FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 2. kolo: Domžale - Rudar 3:1 (FOTO)

3 : 1

DOMŽALE

 konec

RUDAR

#PLTS - 2. kolo
Športni park Domžale, 600 gledalcev

Mujan 23' Več ... Šimunac 87'
Ibričić 49', 56'  

 

DOMŽALE RUDAR
Dejan Milić (K) 1 Marko Pridigar
6 Tilen Klemenčič 5 Domagoj Muić
8 Matija Širok 6 Anže Pišek menjava57'
10 Agim Ibraimi 8 Damjan Trifković
11 Tonči Mujan menjava78' 9 Djair Parfitt-Williams
17 Senijad Ibričić menjava64' 17 Dominik Radić menjava77'
23 Dario Melnjak 20 Sandi Ćoralić
26 Shamar Nicholson menjava46' 22 Ivan Vasiljević
27 Gaber Dobrovoljc 23 Josip Tomašević
41 Adam Gnezda Čerin 33 Milan Tučić menjava66'
90 Zeni Husmani 45 Robert Pušaver
 
22 Ajdin Mulalić 37 Anže Malnar
9 Lovro Bizjak menjava46' 4 David Kašnik
13 Žan Žužek menjava64' 11 Tim Vodeb
14 Kobie Morris 14 Abu Kamara
16 Andraž Kirm menjava78' 21 Matej Šantek menjava57'
21 Nermin Hodžić 28 Vlatko Šimunac menjava77'
33 Matija Rom 31 Ante Solomun menjava66'

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjka Petar Franjić. Amedej Vetrih nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Matej Jug Manuel Vidali Miha Kalan Otmar Komel

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Mujan 23'  Ibričić 31'   
2:0 Ibričić 49'     
3:0 Ibričić 57'    
RUDAR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
3:1 Šimunac 87'  Radić 44'   
  Muić 54'   

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so z drugo zaporedno zmago skočili na sam vrh prvenstvene lestvice.

90+2. minuta: Širok je odbil v kot z desne strani. Žužek je po kratki podaji Ibraimija priboril nov kot. Po podaji Ibraimija je znova odbil vratar Pridigar.

90+1. minuta: Četrti sodnik David Gabrovec je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina je vratar Pridigar s konicami prstov žogo odbil v avt.

89. minuta: Po odbiti žogi je Pušaver s 25 metrov streljal mimo desne vratnice.

zoga3:1 Šimunac; 87. minuta: Velenjčani so krenili v hiter protinapad po levi strani. Solomun je nesebično podal v sredino, kjer Šimunacu ni bilo težko pospraviti žoge v prazno mrežo.

81. minuta: Po podaji Ibraimija z desne strani je Gnezda Čerin nevarno sprožil z 18 metrov. Na pravem mestu je bil vratar Pridigar.

menjava78. minuta: V ekipi Domžal je Tonćija Mujana zamenjal Andraž Kirm.

menjava77. minuta: V ekipi Rudarja je Radića zamenjal Šimunac.

74. minuta: Izjemna akcija rumenih pred kazenskim prostorom Rudarja. Širok je podal do Žužka, ki je odlično zaposlil Bizjaka. V dvoboju ena na ena je bil od napadalca Domžal uspešnejši vratar Pridigar. 

69. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je Muić streljal z glavo, žoga pa se je od Žužka odbila čez gol. Trifković je s kota na kratko podal do Parfitta-Williamsa, čigar predložek je zletel predaleč.

66. minuta: Mujan je priboril kot z desne strani. Po podaji Gnezde Čerina je Mujan poizkušal s predložkom, a je zadel Trifkovića.

menjava66. minuta: V ekipi Rudarja je Tučića zamenjal Solomun.

65. minuta: Mujan se je izkazal z odlično podajo med branilci Rudarja. Ibraimi je bil sam pred vratarjem Pridigarjem, ki je strel Makedonca odlično ubranil.

menjava64. minuta: V ekipi Domžal je, ob bučnem aplavzu, Senijada Ibričića zamenjal Žan Žužek.

62. minuta: Z neposrednim strelom z desnega roba kazenskega prostora je poizkušal Ibraimi. Na golovi črti je bil zanesljiv vratar Pridigar.

menjava57. minuta: V ekipi Rudarja je Piška zamenjal Šantek.

zoga3:0 Ibričić; 57. minuta: Po podaji Ibraimija je Ibričić s 25 metrov močno sprožil proti vratom. Maestro je neubranljivo zadel zgornji desni kot nemočnega vratarja Pridigarja. Evrogol domžalske sedemnajstice.

rumeni karton mali54. minuta: Zaradi prekrška nad Tilnom Klemenčičem je rumeni karton prejel Muić.

51. minuta: Po izjemni akciji Melnjaka, Mujana in Ibričića je Ibraimi prišel do strela z 20 metrov. Meril je za las previsoko.

zoga2:0 Ibričić; 49. minuta: Bizjak se je izkazal z izjemnim prodorom po levi strani. Prodrl je v kazenski prostor in podal na drugo vratnico do osamljenega Ibričića. Ta je streljal s prve in premagal nemočnega vratarja Pridigarja.

48. minuta: Husmani je odbil v kot z leve strani. Po podaji Piška je do strela prišel Tomašević, a je uspešno blokiral Melnjak.

46. minuta: Husmani je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovća je z glavo odbil Gnezda Čerin.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Shamarja Nicholsona zamenjal Lovro Bizjak.

Piscalka45+2. minuta: Po podaji Piška z leve strani je do strela pred vrati prišel Tučić. Na pravem mestu je bil vratar Milić. Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik David Gabrovec je označil minuto dodatka prvega polčasa.

rumeni karton mali44. minuta: Zaradi prekrška nad Tilnom Klemenčičem je rumeni karton prejel Radić.

34. minuta: Nicholson je priboril prosti strel dobrih 30 metrov od vrat Rudarja. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, a je zadel enega od svojih soigralcev in žoga je zletela mimo gola.

rumeni karton mali31. minuta: Zaradi prekrška nad Parfittom-Williamsom je rumeni karton prejel Senijad Ibričić. 

31. minuta: Husmani je odbil v kot z desne strani. Po predložku pred vrata je z glavo odbil Nicholson. Domžalčani so nemudoma krenili v protinapad. Po podaji Široka je pred vrati v kot odbil Tomašević. Po podaji Ibraimija so se gostje ubranili.

29. minuta: Gnezda Čerin je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. S 25 metrov je znova neposredno proti vratom streljal Ibričić, tokrat je meril nekoliko previsoko.

26. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Po podaji Makedonca je do strela prišel Gnezda Čerin. Pred vrati je znova izbil Ćoralić.

zoga1:0 Mujan; 23. minuta: Z izjemnim prodorom po desni strani se je izkazal Matija Širok. Prišel je vse do vrat Rudarja, kjer je podal v sredino do Mujana. Novincu v rumenem dresu ni bilo težko še drugič v sezoni poslati žoge v mrežo.

21. minuta: Po prodoru po levi strani je do strela z vrha kazenskega prostora prišel Ibraimi. Brez težav za vratarja Pridigarja.

18. minuta: Izjemna akcija Domžalčanov na levi strani. Obrambo Rudarja sta z dvojno podajo izigrala Ibričić in Mujan. Slednji je žogo zavrnil do Gnezde Čerina, ki je bil osamljen na 11 metrih. Streljal je v spodnji desni kot, a je z golove črte izbil Ćoralić.

16. minuta: Nicholson je smelo poizkušal z razdalje. S 25 metrov je z levico meril previsoko.

14. minuta: Domžalčani so močno pritisnili proti vratom Rudarja. Najprej je z leve strani poizkušal Mujan, a je vratar Pridigar žogo odbil do Ibraimija. Ta je v kazenskem prostoru našel Melnjaka, ki je s 14 metrov nevarno sprožil v spodnji desni kot. V zadnjem trenutku je nogo podstavil Tomašević. 

10. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. S 25 metrov je neposredno proti vratom streljal Ibričić. Žoga se je od desne vratnice odbila v Dobrovoljca in zletela stran od vrat.

7. minuta: Ibričić je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Ćoralića je žoga zletela z igrišča.

6. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Piška je žoga pred vrati končala v rokah vratarja Milića.

4. minuta: Ibričić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je žoga prišla do Gnezde Čerina, ki je streljal z 20 metrov. Po uspešnem bloku gostov je odbil vratar Pridigar. 

2. minuta: Ibraimi je na desni strani kazenskega prostora našel Ibričića. Ta je podal v sredino, kjer je Gnezda Čerin s 16 metrov streljal za las mimo leve vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO