52', 65'
Vuk 59', 89'    
Nicholson 69'    
Dobrovoljc 78'    
Lazarević 83'    

 

DOMŽALE RUDAR
32 Krševan Santini 12 Tomaž Stopajnik
4 Amedej Vetrih 23 Josip Tomašević
6 Tilen Klemenčič 44 Marko Ćosić
10 Senijad Ibričić (K) 4 David Kašnik
11  Tonči Mujan menjava71' 3 David Hrubik menjava57'
12 Gregor Sikošek 8 Damjan Trifković (K)
21 Matej Podlogar menjava58' 19 Klemen Bolha menjava78'
26 Shamar Nicholson menjava82' 43 Aljaž Krefl
27 Gaber Dobrovoljc 18 Žiga Školfek
33 Matija Rom 10 Leon Črnčič menjava62'
41 Adam Gnezda Čerin 17 Dominik Radič
 
84 Adam Mulalić 13 Matej Radan
7 Dejan Lazarević menjava71' 11 Tim Vodeb
8 Nermin Hodžić menjava82' 33 Milan Tučić menjava57'
14 Kobie Morris 96 Rijad Kobiljar menjava62'
28 Tilen Pečnik 6 Anže Pišek menjava78'
44 Jure Obšivač 45 Robert Pušaver
89 Slobodan Vuk menjava58' 24 Nejc Pušnik


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
 Roman Glažar David Gabrovec  Aleš Skok  Slavko Režonja 

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Podlogar 23'  Sikošek 55'   
2:1 Vuk 59'    
3:2 Nicholson 69'    
4:2 Dobrovoljc 78'    
5:2 Lazarević 83'    
6:2 Vuk 89'    
RUDAR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Škoflek 52'  Ćosić 76'   
2:2 Škoflek 65'    

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme in Domžalčani so v pomlad krenili z visoko zmago!

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Lacković je označil tri minute dodatka tekme.

zoga6:2 Vuk; 89. minuta: Vuk je z izjemnim preigravanjem prišel sam pred vrata Rudarja. S 15 metrov je natančno meril v dolgi kot in dosegel še svoj drugi gol na tekmi.

88. minuta: Hodžić je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Krefla je Dobrovoljc z glavo odbil do Radića. Ta je z 12 metrov močno streljal z voleja, a se je z izjemno obrambo izkazal vratar Santini, ki je žogo odbil v kot. Po podaji Trifkovića je z glavo odbil Vuk.

85. minuta: Rudar je prišel do kota z desne strani. Po podaji v kazenski prostor je z voleja previsoko meril Tomašević.

zoga5:2 Lazarević; 83. minuta: Po izjemni diagonalni podaji Hodžića je bil sam pred vrati Rudarja Lazarević. S strelom s prve je žogo poslal čez vratarja Stopajnika v mrežo.

menjava82. minuta: V ekipi Domžal je nekoliko poškodovanega Nicholsona zamenjal Nermin Hodžić.

80. minuta: Vetrih je uspešno prodrl v kazenski prostor. Z desne strani je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je Vuk z glavo streljal previsoko.

menjava78. minuta: V ekipi Rudarja je Bolho zamenjal Pišek.

zoga4:2 Dobrovoljc; 78. minuta: Lazarević je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je bil v kazenskem prostoru najvišji Dobrovoljc, ki je s strelom z glavo poslal žogo v mrežo.

rumeni karton mali76. minuta: Zaradi prekrška nad Dejanom Lazarevićem je rumeni karton prejel Ćosić.

74. minuta: Lazarević je bil pri žogi na levi stani polovice Rudarja. Podal je pred vrata, kjer je z glavo podaljšal Gnezda Čerin, na drugi vratnici pa žoge ni uspel proti vratom preusmeriti Vuk. 

71. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Dejan Lazarević.

zoga3:2 Nicholson; 69. minuta: Ibričić je z izjemno podajo med branilci Rudarja našel osamljenega Nicholsona. Jamajčan je z rutiniranim strelom premagal nemočnega vratarja Stopajnika in še tretjič na tekmi popeljal rumene v vodstvo.

zoga2:2 Škoflek; 65. minuta: Velenjčani so na hitro izvajali avt na levi strani. Tučić je poslal predložek pred vrata, kjer je žogo iz bližine v mrežo preusmeril Škoflek.

64. minuta: Nicholson se je odlično znašel v kazenskem prostoru Rudarja. Žogo je zavrnil do Gnezde Čerina, ki je s 14 metrov močno streljal. Telo je podstavil Čosić in žoga je končala v kotu. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.  

menjava62. minuta: V ekipi Rudarja je Črnčiča zamenjal Kobiljar.

62. minuta: Tokrat so Velenjčani nevarno zapretili. Z nekaj sreče je sam pred vrata Domžal prišel Radić, a je njegov poizkus z odlično obrambo zaustavil Santini.

zoga2:1 Vuk; 59. minuta: Izjemna akcija Domžalčanov za ponovno vodstvo. Na levi strani je pobegnil Nicholson, ki je nesebično podal na drugo stran, kjer je bil osamljeni Vuk, ki je z močnim strelom premagal vratarja Stopajnika.

menjava58. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Slobodan Vuk.

58. minuta: Podlogar je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

menjava57. minuta: V ekipi Rudarja je Hrubika zamenjal Tučić.

rumeni karton mali55. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Gregor Sikošek.

54. minuta: Nov nevaren napad Velenjčanov. Tokrat je z desnega roba kazenskega prostora za las mimo vrat meril Tomašević.

zoga1:1 Škoflek; 52. minuta: Krefl je z lepo podajo v kazenskem prostoru Domžal našel osamljenega Škofleka. Ta je s strelom med nogama premagal vratarja Santinija in izid izenačil. 

48. minuta: Gnezda Čerin je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Ibričića je Dobrovoljc z glavo streljal previsoko.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa, ki so ga zasluženo, z golom Mateja Podlogarja, dobili nogometaši Domžal.

45. minuta: Črnčič je pobegnil po levi strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Krefl s škaricami streljal previsoko.

38. minuta: Po nevarnem strelu Tomaševića s 25 metrov je Santini žogo odbil čez prečko. Po podaji Trifkovića so se domači ubranili. 

24. minuta: Ibričić je krenil v hiter protinapad. Na vrhu kazenskega prostora je na kratko podal do Gnezde Čerina, ki je s prve podaljšal do Podlogarja. Slednji je bil sam pred vrati, a tudi v prepovedanem položaju.

zoga1:0 Podlogar; 23. minuta: Po uspešnem preigravanju Sikoška je Mujan prišel do strela z levega roba kazenskega prostora. Meril je v dolgi kot, z odlično obrambo pa se je znova izkazal Stopajnik, ki je žogo odbil v kot. Po podaji Ibričića je z glavo neovirano streljal Dobrovoljc. Vratar Stopajnik je z odlično obrambo žogo odbil predse, kjer je bil prvi pri žogi Podlogar, ki je brez težav zatresel prazno mrežo.

21. minuta: Strel Gnezde Čerina z 20 metrov so gostje odbili do Roma, ki je z desetih metrov močno sprožil z voleja. Vratar Stopajnik je žogo s pestmi odbil.

20. minuta: Po globinski podaji Ibričića je Podlogar padel v kazenskem prostoru. Po mnenju sodnik Glažarja branilci Rudarja niso storili prekrška nad igralcem rumenih. 

18. minuta: Tokrat se je s samostojnim prodorom izkazal Ibričić. Njegov strel s 16 metrov je zaustavil vratar Stopajnik. 

17. minuta: Gnezda Čerin je na desni strani v ogenj poslal Roma. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Nicholson. Znova je bil na mestu vratar Stopajnik. 

10. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Krefla je Kašnik z glavo streljal mimo leve vratnice.

7. minuta: Sikošek je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati odbil Bolha.

3. minuta: Sikošek je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po predložku Trifkovića je v kot odbil Rom. Po podaji Trifkovića je z glavo odbil Dobrovoljc.

1. minuta: V 25. sekundi hitra akcija Domžalčanov. Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je z glavo streljal Nicholson, a se je z obrambo izkazal vratar Stopajnik. 

Piscalka1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Rudarja.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO