FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 1. kolo: Domžale - Krško 2:0 (FOTO)

2 : 0

DOMŽALE

 konec

KRŠKO

1. kolo #PLTS
Športni park Domžale

Zakrajšek 69'/ag. Več ...  
Mujan 86'  

 

DOMŽALE KRŠKO
1 Dejan Milić (K) 1 Marko Zalokar (K)
6 Tilen Klemenčič 3 Slavko Brekalo
8 Matija Širok 7 Milan Ristovski
9 Lovro Bizjak menjava69' 9 Nikola Mandić menjava74'
10 Agim Ibraimi menjava81' 11 Luka Vekić menjava79'
16 Andraž Kirm menjava56' 12 Aleksandr Kulinitš
17 Senijad Ibričić 14 Nenad Srečković
23 Dario Melnjak 18 Sandi Ogrinec
27 Gaber Dobrovoljc 21 Nemanja Ahčin menjava63'
41 Adam Gnezda Čerin 25 Luka Volarič
90 Zeni Husmani 33 Tomaž Zakrajšek
 
22 Ajdin Mulalić 24 Žiga Frelih
11 Tonči Mujan menjava56' 8 Marco Da Silva menjava63'
13 Žan Žužek menjava81' 17 Ester Sokler menjava74'
14 Kobie Morris 27 David Kovačič
19 Kristijan Šipek 39 Marko Kuntarič menjava79'
26 Shamar Nicholson menjava69' 45 Mihael Mirt
33 Matija Rom 93 Blaž Žerjav

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjka Petar Franjić. Amedej Vetrih nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Roberto Ponis Mitja Podobnik Adis Habibović Emil Šturm

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Zakrajšek 69'/ag.  Klemenčič 37'   
2:0 Mujan 86'  Dobrovoljc 81'   
KRŠKO
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Vekić 38'   
  Ahčin 40'   

Piscalka90+4. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec tekme, ki so jo Domžalčani več kot zasluženo dobili.

90+1. minuta: Četrti sodnik Mihael Antič je označil tri minute dodatka tekme.

zoga2:0 Mujan; 86. minuta: Širok je na polovici Krškega na kratko podal do Mujana, ki je s 25 metrov neubranljivo meril v spodnji desni kot nemočnega vratarja Zalokarja.

86. minuta: Po podaji Mujana je Nicholson s 25 metrov meril za las mimo leve vratnice.

85. minuta: Po podaji Žužka je Mujan poizkušal s strelom z levega roba kazenskega prostora. Meril je mimo leve vratnice.

menjava81. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Žan Žužek.

rumeni karton mali81. minuta: Zaradi prekrška nad Ristovskim je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

menjava79. minuta: V ekipi Krškega je Vekića zamenjal Kuntarić.

78. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Ibričić je poizkušal s strelom na bližnjo vratnico, vratar Zalokar pa je v zadnjem trenutku žogo uspel izbiti. Po vnovičnem predložku Ibričića je bil za las prenizek Gnezda Čerin. 

73. minuta: Ibraimi je v kazenskem prostoru zaposlil Široka, ki je prišel do strela, a je bil znova na pravem mestu vratar Zalokar.

72. minuta: Ogrinec je prodrl po levi strani. Z roba kazenskega prostora je močno streljal, vratar Milić pa je žogo odbil v kot. Po podaji Ogrinca je Brekalo na drugi vratnici streljal za las mimo gola.

menjava69. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Shamar Nicholson.

zoga1:0 Zakrajšek/ag.; 69. minuta: Širok je prodrl po desni strani. Žogo je zavrnil v sredino, kjer je streljal Gnezda Čerin. Vratar Zalokar je žogo odbil do Mujana, ki je streljal. Žoga je bila na golovi črti, kjer jo je nespretno v lastno mrežo odbil Zakrajšek. 

68. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po uigrani akciji je predložek poslal Ibraimi, gostje pa so uspešno odbili.

menjava63. minuta: V ekipi Krškega je Ahčina zamenjal Da Silva.

59. minuta: Ibričić je priboril kot z desne strani. Po akciji Ibraimija in Mujana je slednji poslal predložek na drugo vratnico. Prenizek je bil Klemenčič. 

58. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je na prvi vratnici z glavo odbil Zakrajšek.

menjava56. minuta: V ekipi Domžal je Andraža Kirma zamenjal Tonći Mujan.

54. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na drugi vratnici v nov kot odbil Ogrinec. Po podaji Ibraimija je z glavo streljal Melnjak, gostje pa so odbili z golove črte.

51. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati uspešno s pestmi odbil vratar Zalokar. Do žoge je prišel Ibraimi, ki je streljal mimo leve vratnice.

49. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija na prvo vratnico, so se gostje ubranili.

47. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na levi strani polovice Krškega. Po podaji Ibričića je bilo vroče pred vrati gostov, a na koncu je žoga končala za vrati.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis, ki si je prislužil kopico kritik med domačimi gledalci, je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Bizjak na prvi vratnici žogo pospravil v mrežo, a je sodnik Ponis dosodil prekršek Kirma nad Brekalom. 

44. minuta: Po podaji Ibričića je s strelom znotraj kazenskega prostora poizkušal Kirm. Brez težav za Zalokarja.

41. minuta: Po podaji Široka je Husmani s 25 metrov meril previsoko.

rumeni karton mali40. minuta: Zaradi prekrška nad Andražem Kirmom je rumeni karton prejel Ahčin.

40. minuta: Širok je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Ogrinca je na drugi vratnici odbil Melnjak.

rumeni karton mali38. minuta: Zaradi prekrška nad Matijo Širokom je rumeni karton prejel Vekić. Ibraimi je izvajal prosti strel. Natančno je podal pred vrata, kjer je Dobrovoljc z glavo streljal previsoko.

rumeni karton mali37. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Tilen Klemenčič.

33. minuta: Gnezda Čerin je priboril prosti strel 18 metrov od vrat Krškega. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, ki je meril v vratarjev kot. Zalokar je žogo odbil, gostje pa so pred Širokom razčistili v kot. Po podaji Ibraimija so gostje odbili nazaj do Makedonca s slovenskim potnim listom. Ta je znova nevarno podal pred vrata, kjer je šel Zalokar v prazno, Ogrinec pa je odbil v kot z leve strani. Z neposrednim strelom proti vratom je s kota poizkušal Ibričić, Zalokar pa je s konicami prstov dvignil žogo čez prečko. Po podaji Ibraimija so se gostje ubranili.

32. minuta: Prvi nevarnejši strel Krškega. Ristovski je z 20 metrov meril mimo desne vratnice.

30. minuta: Po predložku Melnjaka so gostje odbili do Husmanija. Zvezni igralec je z 20 metrov močno sprožil v spodnji desni kot vrat. Znova se je z odlično obrambo izkazal Zalokar, ki je s konicami prstov žogo odbil v kot. Po podaji Ibričiča je Klemenčič žogo poslal za gol.

21. minuta: Po strelu Ibričića so gostujoči branilci odbili v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je Klemenčič na drugi vratnici streljal mimo gola.

19. minuta: Melnjak je z leve strani poslal predložek v kazenski prostor. Gnezda Čerin je žogo spravil do Bizjaka, ki je z desetih metrov streljal iz obrata. Znova je bil pozoren vratar Zalokar. 

15. minuta: Po akciji Kirma so gostje žogo odbili do Ibričića. Ta je z levega roba kazenskega prostora meril v dolgi kot, a je bil za las nenatančen. 

13. minuta: Po podaji Ibričića se je Ibraimi izkazal z odličnim prodorom. S 13 metrov je nekoliko z desne meril v dolgi kot, a je bil znova na mestu vratar Zalokar.

11. minuta: Širok je bil pri žogi na desni strani. Uspešno je preigraval in žogo zavrnil do Gnezde Čerina. 19-letni nogometaš je streljal v spodnji desni kot, vratar Zalokar pa se je izkazal z odlično obrambo.

7. minuta: Gnezda Čerin je prodrl proti vratom. 25 metrov od vrat se je odločil za strel, a vratar Zalokar ni imel težjega dela.

5. minuta: Domžalčani so prišli do novega kota. Z leve strani je podal Ibričić, pred vrati je s pestjo odbil vratar Zalokar.

5. minuta: Husmani je na levi strani našel Melnjaka, ki je na vrhu kazenskega prostora podal proti Bizjaku. Ta je žogo namestil Ibraimiju, ki je z 18 metrov močno sprožil. Z odlično obrambo je v kot odbil vratar Zalokar. 

3. minuta: Kirm je odbil v kot z desne strani. Po podaji Ogrinca so gostje odbili do Volariča, ki je s 25 metrov meril visoko čez gol. 

Piscalka 1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Krškega.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO