FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 18. kolo: Domžale - Maribor 1:2

1 : 2

DOMŽALE

konec

MARIBOR

18. kolo PLTS, Športni park Domžale, 1500 gledalcev

Gnezda Čerin 5' Več ... Mlakar 18'
    Ivković 73'

 

DOMŽALE MARIBOR
84 Ajdin Mulalić 13 Kenan Pirić
4 Amedej Vetrih 2 Denis Klinar
11 Tonči Mujan menjava67' 4 Marko Šuler
12 Gregor Sikošek 5 Blaž Vrhovec
16 Andraž Kirm 6 Aleks Pihler
17 Senijad Ibričić (K) 11 Luka Zahović (K) menjava88'
21 Matej Podlogar menjava77' 21 Amir Dervišević
23 Dario Melnjak 27 Jasmin Mešanović
33 Matija Rom 28 Mitja Viler
41 Adam Gnezda Čerin 29 Jan Mlakar menjava70'
77 Dejan Lazarević menjava83' 31 Saša Ivković
 
1 Dejan Milić  33 Jasmin Handanović
7 Ruben Belima 8 Alexandru Cretu
8 Nermin Hodžić 9 Marcos Tavares menjava88'
10 Agim Ibraimi menjava77' 12 Dare Vršič
14 Kobie Morris 20 Gregor Bajde
26 Shamar Nicholson menjava67' 26 Aleksander Rajčević
89 Slobodan Vuk menjava83' 96 Felipe Dos Santos menjava70'

Tilen Klemenčič in Gaber Dobrovoljc nimata pravice nastopa, Žan Žužek je poškodovan. 


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Dragoslav Perić Robert Vukan Aleš Skok Otmar Komel

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Gnezda Čerin 5'  Vetrih 20'   
  Melnjak 85'   
MARIBOR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Mlakar 18'  Vrhovec 14'   
1:2 Ivković 73'  Mešanović 86'   
  Pihler 90+3'  

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Perić je označil konec tekme in Mariborčani so s preobratom prišli do vseh treh točk. Odlična predstava rumenih na žalost ni bila nagrajena s točkami.

rumeni karton mali90+3. minuta: Zaradi prekrška nad Andražem Kirmom je rumeni karton prejel Pihler.

90+1. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je odbil Viler.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Po strelu Ibraimija je Šuler žogo odbil v kot. Po podaji Ibraimija je odbil Mešanović.

89. minuta: Tavares je na levi strani našel Mešanovića, ki je streljal z roba kazenskega prostora. Vratar Mulalić ni imel težav z obrambo.

menjava88. minuta: V ekipi Maribora je Zahovića zamenjal Tavares. 

rumeni karton mali86. minuta: Zaradi prekrška na polovici Maribora je rumeni karton prejel Mešanović. Prosti strel z desne strani je izvajal Ibričić, ki je odlično podal pred vrata. Z glavo je streljal Melnjak, pred vrati pa je žoga oplazila še Vetriha. Vratar Pirić je strel ubranil, Vetrih pa je bil tudi v prepovedanem položaju.

rumeni karton mali85. minuta: Zaradi prekrška nad Mešanovićem je rumeni karton prejel Dario Melnjak. 

menjava83. minuta: V ekipi Domžal je Dejana Lazarevića zamenjal Slobodan Vuk.

menjava77. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Agim Ibraimi. 

75. minuta: Ibričić je na levi strani našel Kirma, ki je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Lazarevića. Ta je poizkušal s strelom, a je meril previsoko.

zoga1:2 Ivković; 73. minuta: Rom je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je v gneči pred vrati do strela prišel Zahović. Žoga je zadela enega od domačih branilcev in zletela mimo desne vratnice. Po podaji Derviševića je visoko skočil Ivković in z glavo zadel v polno.

menjava70. minuta: V ekipi Maribora je Mlakarja zamenjal Dos Santos.

menjava67. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Shamar Nicholson. Po podaji s kota so se Mariborčani ubranili.

66. minuta: Po podaji Vetriha je Lazarević uspešno preigraval na levi strani kazenskega prostora. Podal je na drugo vratnico, kjer je Rom žogo vrnil pred vrata. Tam je iz bližine poizkušal Podlogar, a je vratar Pirić žogo odbil v kot.

62. minuta: Mujan je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Ibričića je uspešno z glavo odbil Pihler.

61. minuta: Zahović je s podajo med branilci Domžal v ogenj poslal Mlakarja. Ta je prišel do strela znotraj kazenskega prostora, a je z desne strani meril mimo bližnje vratnice.

60. minuta: Melnjak je z odlično globinsko podajo v ogenj poslal Roma. Na robu kazenskega prostora je ta prišel do strela. Poizkušal je z lob udarcem premagati vratarja Pirića, ki je šel iz vrat, a je slednji z rokama žogo odbil.

55. minuta: Lazarević je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića so domači odbili do Vilerja. Primorec je z 20 metrov streljal z desnico, vratar Mulalić ni imel težav z obrambo.

48. minuta: Po lepi kombinaciji z Vetrihom je Gnezda Čerin prodrl v kazenski prostor Maribora. Njegov strel s 16 metrov je zanesljivo zaustavil vratar Pirić.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Dragoslav Perič je označil konec prvega polčasa. Odlična tekma in trenutno rezultat ustreza dogodkom na igrišču.

45. minuta: Izjemna priložnost za Mariborčane. Klinar je prišel do strela z desnega roba kazenskega prostora. Premagal je že vratarja Mulalića, a se je na golovi črti odlično znašel Sikošek, ki je kar dvakrat uspešno žogo izbil.

43. minuta: Kirm je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je na prvi vratnici z glavo podaljšal Mešanović. Na drugi vratnici je Mlakar streljal mimo vrat.

34. minuta: Po podaji Klinarja z avta se je Zahović dobro znašel na desni strani kazenskega prostora. Žogo je podal v sredino, kjer je Vrhovec z 18 metrov močno sprožil. Domžalčane je rešila prečka.

29. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića so gostje uspešno odbili.

28. minuta: Podlogar je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Ibričić je podal do Gnezde Čerina, ki je s 23 metrov z voleja meril za las čez zgornji desni kot vrat Pirića.

26. minuta: Mujan je prodrl po levi strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Lazarević. Vratar Pirić je z izjemno obrambo žogo s konicami prstov dvignil čez prečko. Kot z desne strani je izvedel Ibričić, pred vrati pa je odbil Šuler.

24. minuta. Kirm je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Vrhovec. Ibričić je ponovno žogo vrnil pred vrata, kjer so gostje znova odbili. V nadaljevanju akcije je Kirm prodrl po levi strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer Lazarević ni prišel do strela. Žoga je prišla do Roma, ki je poslal predložek z desne strani. Z glavo je streljal Lazarević, Pirić je žogo odbil in jo potem tudi pokril tik pred Podlogarjem. 

rumeni karton mali20. minuta: Zaradi prekrška nad Pihlerjem je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

zoga1:1 Mlakar; 18. minuta: Zahović je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je bil povsem sam Mlakar. S strelom z glavo je premagal nemočnega Mulalića.

16. minuta: Zahović je z lepo globinsko podajo zaposlil Mlakarja, ki je sam krenil proti domačim vratom. Njegov strel je z odlično obrambo odbil vratar Mulalić.

rumeni karton mali14. minuta: Zaradi prekrška nad Tonćijem Mujanom je rumeni karton prejel Vrhovec.

12. minuta: Po podaji Vilerja je Mešanović streljal s 25 metrov. Nekoliko z leve strani je meril mimo daljše vratnice.

6. minuta: Domžalčani so imeli nemudoma lepo priložnost za podvojitev vodstva. Podlogar je ukradel žogo na polovici Maribora. Z 20 metrov je močno sprožil. Vratar Pirić je žogo odbil predse, pred Mujanom pa so v zadnjem trenutku razčistili gostujoči branilci.

zoga1:0 Gnezda Čerin; 5. minuta: Goooooooooooooooooooooooool! Domžalčani so lepo kombinirali na levi strani kazenskega prostora. Obrambo gostov sta z dvojno podajo izigrala Lazarevič in Vetrih. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer so gostje odbili pred Romom. Žoga je prišla do Gnezde Čerina, ki je s strelom z voleja močno streljal. Žoga se je odbila od tal in končala v zgornjem desnem kotu nemočnega Pirića.

4. minuta: Maribor je prišel do prostega strela na istem mestu kot pred minuto. Po podaji Derviševića je znova odbil Kirm.

3. minuta: Maribor je prišel do prostega strela na desni strani polovice Domžal. Po podaji Derviševića je brez težav odbil Kirm. Pred tem so nevarneje zapretili Domžalčani, a po podaji Podlogarja, Mujan znotraj kazenskega prostora ni dobro zaključi.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO