PLTS, 8. kolo: Domžale - Triglav 1:2

1 : 2

DOMŽALE

konec

TRIGLAV

8. kolo PLTS
Športni park Domžale, 600 gledalcev

Klemenčič 89' Več ... Gajić 25' 
    Mlakar 90+2'

 

DOMŽALE TRIGLAV
84 Ajdn Mulalić 54 Luka Čadež
6 Tilen Klemenčič 2 Drilon Kryeziu
7 Ruben Belima 5 Rok Elsner
8 Nermin Hodžić 8 Marko Gajić menjava81'
11 Tonči Mujan 15 Ermin Alić
12 Gregor Sikošek 16 Gašper Udovič
13  Žan Žužek 17 Tilen Mlakar
17 Senijad Ibričić (K) 19 Dickson Afoakwa menjava89'
23 Dario Melnjak 23 Žan Kumer
33 Matija Rom menjava76' 43 David Tijanić
89 Slobodan Vuk 99 Luka Majcen (K) menjava78'
 
1 Dejan Milić 1 Darjan Curanović
10 Agim Ibraimi menjava46' 4 Veron Šalja
16 Andraž Kirm 9 Tom Žurga
21 Matej Podlogar 14 Kristjan Arh Česen menjava89'
26 Shamar Nicholson menjava76' 29 Deni Jurić menjava78'
27 Gaber Dobrovoljc 30 Momir Bojić
41 Adam Gnezda Čerin menjava46' 98 Joel Aiyetoya Osikel menjava81'

Amedej Vetrih nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Matej Jug  Uroš Bensa Tomaž Černe Iztok Gostinčič

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Klemenčič 89'  Rom 23'   
TRIGLAV
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Gajić 25'  Gajić 54'  
1:2 Mlakar 90+2'  Udović 56'  
  Alić 59'  
  Majcen 74'  
  Kryeziu 87'  
  Osikel 90+4'  

Piscalka90+6. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme.

rumeni karton mali90+4. minuta: Zaradi prekrška na polovici Triglava je rumeni karton prejel Osikel.

menjava90+3. minuta: V ekipi Triglava je Afoakwo zamenjal Arh Česen.

zoga1:2 Mlakar; 90+2. minuta: Mlakar je uspešno preigraval na levi strani kazenskega prostora Domžal. S strelom pod prečko je goste ponovno popeljal v vodstvo. 

90+1. minuta: Četrti sodnik Alen Bubek je označil štiri minute dodatka tekme.

zoga1:1 Klemenčič; 89. minuta: Kot z leve strani je izvajal Ibričić. Podal je na drugo vratnico, kjer je z glavo žogo v mrežo poslal Klemenčič in izid izenačil.

89. minuta: Po odličnem prodoru je Ibričić prišel do strela z leve strani. Močno je meril pod prečko, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Čadež, ki je odbil v kot.

rumeni karton mali87. minuta: Zaradi prekrška nad Ibričićem je rumeni karton prejel Kryeziu.

84. minuta: Sikošek je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil vratar Čadež.

menjava81. minuta: V ekipi Triglava je Gajića zamenjal Osikel.

79. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je streljal Klemenčič, a so gostje pred vrati uspeli odbiti.

menjava78. minuta: V ekipi Triglava je Majcna zamenjal Jurić.

menjava76. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Triglava. V ekipi Domžal je Matijo Roma zamenjal Shamar Nicholson. Prosti strel je izvedel Ibraimi. Odlično je podal pred vrata, kjer je Vuk s strelom z glavo stresel prečko. 

rumeni karton mali74. minuta: Zaradi simuliranja je rumeni karton prejel Majcen.

72. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je Vuk pred vrati z glavo streljal previsoko.

71. minuta: Kranjčani so uspešno kombinirali na levi strani kazenskega prostora Domžal. Do strela z bližine je prišel Tijanić, ki je meril mimo leve vratnice. 

70. minuta: Sikošek je z leve strani poslal nizek predložek pred vrata. Z 12 metrov je streljal Ibričić, a je v zadnjem trenutku blokiral Alić.

67. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Ibričić je poizkušal z neposrednim strelom na drugo vratnico, a je goste rešila vratnica. Žoga se je odbila do Ibraimija, ki je z voleja meril za las previsoko. 

64. minuta: Ibraimi je uspešno preigraval na desni strani kazenskega prostora Triglava. Podal je na prvo vratnico, kjer je poizkušal Gnezda Čerin, a brez težav za vratarja Čadeža.

63. minuta: Po podaji Sikoška je najprej poizkušal Gnezda Čerin, a so gostje odbili do Ibričića, ki je s 25 metrov streljal previsoko.

rumeni karton mali59. minuta: Gnezda Čerin je priboril kot z leve strani. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Alić. Ibričić je s kota podal na prvo vratnico, kjer je uspešno posredoval vratar Čadež.

59. minuta: Odlična akcija Domžalčanov. Rom je na desni strani kazenskega prostora našel Gnezdo Čerina, ki je z odlično povratno podajo našel Ibričića. Kapetan Domžal je s 13 metrov meril s prve, a je streljal previsoko.

58. minuta: Žužek je odbil v kot z desne strani. Po podaji Tijanića je na prvi vratnici v nov kot odbil Sikošek. Po vnovični podaji Tijanića je odbil Ibričić. 

rumeni karton mali56. minuta: Belima je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Triglava. Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Udovič. S prostega strela je neposredno proti vratom meril Ibraimi, a preslabo za vratarja Čadeža.

rumeni karton mali54. minuta: Zaradi prekrška nad Ibričićem je rumeni karton prejel Gajić.

52. minuta: Triglav je krenil v hiter protinapad. Majcen je podal v sredino do osamljenega Dicksona, ki je s 16 metrov meril mimo leve vratnice. 

49. minuta: Sikošek je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, a je bil na pravem mestu vratar Čadež. 

46. minuta: Po dolgem prodoru Roma je v 25. sekundi drugega polčasa do strela z 12 metrov prišel Gnezda Čerin. Vratar Čadež se je izkazal z obrambo.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

menjava46. minuta: Med odmorom dve zamenjavi v ekipi Domžal. Namesto Nermina Hodžića in Tonćija Mujana sta vstopila Adam Gnezda Čerin in Agim Ibraimi.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Alen Bubek je označil minuto dodatka prvega polčasa.

43. minuta: Hodžić je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Ibričić je poizkušal z neposrednim strelom, a je zadel živi zid.

42. minuta: S smelim lob udarcem z 20 metrov je poizkušal Mujan. Vratar Čadež je z zadnjimi močni žogi preprečil, da bi končala v mreži.

40. minuta: Vuk je na levi strani našel osamljenega Sikoška. Ta je poslal predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je s prve streljal Žužek. Žoga je letela v spodnji levi kot, vratar Čadež pa jo je s konicami prstov preusmeril v kot. Po podaji Belime so gostje odbili do Ibričića, ki je s 16 metrov z voleja meril previsoko.

38. minuta: Sikošek je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Po podaji Ibričića je bil pred vrati zanesljiv vratar Čadež.

36. minuta: Po predložku Roma je Vuk streljal z glavo. Žogo je brez težav ujel vratar Čadež.

33. minuta: Ibričić je na desni strani kazenskega prostora našel Belimo, ki je žogo namestil Žužku. Slednji je s 25 metrov meril previsoko.

30. minuta: Belima je odlično prodrl po desni strani. Znotraj kazenskega prostora je žogo zavrnil do Vuka, ki je z 10 metrov močno sprožil proti vratom. Pred žogo se je vrgel Elsner, ki je na golovi črti preprečil izenačenje. 

28. minuta: Mujan je bil pri žogi na levi strani polovice Triglava. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Belima z glavo streljal previsoko.

zoga0:1 Gajić; 25. minuta: Prosti strel z leve strani je izvajal Tijanić. Na kratko je podal do Mlakarja, ki je poslal predložek pred vrata. Melnjak je odbil do Udoviča, ki je z 20 metrov slabo streljal po tleh. Žoga je pred vrati zadela Gajića in se odbila ob levo vratnico domačih vrat.

rumeni karton mali23. minuta: Rom je storil prekršek globoko na levi strani polovice Domžal in prejel rumeni karton.

21. minuta: Rom je poslal odličen predložek z desne strani. Pred vrati je bil za las prenizek Vuk, žogo pa je uspešno s pestmi odbil vratar Čadež.

20. minuta: Belima je z desne strani poslal predložek pred vrata. Žogo je zaustavil Vuk in na kratko podal do Ibričića. S hrbta je žogo proti vratom izbil eden od igralcev Triglava, z golove črte pa je uspešno odbil Kryeziu. Kot z desne strani je izvedel Ibričić, gostje pa so na prvi vratnici uspešno odbili.

13. minuta: Tijanić je poslal predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je Majcen s peto žogo spravil do Elsnerja. Ta je znotraj kazenskega prostora streljal z voleja in meril za las mimo desne vratnice.

10. minuta: Po podaji Ibričića je Rom poslal odličen predložek pred vrata. V zadnjem trenutku je s pestjo odbil vratar Čadež. V nadaljevanju akcije je Sikošek priboril kot z leve strani. Po kratki podaji Ibričića je Majcen odbil v nov kot z leve strani. Po podaji Ibričića pred vrata je znova s pestjo odlično odbil vratar Čadež.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO