FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prispeli na prizorišče letošnje prve evropske tekme

Vse je pripravljeno na začetek letošnje evropske zgodbe. Rumeni bojevniki so danes popoldne prispeli v Bosno in Hercegovino, kjer jih jutri čaka dvoboj 1. kroga kvalifikacij za evropsko ligo. Tekma s Širokim Brijegom se bo začela ob 20. uri, v neposrednem televizijskem prenosu pa si jo boste lahko ogledali na Sport Klub 3.

37064468 10212392026577270 4840819843609395200 n

Na prizorišče jutrišnje tekme se je odpotovalo dvajset domžalskih nogometašev, ki so skupaj s strokovnim štabom našega moštva v Široki Brijeg prišli preko letališča v Sarajevu, od koder smo se nato podali z avtobusom. Za nastop na dvoboju z lani četrto uvrščeno zasedbo prve lige Bosne in Hercegovine bodo kandidirali Dejan Milić, Ajdin Mulalič, Miha Tetičkovič, Matija Širok, Matija Rom, Denis Tubić, Dario Melnjak, Kobie Morris, Tilen Klemenčič, Gaber Dobrovoljc, Zeni Husmani, Žan Žužek, Senijad Ibričić, Agim Ibraimi, Tonči Mujan, Kristijan Šipek, Adam Gnezda Čerin, Nermin Haljeta, Shamar Nicholson in Lovro Bizjak. V Sloveniji so ostali poškodovani Andraž Kirm, Nermin Hodžić, Petar Franjić in Rubin Hebaj.

Domžalska zasedba bo na stadionu Pecara, ki sprejme približno 7.000 gledalcev, danes zvečer opravila tudi uradni in hkrati zadnji trening pred jutrišnjo tekmo, na kateri bodo sodili češki sodniki. Glavni delivec pravice bo Petr Ardeleanu, stranska sodnika bosta Tomáš Mokrusch in Petr Blažej, v vlogi četrtega sodnika pa bo Ondřej Berka.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Žiga Zupan

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO