Dario Melnjak: "Motivacije ne manjka"

Domžalski nogometaši so včeraj v poznih večernih urah prispeli v Rusijo, kjer jih jutri čaka dvoboj z Ufo. Tekma drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo se bo na stadionu Neftyanik začela ob 16. uri po slovenskem oziroma ob 19. uri po lokalnem času, že danes pa bodo rumeni bojevniki preizkusili umetno zelenico stadiona Neftyanik.

nkd 20 melnjak

V Ufo je odpotovalo dvajset nogometašev - Dejan Milić, Ajdin Mulalić, Miha Tetičkovič, Matija Širok, Matija Rom, Dario Melnjak, Tilen Klemenčič, Kobie Morris, Gaber Dobrovoljc, Zeni Husmani, Žan Žužek, Adam Gnezda Čerin, Senijad Ibričić, Kristijan Šipek, Andraž Kirm, Tonči Mujan, Lovro Bizjak, Agim Ibraimi, Nermin Haljeta in Shamar Nicholson.

Pot je bila dolga, a je precej hitro minila. Ravno zavoljo časovne razlike smo v Rusijo odšli že včeraj, tako da smo se nogometaši dodobra naspali in pripravili na današnji trening ter jutrišnjo tekmo. Prepričan sem, da bomo jutri prikazali našo najboljšo možno predstavo. Motivacije ne manjka, navsezadnje igramo na evropskem nivoju, za katerega garamo skozi vso sezono,“ je dejal Dario Melnjak, ki je v tej sezoni najboljši domžalski strelec. Bočni branilec je namreč zadel na obeh dosedanjih evropskih obračunih, s čimer je znova potrdil odlično formo, ki ga je krasila že skozi celotno minulo sezono.

Hrvaški nogometaš bo eden ključnih mož domžalske zasedbe tudi na jutrišnji prvi tekmi drugega kvalifikacijskega kroga za evropsko ligo. “Pomerili se bomo z ekipo iz višjega evropskega nivoja, ki se lahko denimo primerja z Freiburgom, proti kateremu smo se merili lani. Jasno je, da je Ufa izrazit favorit, a se pred dvobojem nikakor ne predajamo in ne iščemo kakršnikoli alibijev. Dali bomo vse od sebe, tekmecu se bomo skušali zoperstaviti z našo prepoznavno igro, na koncu pa bo seveda vse odvisno od dnevne forme, malenkosti in ostalih faktorjev. Želja je aktiven rezultat, s katerim bi prihodnji teden ob podpori naših navijačev lahko napadali uvrstitev v tretji krog. Se pa zavedamo, da bo to zelo zahtevna naloga, a smo v preteklosti že dokazali, da smo sposobni velikih stvari,“ se je proti dvoboju z Ufo ozrl Melnjak.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO