FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Jure Obšivač je novi član rumene družine!

V nadaljevanje sezone se podajamo z novo okrepitvijo – drugo v tem prestopnem roku. Domžalski dres bo odslej nosil tudi Jure Obšivač, ki je bil nazadnje član kazahstanskega prvoligaša Atyrau. Visokorasli branilec se je že pridružil moštvu in tako že vadi skupaj s svojimi novimi soigralci.

Ponosen sem, da bom odslej del tako dobro organiziranega kluba, ki se hkrati vsako leto preizkuša tudi na mednarodnem nivoju. Sem zelo motiviran, da moštvu pomagam do izpolnitve ciljev in da hkrati tudi sam naredim korak naprej. Soigralci so me dobro sprejeli, treningi so odlični, pogoji na najvišjem nivoju, tako da verjamem, da je pred mano zelo pozitivno obdobje. Komaj že čakam, da se vse skupaj začne in da se skupaj podamo v spomladanski del,“ je ob sklenitvi dogovora dejal 28-letni nogometaš, ki je kariero začel pri ekipi Kaštel Gomlica, že v mlajših kategorijah pa se je preselil v vrste splitskega Hajduka, kjer je nekaj nastopov vknjižil tudi v članski zasedbi. 

Po končanem mladinskem stažu je najprej kot posojen nogometaš dalmatinskega velikana branil barve hrvaške drugoligaške ekipe Dugopolje, sledile pa so štiri sezone igranja v dresu Istre in Splita, kjer se uveljavil kot eden najboljših branilcev v hrvaški nogometni ligi. Z dobrimi igrami si je predlansko poletje priigral prestop v tujino - preizkusil se je v Kazahstanu in v Romuniji.

“Želeli smo izkušenejšega nogometaša v obrambi, kar Jure nedvomno je. Poleg vseh drugih kvalitet, ki jih poseduje, je tudi zelo dominanten v skoku, kjer smo imeli v zadnjem obdobju nekaj težav in na ta način smo jeseni izgubili kar nekaj točk. Njegova kariera je dokaz, da gre za kakovostnega nogometaša, za katerega verjamemo, da nam bo hitro pomagal in dodatno stabiliziral igro našega moštva," je novinca v rumeni družini opisal športni direktor Matej Oražem.

S hrvaškim branilcem, ki bo na dresu nosil številko 44, smo podpisali enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja za še dodatnih dvanajst mesecev. 

Besedilo in foto: Alen Obrez

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB