FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V sredo začetek letošnje pokalne zgodbe

Domžalski nogometaši so se po prostem vikendu znova zbrali na skupni aktivnosti, ki je že bila namenjena pripravi na sredin pokalni obračun v Ivančni Gorici. Dvoboj s tamkajšnjim tretjeligašem se bo začel ob 19:30, vanj pa se rumeni podajajo z jasnim tekmovalnim ciljem.

nkd 21 zuzek

Želja je seveda zgolj zmaga in napredovanje v naslednji krog. Smo favoriti, a bomo to morali tudi upravičiti na zelenici. Pokal je specifično tekmovanje, kjer štejeta le dnevna forma in predstava, ki jo moštvo ta dan pokaže. Minuli teden smo odlično trenirali, zato verjamem, da bomo to tudi prenesli na tekmovalne obveznosti. Začenši že v sredo, ko se odpravljamo v Ivančno Gorico,“ je pred pokalnim dvobojem z vodilno ekipo 3. SNL center dejal vezist Žan Žužek.

21-letni nogometaš je v tej sezoni odigral osem srečanj, deveti nastop pa bi utegnil dočakati že v sredo, ko naše moštvo začenja z letošnjo izvedbo pokalnega tekmovanja. V Ivančni Gorici zagotovo ne bosta nastopila kaznovana Adam Gnezda Čerin in Gaber Dobrovoljc, nekaj težav s poškodbama imata tudi Dejan Milić ter Andraž Kirm. Preostali nogometaši so zdravi in željno pričakujejo sredino tekmo, vključno z novincem Rubenom Belimo, ki je na petkovi prijateljski tekmi z Veliko Gorico debitiral v domžalskem dresu.

Konkurenca je v moštvu je velika, a tudi dobrodošla. Drug drugega delamo boljše, boj za mesta v enajsterici pa ne dopušča odstopanj. Vzdušje med nami je kljub nenehnemu boju za minute odlično, tako da se vsi skupaj željno podajamo v nadaljevanje jesenskega dela. Želja je, da se čim prej znova vrnemo v stari ritem, ki nas je krasil na začetku sezone. Spremembe v moštvu so razumljivo terjale davek, a sem prepričan, da bomo kmalu spet v pravi formi. Po sredinem pokalnem dvoboju nas v nedeljo čaka nov ligaški obračun, na katerem želimo rezultatsko krivuljo obrniti navzgor,“ dodaja produkt domžalske nogometne šole.

Tekstovni prenos sredinega pokalnega dvoboja z Ivančno Gorico bo na voljo na naši spletni strani.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO