QUEL, 1. krog - 1. tekma: Široki Brijeg - Domžale 2:2

2 : 2

ŠIROKI BRIJEG

konec

DOMŽALE

QUEL - 1. krog, 1. tekma, Stadion Pecara (BiH)

Turčin 47' Več ... Bizjak 12'
Marković 83'   Melnjak 26'

 

ŠIROKI BRIJEG DOMŽALE
1 Luka Bilobrk 1 Dejan Milić (K)
3 Josip Kvesić menjava46' 6 Tilen Klemenčič
5 Bernardo Matic 8 Matija Širok
6 Josip Barišić (K) 9 Lovro Bizjak menjava89'
13 Tomislav Turčin menjava85' 10 Agim Ibraimi menjava85'
14 Mateo Marić menjava61' 17 Senijad Ibričić
16 Josip Ćorluka 23 Dario Melnjak
24 Dominik Kovačić 26 Shamar Nicholson menjava76'
27 Luka Begonja 27 Gaber Dobrovoljc
32 Dražen Bagarić 41 Adam Gnezda Čerin
33 Stipo Marković 90 Zeni Husmani
 
12 Krešimir Bandić 22 Ajdin Mulalić
4 Danijel Kožul 11 Tonči Mujan menjava76'
9 Dejan Čabraja menjava46' 13 Žan Žužek menjava85'
11 Eliomar Correia Silva menjava85' 14 Kobie Morris
19 Bože Vukoja menjava61' 18 Nermin Haljeta menjava89'
20 Domagoj Marušić 19 Kristijan Šipek
33 Stipo Marković 33 Matija Rom

V ekipi Domžal zaradi poškodb manjkajo Petar Franjić, Rubin Hebaj, Nermin Hodžić in Andraž Kirm. Amedej Vetrih nima pravice nastopa.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Petr Ardeleanu (Češka)  Tomáš Mokrusch Petr Blažej  Ondřej Berka 

ŠIROKI BRIJEG
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:2 Turčin 47'  Čorluka 31'   
2:2 Turčin 83'  Matić 90+1'   
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Bizjak 12'  Bizjak 53'   
0:2 Melnjak 26'  Ibraimi 83'   

Piscalka90+3. minuta: Konec tekme. Domžalčani se domov vračajo z neodločenim izidom, a s kar dvema doseženima goloma v gosteh.

90+2. minuta: Po natančni podaji Mujana z leve strani je Melnjak streljal s prve. Na pravem mestu je bil vratar Bilobrk.

rumeni karton malimenjava90+1. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Žužkom je rumeni karton prejel Matić. V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal še en novinec v rumenem, Nermin Haljeta.

90+1. minuta: Četrti sodnik Ondrej berka je označil dve minuti sodnikovega dodatka.

menjava85. minuta: V ekipi Širokega je Turčina zamenjal Eliomar. V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Žan Žužek.

zogarumeni karton mali2:2 Turčin; 83. minuta: Široki je izenačil na povsem enak način kot je prišel do prvega gola. Tokrat je napako storil Ibraimi, Marković pa je sam stekel proti vratom. Preigral je Milića in poslal žogo v prazno mrežo. Zaradi protestov je rumeni karton prejel Ibraimi.

menjava76. minuta: V ekipi Domžal je Shamarja Nicholsona zamenjal novinec v rumenem Tonći Mujan.

70. minuta: S 25 metrov je poizkušal Matic, meril je previsoko.

62. minuta: Izjemen protinapad Domžalčanov. Širok je na desni strani podaljšal do Ibraimija, ki se je z desnega roba kazenskega prostora odločil za natančen strel v desni kot. Z izjemno obrambo se je izkazal vratar Bilobrk, ki je s konicami prstov žogo odbil mimo desne vratnice. Po podaji Ibričića s kota so se domači ubranili.

menjava61. minuta: V ekipi Širokega je Marića zamenjal Vukoja.

55. minuta: Barišič je odbil v levi kot za Domžale. Po podaji Ibričića so Domžalčani poizkušali z uigrano akcijo, a brez uspeha.

rumeni karton mali53. minuta: Zaradi prekrška nad Turčinom je rumeni karton prejel Lovro Bizjak.

51. minuta: Nicholson je ukradel žogo na polovici Širokega. Odigral je dvojno podajo z Gnezdo Čerinom in s 16 metrov streljal po tleh. Na pravem mestu je bil vratar Bilobrk.

50. minuta: Melnjak je priboril prosti strel na levi strani polovice Širokega. Po podaji Ibričića je na drugi vratnici odbil Bagarič.

zoga1:2 Turčin; 47. minuta: Po napaki Ibričića na polovici Domžal je Turčin sam prišel pred vratarja Milića. Z rutiniranim strelom v spodnji desni kot je znižal zaostanek domačinov.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Širokega.

menjava46. minuta: V ekipi Širokega je Kvesića zamenjal Čebraja.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Petr Ardeleanu je označil konec prvega polčasa, ki so ga popolnoma zasluženo dobili Domžalčani. Rumeni bi lahko vodili tudi z višjo prednostjo.

44. minuta: Po dolgi podaji Široka je Nicholson prišel do strela z desne strani. Iz "mrtvega kota" je meril za las mimo vrat.

44. minuta: Širok je storil prekršek globoko na levi strani polovice Domžal. Po podaji Kvesića je Bagarić na prvi vratnici z glavo streljal precej mimo vrat.

41. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici z glavo odbil Čorluka. Znova je s predložkom poizkušal Ibričić, vratar Bilobrk pa je žogo uspešno odbil s pestmi.

38. minuta: Dobrovoljc je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Kvesića je na drugi vratnici z glavo mimo vrat meril Matic.

36. minuta: Nicholson je odbil v kot z desne strani. Po podaji Begonje je pred vrati uspešno izbil Nicholson. V nadaljevanju je v nov kot z desne strani izbil Dobrovoljc. Po podaji Begonje je na prvi vratnici s peto poizkušal Bagarič, V nov kot je odbil Dobrovoljc. po vnovični podaji Begonje so se rumeni ubranili. 

35. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kvesića je s pestjo uspešno odbil vratar Milić.

rumeni karton mali31. minuta: Zaradi prekrška na levi strani polovice Širokega nad Lovrom Bizjakom je rumeni karton prejel Čorluka. Po podaji Ibričića so se domači ubranili.

30. minuta: Domžalčani so prišli do kota z desne strani. Po podaji Ibraimija je s pestmi odbil vratar Bilobrk. 

zoga0:2 Melnjak; 26. minuta: Gooooooooooooooooool! Po podaji Bizjaka na levo stran kazenskega prostora je Melnjak žogo odlično sprejel. Pripravil si je strel z voleja in z desnico neubranljivo meril v desni kot nemočnega Bilobrka.

25. minuta: Ibraimi je izvajal prosti strel na desni strani polovice Širokega. Podal je v sredino, kjer so domači odbili do Ibričića. Ta je z imenitno podajo na desni strani kazenskega prostora našel Gnezdo Čerina. Mladi nogometaš rumenih je močno podal pred vrata, kjer tako Bizjak kot Nicholson nista uspela pospraviti žoge v mrežo.

23. minuta: Gnezda Čerin je na polovici Širokega našel Ibričića. Ta je prodrl proti vratom in s 23 metrov močno sprožil. Vratar Bilobrk je odbil na levo do Bizjaka. Ta je podal na prvo vratnico, kjer je Nicholson zadel zunanji del mreže.

15. minuta: Ibraimi je odbil v kot z leve strani. Po podaji Kvesića je na drugi vratnici s strelom z glavo poizkušal Čorluka. Vratar Milić je žogo brez težav ujel.

14. minuta: Po imenitni podaji Ibričića je na levi strani pobegnil Melnjak. Poslal je močan predložek pred vrata, kjer je za las zamudil Nicholson.

zoga0:1 Bizjak, 12. miuta: Goooooooooooooooooooooool! Domžalčani so izpeljali odlično akcijo na desni strani polovice Širokega. Husmani je podal do Gnezde Čerina, ki je z imenitno podajo na vrhu kazenskega prostora našel Bizjaka. Napadalec Domžal je žogo sprejel proti golu in jo potem z 11 metrov le še poslal mimo vratarja Bilobrka v spodnji desni kot domačih vrat. 

10. minuta: Turčin je uspešno preigraval na desnem robu kazenskega prostora Domžal. Podal je navzven do Marića, ki je s 13 metrov meril za las mimo leve vratnice.

9. minuta: Prvi strel domačinov na tekmi. S 25 metrov je Matic streljal previsoko.

4. minuta: Po dolgi podaji Ibraimija je na vrhu kazenskega prostora domačih slabo posredoval Čorluka. Žoga je prišla do Nicholsona, ki je z levico meril mimo leve vratnice.

2. minuta: Bizjak je ukradel žogo na levi strani polovice Širokega. Podal je v prostor proti Nicholsonu, a je bil za korak hitrejši vratar Bilobrk, ki je žogo odbil z drsečim startom.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO