FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pokal Slovenije: Ivančna Gorica - Domžale 0:3

0 : 3

IVANČNA GORICA

konec

DOMŽALE

Pokal Slovenije - 2. kolo, Stadion Ivančna Gorica

  Vuk 6'
    Ibričić 37'
    Belima 68'

 Danes ob 19:30 v živo na www.nkdomzale.si!

IVANČNA GORICA DOMŽALE
1 Tim Kruljac  84 Ajdin Mulalić
2 Dino Mahić menjava65' 6 Tilen Klemenčič
5 Jernej Gvardjančič  8 Nermin Hodžić
6 Matevž Smrtnik  10 Agim Ibraimi menjava62'
7 Marko Šajn  11 Tonči Mujan menjava82'
9 Žak Vranešič  menjava55' 12 Gregor Sikošek
10 Deniel Hokić  13 Žan Žužek
13 Patrik Horžen  17 Senijad Ibričić
14 Denis Kastelic menjava46' 23 Dario Melnjak
17 Dominik Ožbolt  33 Matija Rom
22 Žiga Anželj  89 Slobodan Vuk menjava69'
 
23 Boris Vidović menjava55' 1 Dejan Milić 
4 Dean Gajdek  7 Ruben Belima Rodriguez menjava62'
11 Emil Ciriković  14 Kobie Darick Morris 
15 Jan Smrekar menjava65' 15 Blaž urh 
18 Marko Zubak  19 Kristijan Šipek 
19 Primož Rozina  21 Matej Podlogar menjava82'
20 Tilen Kralj menjava46' 26 Shamar Amaro Nicholson menjava69'

Amedej Vetrih nima pravice nastopa, Andraž Kirm je poškodovan, Gaber Dobrovoljc in Adam Gnezda Čerin sta kaznovana.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Miran Bukovec Simon Smej Tomaž Kranjc Zdravko Pilipović

IVANČNA GORICA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Vuk 6'  Mulalić 75'   
0:2 Ibričić 37'     
0:3 Belima 68'    

Piscalka90+1. minuta: Glavni sodnik Miran Bukovec je brez podaljška označil konec tekme. Domžalčani so zanesljivo preskočili prvo oviro v pokalnem tekmovanju.

89. minuta: Sikošek je ukradel žogo na polovici domačih. Z leve strani je podal pred vrata, kjer je Nicholson z 12 metrov meril previsoko.

84. minuta: Rom je z desne strani poslal odličen predložek na drugo vratnico. Do strela je prišel Podlogar, ki je zadel zunanji del mreže.

menjava82. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Matej Podlogar.

81. minuta: Anželj je na levi strani polovice Domžal hitro izvedel stranski avt. V kazenskem prostoru je našel Kralja, ki je prodrl vse do vrat. Z močnim strelom je stresel vratnico.

77. minuta: Mujan je krenil v hiter protinapad po levi strani. Z roba kazenskega prostora je natančno meril v dolgi kot. Vratar Kruljac je s konicami prstov žogo odbil v kot.

rumeni karton mali75. minuta: Hodžić je storil prekršek 18 metrov od vrat Domžal. Zaradi obračunavanja z domačim igralcem je rumeni karton prejel vratar Mulalić. Z neposrednim strelom je poizkušal Gvardjančič, ki je zadel živi zid.

73. minuta: Sikošek je na levi strani prodrl v kazenski prostor domačih. Podal je v sredino, kjer je s prve streljal Belima. Znova je domače rešila prečka.

menjava69. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Shamar Nicholson.

zoga0:3 Belima; 68. minuta: Ibričić je z leve strani poslal žogo na vrh kazenskega prostora. Domačemu branilcu jo je izpod nog ukradel Belima, ki je z natančnim strelom s 14 metrov žogo neubranljivo poslal v spodnji desni kot domačih vrat. Prva tekma in že prvi gol Belime v domžalskem dresu.

67. minuta: Mujan je prodiral po levi strani. Z roba kazenskega prostora je streljal mimo desne vratnice.

menjava64. minuta: Mujan je priboril kot z leve strani. V ekipi Ivančne Gorice je Mahića zamenjal Smrekar. Po podaji Ibričića s kota je Melnjak z glavo streljal za las mimo leve vratnice.

menjava62. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Ruben Belima, ki je vknjižil prvi uradni nastop v rumenem dresu!

menjava55. minuta: V ekipi Ivančne Gorice je Vranešića zamenjal Vidović.

51. minuta: Vuk je na vrhu kazenskega prostora z izjemno podajo med branilci našel Hodžića. Ta je bil sam pred vratarjem Kruljacem. Poizkušal je z lob udarcem, domače je ponovno rešila prečka.

51. minuta: Ibraimi je na desni strani žogo zavrnil do Ibričića. Kapetan je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je Vuk z glavo streljal za las mimo leve vratnice. 

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: V ekipi Ivančne Gorice je med odmorom Kastelica zamenjal Kralj.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Miran Bukovec je označil konec prvega polčasa, ki so ga z dvema goloma prednosti dobili Domžalčani. Domačini v prvem delu igre niti enkrat niso uspeli streljati proti vratom Mulalića.

43. minuta: Po lepi dvojni podaji Mujana in Sikoška je slednji poslal nevaren predložek pred vrata. Tam je v zadnjem trenutku pred Ibraimijem žogo z rokama odbil vratar Kruljac.

zoga0:2 Ibričić; 37. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo po desni strani. Rom je našel Hodžića, ki je žogo zavrnil na vrh kazenskega prostora. Tam je s strelom s prve Ibričić mojstrsko žogo poslal v spodnji levi kot nemočnega Kruljaca.

33. minuta: Po podaji Ibričića je Hodžić krenil proti vratom Ivančne Gorice. S 16 metrov je močno streljal, a naravnost v vratarja Kruljaca.

33. minuta: Hodžić je na desni strani lepo našel Ibraimija. Makedonec je žogo zavrnil na vrh kazenskega prostora do Mujana. Ta je z voleja streljal previsoko.

27. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Kastelica je na prvi vratnici odbil Sikošek.

23. minuta: Po podaji Hodžića je Ibraimi s 25 metrov meril mimo leve vratnice.

20. minuta: Po uspešnem preigravanju na desni strani kazenskega prostora domačih je Ibraimi streljal proti vratom. Domačega vratarja je rešila prečka.

18. minuta: Sikošek je priboril prosti strel globoko na levi strani polovice domačih. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić. Vratar Kruljac je s konicami prstov odbil v kot. Po podaji Ibraimija so se domači ubranili.

12. minuta: Po predložku Mujana so domači odbili do Ibričića. Kapetan Domžal je močno sprožil s prve, a je meril nekoliko previsoko.

zoga0:1 Vuk; 6. minuta: Ibričić je z globinsko podajo na desni strani kazenskega prostora našel Klemenčiča. Ta je poizkušal z lob udarcem, a je zadel vratnico. Na pravem mestu je bil Vuk, ki je odbito žogo s treh metrov z glavo poslal ob desno vratnico.

5. minuta: Po predložku Sikoška je imel vratar Kruljac veliko dela, da je žogo odbil čez prečko. Po uigrani akciji s kota so se domači ubranili.

3. minuta: Rom je priboril prosti strel na desni strani polovice domačih. Po podaji Ibraimija je žoga končala v rokah vratarja Kruljaca.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Ivančne Gorice.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO