FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dario Melnjak o včerajšnjem dvoboju z Rudarjem

Domžalski nogometaši so se z gostovanja pri Rudarju vrnili brez novih ligaških točk. Do zmage so po preobratu v zadnjih trenutkih tekme prišli Velenjčani, ki so rumenim zadali peti poraz v sezoni. 

nkd 15 melnjak

Razumljivo smo razočarani z razpletom včerajšnje tekme, a lahko razloge za neuspeh iščemo predvsem pri nas samih. Dobro smo začeli, v nadaljevanju smo dvoboj imeli povsem pod nadzorom, dva trenutka nezbranosti pa sta nas žal stala novih točk. Za uspeh je treba biti maksimalen skozi celotnih devetdeset minut in to je nekaj, kar moramo popraviti že na sobotni tekmi z Muro,“ je po tekmi dejal strelec domžalskega zadetka Dario Melnjak, ki je tokrat znova zasedel mesto levega osrednjega branilca, svojo raznovrstnost pa je dokazal tudi z zadetkom, s katerim je po podaji s kota z glavo zatresel mrežo gostiteljev. 

Trener Simon Rožman je na zelenico velenjskega stadiona Ob Jezeru poslal identično enajsterico kot na sredinem obračunu v Krškem, ki je bilo eno izmed treh zaporednih gostovanj v roku enega tedna. V tem času so rumeni vknjižili zmago, remi in poraz, s čimer so svoj izkupiček povišali na štirinajst točk. Skupno so štirikrat prišli do zmage, k temu pa so dodali še dva remija. 

Uvod v sezono ni najboljši, saj bi si seveda želeli nekaj točk več. Če primerjamo z lansko sezono, smo denimo v tem času imeli še nekoliko slabši izkupiček. Pričakovali smo nihanja v uvodnih tednih jesenskega, predvsem zavoljo sprememb v moštvu. A najpomembneje je, da to ne vpliva negativno na nas v smislu prizadevnosti in želje na treningih, kjer dajemo maksimum, da bi čim prej znova prišli na želeno raven,“ je še dodal 25-letni hrvaški nogometaš, ki se bo s soigralci v nov obračun podal že v soboto, ko bo v domžalskem Športnem parku gostovala Mura.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO