FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 17. kolo: Triglav - Domžale 1:4

NK Lokomotiva Zagreb.svg

1 : 4

TRIGLAV

konec

DOMŽALE

17. kolo PLTS, Športni center Kranj

Afoakwa 78' Več ... Melnjak 11'
    Ibričić 26'
    Gnezda Čerin 72'
    Alić 90'/ag.

 

TRIGLAV DOMŽALE
54 Luka Čadež 84 Ajdin Mulalić
2 Drilon Kryeziu menjava66' 4 Amedej Vetrih
9 Tom Žurga menjava61' 11 Tonči Mujan menjava74'
14 Kristjan Arh Česen 12 Gregor Sikošek
15 Ermin Alić 16 Andraž Kirm
16 Gašper Udovič 17 Senijad Ibričić (K) menjava86'
17 Tilen Mlakar 21 Matej Podlogar
22 Egzon Kryeziu 23 Dario Melnjak
23 Žan Kumer 27 Gaber Dobrovoljc
43 David Tijanić 41 Adam Gnezda Čerin
99 Luka Majcen (K) 77 Dejan Lazarević menjava67'
 
1 Darjan Curanović 1 Dejan Milić
4 Veron Šalja 7 Ruben Belima menjava74'
7 Nejc Križaj menjava66' 8 Nermin Hodžić menjava86'
19 Dickson Afoakwa menjava61' 10 Agim Ibraimi
21 Žan Rogelj 14 Kobie Morris
30  Momir Bojić 26 Shamar Nicholson menjava67'
98 Joel Osikel 33 Matija Rom

Slobodan Vuk, Žan Žužek sta poškodovana, Tilen Klemenčič nima pravice nastopa. Po šestmesečni prepovedi igranja se je v udarno enajsterico vrnil Amedej Vetrih.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Vojko Goričan Matic Mežnar Veljko Mijatović Borut Knafelc

TRIGLAV
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:3 Afoakwa 78'     
     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Melnjak 11'  Vetrih 16'   
0:2 Ibričić 26'  Dobrovoljc 33'   
0:3 Gnezda Čerin 72'    
0:4 Alić 90'    

Piscalka90+3. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do visoke zmage.

90+1. minuta: Četrti sodnik Denis Halilović je označil dve minuti dodatka tekme.

zoga1:4 Alić/ag.; 90. minuta: Belima je krenil v hiter protinapad po desni strani. Lepo je v kazenskem prostoru našel Kirma, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Tam je pred Nicholsonom žogo v mrežo potisnil domači branilec Alić.

87. minuta: Lep protinapad Domžalčanov. Podlogar je na desni strani zaposlil Belimo. Ta je po preigravanju poslal predložek na drugo vratnico, kjer je z glavo streljal prav Podlogar. Vratar Čadež je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji s kota so se domači ubranili. 

menjava86. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Nermin Hodžić.

81. minuta: Podlogar je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Mlakar, a so gostje uspešno odbili. V nadaljevanju akcije je do strela s 16 metrov prišel še Tijanić, ki je meril mimo leve vratnice.

zoga1:3 Afoakwa; 78. minuta: Kranjčani so izpeljali hiter protinapad. Tijanić je podal do Majcna, ki je z desne strani prišel sam pred vratarja Mulalića. Žogo je poslal mimo njega proti vratom, kjer je pred črto gol za domače potrdil Afoakwa.

76. minuta: Domžalčani nadaljujejo z nevarnimi napadi. Tokrat je Ibričić na kratko podal do Melnjaka, ki je z leve strani kazenskega prostora streljal previsoko.

menjava74. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Ruben Belima.

zoga0:3 Gnezda Čerin; 72. minuta: Nova lepa akcija Domžalčanov po levi strani. Začel jo je Melnjak, ki je na kratko podal do Mujana. Ta je poslal nizek predložek v kazenski prostor, kjer se je odlično znašel Gnezda Čerin. Z 11 metrov je žogo poslal v spodnji desni kot nemočnega Čadeža.

71. minuta: Sikošek je odbil v kot z leve strani. Po podaji Tijanića je na prvi vratnici odbil Sikošek. 

70. minuta: Po podaji Gnezde Čerina je Mujan z leve strani poslal predložek v osrčje kazenskega prostora. Z 11 metrov je z voleja streljal Ibričić, a meril za las previsoko.

menjava67. minuta: V ekipi Domžal je Dejana Lazarevića zamenjal Shamar Nicholson.

menjava66. minuta: V ekipi Triglava je Drilona Kryeziuja zamenjal Križaj.

menjava61. minuta: V ekipi Triglava je Žurgo zamenjal Afoakwa.

59. minuta: Po podaji Mujana je Lazarević sam stekel proti vratom Triglava. Čadež je pravočasno zapustil svoja vrata in žogo odbil do Gnezde Čerina. Ta je z 20 metrov poizkušal s strelom, a je meril premalo močno in Kumer je uspel žogo odbiti.

57. minuta: Podlogar je krenil v protinapad Domžal. Podal je na levo do Mujana, ki je z nizko podajo na drugi vratnici iskal Lazarevića. Slednji je v padcu streljal, a je zadel le zunanji del mreže.

56. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je domače znova rešila vratnica.

55. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati uspešno s pestmi odbil vratar Čadež.

53. minuta: Kirm je odbil v kot z leve strani. Po podaji Tijanića so se Domžalčani ubranili.

49. minuta: Po hudi napaki Alića je Mujan prišel do žoge v kazenskem prostoru Triglava. Preigral je Kumra in z 12 metrov neovirano streljal čez gol.

48. minuta: Podlogar je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je bil pred vrati Gnezda Čerin, ki žoge ni preusmeril. Vratar Čadež jo je uspel odbiti v kot. Po podaji Ibričića je do strela z glavo prišel Dobrovoljc. Čadež je žogo odbil predse, do nje je uspel priti Dobrovoljc, ki je iz težkega položaja zadel vratnico. Domžalčani so v nadaljevanju prišli do kota, a so se domači ubranili.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan, ki danes sodi svojo zadnjo tekmo v najmočnejši slovenski ligi, je označil konec prvega polčasa, ki so ga povsem zasluženo dobili Domžalčani.

45. minuta: Po podaji Ibričića je Melnjak močno sprožil s 25 metrov. Vratar Čadež je z odlično obrambo žogo odbil.

44. minuta: Kirm je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića so se domači ubranili.

41. minuta: Gnezda Čerin je na desni strani kazenskega prostora Triglava našel Kirma. Ta je s 13 metrov zaključil s strelom, a vratar Čadež ni imel težjega dela z obrambo. 

40. minuta: Kirm je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po predložku Tijanića je odbil Dobrovoljc, v nadaljevanju pa so se gostje ubranili.

37. minuta: Po odlični podaji Vetriha za hrbet kranjske obrambe je Lazarević prišel do strela. Z 12 metrov je meril za las mimo leve vratnice.

36. minuta: Mujan je na levi strani zaposlil Melnjaka, ki je poslal nizek predložek v sredino. Do strela s 13 metrov je prišel Ibričić, ki je meril mimo desne vratnice.

rumeni karton mali33. minuta: Zaradi brcanja žoge po pisku je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

32. minuta: Kirm je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića so domači odbili nazaj do kapetana rumenih. V nadaljevanju akcije je Lazarević z odlično podajo zaposlil Kirma. Ta je poslal predložek v sredino, kjer je do strela prišel Mujan, a so domači uspešno blokirali.

zoga0:2 Ibričić; 26. minuta: Lazarević je začel akcijo na levi strani polovice Triglava. V kazenskem prostoru je podaljšal do Melnjaka, ki je žogo zavrnil do Ibričića. Kapetan Domžal je z natančnim strelom v dolgi kot podvojil vodstvo rumenih.

22. minuta: Tijanić je prišel do strela s 25 metrov. Meril je mimo desne vratnice. 

20. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Tijanića je pred vrati odbil Podlogar. Do strela z voleja, z 18 metrov, je prišel Egzon Kryeziu, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić, ki je žogo s konicami prstov dvignil čez prečko. Po vnovični podaji s kota so se gostje ubranili.

18. minuta: Lazarević je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici streljal Gnezda Čerin. Na drugi vratnici je skočil vratar Čadež in žogo odbil, gostje pa so nad čuvajem mreže Triglava storili tudi prekršek.

rumeni karton mali16. minuta: Zaradi prekrška nad Udovičem je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

zoga0:1 Melnjak; 11. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo po levi strani. Dvojno podajo sta odigrala Lazarević in Ibričić, ki je močno podal pred vrata, kjer je za las zamudil Podlogar. Na drugi strani je do žoge prišel Kirm, ki je zavrnil do Gnezde Čerina. Ta je s strelom z 19 metrov stresel vratnico, odbito žogo pa je spretno v mrežo poslal Melnjak.

4. minuta: Po podaji Tijanića je do strela znotraj kazenskega prostora prišel Žurga. Z desne strani je meril mimo bližnje vratnice. 

2. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića so Kranjčani odbili v nov kot, tokrat z desne strani. Po podaji Ibričića je pred vrati z glavo odbil Alić. Znova je do žoge prišel Ibričić, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Ob Podlogarju je bil zanesljiv vratar Čadež.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO