FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 13. kolo: Aluminij - Domžale 0:0

0 : 0

ALUMINIJ

konec

DOMŽALE

13. kolo #PLTS, Kidričevo

  Več ...  

 

ALUMINIJ DOMŽALE
22 Luka Janžekovič 84 Ajdin Mulalić
6 Dejan Petrovič 6 Tilen Klemenčič
12 Erik Gliha 8 Nermin Hodžić menjava80'
20 Sanin Muminović 10 Agim Ibraimi
23 Mario Lucas Horvat 11 Tonči Mujan menjava72'
45 Rok Kidrič menjava58' 13 Žan Žužek
47 Francesco Tahiraj 21 Matej Podlogar menjava66'
50 Nemanja Jakšić menjava46' 23 Dario Melnjak
55 Damir Grgić menjava69' 27 Gaber Dobrovoljc
66 Ilija Martinović 33 Matija Rom
96 Anton Rogina 77 Dejan Lazarević
 
25 Matija Kovačić 36 Miha Tetičkovič
4 Ivan Kontek menjava69' 15 Blaž Urh
11 Nikola Leko 16 Andraž Kirm
17 Tadej Trdina 19 Kristijan Šipek
19 Elvir Maloku menjava58' 26 Shamar Nicholson menjava80'
21 Aljaž Ploj 41 Adam Gnezda Čerin menjava72'
99 Alen Krajnc menjava46' 89 Slobodan Vuk menjava66'

Amedej Vetrih, Senijad Ibričić in Kobie Morris nimajo pravice nastopa, Gregor Sikošek je poškodovan. 


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Vojko Goričan Matic Mežnar Veljko Mijatović Danijel Žalik

ALUMINIJ
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
     
     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Klemenčič 4'  Žužek 82' 
  Hodžić 28'   
  Žužek 74', 82'  
  Nicholson 86'  

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Vojko goričan je označil konec tekme. Domžalčani so ponovno tekmo končali številčno oslabljeni, a osvojili več kot zasluženo točko.

90+1. minuta: Četrti sodnik je označil tri minute dodatka tekme.

89. minuta: Gliha je z levega roba kazenskega prostora meril previsoko. Na drugi strani kazenskega prostora je s podobnega položaja poizkušal Maloku, tudi on previsoko.

rumeni karton mali86. minuta: V slogu zadnjih tekem sodniki še naprej z lahkoto kaznujejo nogometaše Domžal. Tokrat je porumenel Nicholson.

83. minuta: Po podaji Vuka je Nicholson zaključil z močnim strelom z voleja. Vratar Janžekovič je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Ibraimija sta na drugi vratnici za las zamudila Klemenčič in Melnjak.

rumeni karton malirdeci karton82. minuta Zaradi prekrška na sredini igrišča je drugi rumeni karton na tekmi prejel Žan Žužek, ki je moral predčasno zapustiti igrišče.

menjava80. minuta: V ekipi domžal je Nermina Hodžića zamenjal Shamar Nicholson.

79. minuta: Ibraimi je bil pri žogi na desni strani polovice Aluminija. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Lazarević z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

rumeni karton mali74. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Žan Žužek.

menjava72. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Adam Gnezda Čerin.

69. minuta: Mujan je odbil v kot z leve strani. Po podaji Rogine je z glavo streljal Martinović. Z golove črte je odbil Rom. Do ponovnega strela je prišel Martinović, a je bil na pravem mestu vratar Mulalić.

menjava69. minuta: V ekipi Aluminija je Grgića zamenjal Kontek.

menjava66. minuta: V ekipi Domžal je Mateja Podlogarja zamenjal Slobodan Vuk.

63. minuta: Po diagonalni podaji Dobrovoljca je Melanjak z glavo podaljša do Lazareviča. Domžalčan je s strelom znotraj kazenskega prostora zadel zunanji del mreže.

61. minuta: Horvat je z desne strani poslal nizek predložek pred vrata. Maloku jo je zavrnil do Tahiraja, ki je iz ugodnega položaja s 13 metrov meril previsoko.

menjava58. minuta: V ekipi Aluminija je Kidriča zamenjal Maloku.

55. minuta: Nova nevarna akcija Domžalčanov. Mujan je podal do Ibraimija, ki je streljal z 12 metrov. Znova so dobro blokirali domači branilci, ki so žogo odbili v kot. Po podaji Ibraimija so se Kidričani ubranili.

54. minuta: Po podaji Ibraimija je Mujan lepo žogo spustil za Roma. Ta je prodrl v kazenski prostor, kjer je v dvoboju z domačim branilcem padel. Sodnik Vojko Goričan ni pokazal na belo točko.

53. minuta: Po podaji Mujana je Melnjak poslal močan predložek pred vrata. Z uspešnim posredovanjem je žogo odbil vratar Janžekovič.

51. minuta: Žužek je z odlično globinsko podajo našel Ibraimija. Makedonec je močno sprožil s 25 metrov. Žoga je švignila za las mimo desne vratnice domačih vrat.

49. minuta: Podlogar je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je bil na prvi vratnici za las prenizek Dobrovoljc.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Aluminija Jakšiča zamenjal Krajnc.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik je označil minuto dodatka prvega polčasa. 

45. minuta: Rom je odbil v kot z leve strani. Po podaji Horvata je Grgić z glavo streljal za las mimo domžalskega gola.

39. minuta: Jakšič je na desni strani podaljšal v kazenski prostor do Horvata. Ta je močno sprožil ob bližnjo vratnico, kjer je z izjemnim posredovanjem žogo v kot odbil vratar Mulalić. Po podaji Glihe s kota so se gostje ubranili.

35. minuta: Mujan je globoko na levi strani polovice Aluminija žogo zavrnil do Žužka. Domžalčan se je izkazal z odličnim preigravanjem in žogo podal do Ibraimija. Ta je z 12 metrov meril v zgornji desni kot, a je domače rešila prečka.

29. minuta: Prosti strel z 20 metrov je izvedel Gliha. Meril je za las čez zgornji levi kot vrat Mulalića.

rumeni karton mali28. minuta: Zaradi prekrška pred kazenskim prostorom Domžal nad Tahirajem je rumeni karton prejel Nermin Hodžić.

25. minuta: Po predložku Lazarevića z leve strani je nespretno z glavo posredoval Grgić. Vratar Janžekovič je s konicami prstov žogo odbil v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je z glavo pred Žužkom odbil Petrovič. 

23. minuta: Lazarević je prodrl po levi strani polovice Aluminija. Podaljšal je v kazenski prostor do Melnjaka, ki je žogo zavrnil Ibraimiju. Makedonec je močno streljal, a je s telesom uspešno blokiral Martinovič. Žoga je prišla do Žužka, ki je s 25 metrov streljal za las mimo leve vratnice. 

22. mintua: Lazarević je odbil v kot z desne strani. Po podaji Glihe je na prvi vratnici odbil Ibraimi. 

21. minuta: Po predložku Glihe s prostega strela je Dobrovoljc z glavo odbil do Rogine. Ta je s 25 metrov z voleja meril visoko čez gol.

20. minuta: Ibraimi je začel hiter protinapad Domžalčanov. Podal je na levo stran do Lazarevića, ki je z 12 metrov prišel do strela. Vratar Janžekovič se je izkazal z odlično obrambo.

17. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Glihe so domači pred vrati storili prekršek. 

15. minuta: Rom je z desne strani poslal predložek v kazenski prostor. S 14 metrov je Podlogar z glavo streljal za las previsoko.

7. minuta: Po podaji Žužka je Ibraimi s smelim strelom z voleja nevarno sprožil s 25 metrov. Vratar Janžekovič je s konicami prstov žogo odbil čez prečko. Po podaji Ibraimija so gostje pred vrati storili prekršek.

rumeni karton mali4. minuta: Zaradi prekrška nad Horvatom je rumeni karton prejel Tilen Klemenčič.

3. minuta: Mujan je priboril prosti strel na polovici Aluminija. Po podaji Ibraimija je Dobrovoljc s sedmih metrov streljal z glavo. Vratar Janžeković je žogo izpustil, domači pa so jo uspeli pred igralci Domžal odbiti v kot. Po podaji Ibraimija je žoga končala v nasprotnem avtu.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Aluminija. 

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO