FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 35. kolo: Triglav - Domžale 0:4 (FOTO)

0 : 4

TRIGLAV

konec

DOMŽALE

PLTS, 35. kolo, Športni center Kranj
  Več ... Nicholson 23'
    Tubić 48'
    Gnezda Čerin 64'
    Urh 90+2'

 

TRIGLAV DOMŽALE
1 Elvis Džafić (K) 1 Dejan Milić (K)
2 Drilon Kryeziu 7 Marko Alvir
5 Rok Elsner 13 Žan Žužek
15 Matej Poplatnik 21 Nermin Hodžić menjava60'
16 Gašper Udovič 23 Dario Melnjak
18 Ožbej Kuhar menjava51' 26 Shamar Nicholson menjava75'
22 Egzon Kryeziu 30 Petar Franjić
23 David Zec 33 Matija Rom
30 Momir Bojić 41 Adam Gnezda Čerin
43 David Tijanić menjava51' 55 Emir Azemović
99 Luka Majcen menjava64' 73 Denis Tubić menjava68'
 
13 Jalen Arko 36 Miha Tetičkovič
9 Tom Žurga menjava64' 4 Amedej Vetrih menjava75'
14 Kristjan Arh Česen 8 Matija Širok
17 Tilen Mlakar menjava51' 10 Agim Ibraimi
26 Dino Suljević 15 Blaž Urh menjava68'
27 Nejc Pušnik menjava51' 17 Senijad Ibričić menjava60'
72 Dejan Vokić 90 Zeni Husmani

V ekipi Domžal zaradi poškodb manjkata Andraž Kirm in Tilen Klemenčič.


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Vojko Goričan Dejan Povšnar Matic Mežnar Alojz Kovačič

TRIGLAV
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Zec 45'   
     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Nicholson 23'     
0:2 Tubić 48'     
0:3 Gnezda Čerin 64'    
0:4 Urh 90+2'    

Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec tekme in Domžalčani so prišli do visoke zmage v Kranju. Pred njimi je le še domači derbi proti Olimpiji, ki bo v nedeljo ob 16:00.

zoga0:4 Urh; 90+2. minuta: Domžalčani so prišli še do četrtega gola in med strelce se je vpisal še tretji član mladinskega moštva. Po dolgi diagonalni podaji se je pred vrati odlično znašel Urh, ki je z natančnim strelom zadel zgornji levi kot nemočnega Džafića.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil najmanj dve minuti dodatka tekme.

menjava75. minuta: V ekipi Domžal je Shamarja Nicholsona zamenjal Amedej Vetrih.

72. minuta: Poplatnik je potegnil na polovici Domžal. Podal je do Žurge, ki je poizkušal vrniti žogo svojemu izkušenejšemu kolegu. Vmešal se je Gnezda Čerin, ki je s požrtvovalnim posredovanjem v zadnjem trenutku žogo izbil. Po podaji s kota in gneči pred vrati je iz težkega položaja s peto poizkušal Poplatnik. Meril je za las mimo leve vratnice.

menjava68. minuta: V ekipi Domžal je nekoliko poškodovanega Denisa Tubića zamenjal še tretji član mladinskega moštva Blaž Urh. Slednji je vknjižil svoj debi v najmočnejši slovenski ligi.

menjava64. minuta: V ekipi Triglava je Majcna zamenjal Žorga.

zoga0:3 Gnezda Čerin; 64. minuta: Gnezda Čerin je prišel do žoge na sredini igrišča. Potegnil je proti vratom in s 25 metrov močno sprožil po tleh. Žoga je na poti zadela Bojića in presenetila vratarja Džafića, ki mu je žoga spolzela pod roko. Na današnji tekmi sta se med strelca vpisala oba člana mladinskega moštva Domžal, ki sta zaigrala v prvi enajsterici.

61. minuta: Tubić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Franjić priboril nov kot z leve strani. Po podaji Ibričića so na prvi vratnici domači uspešno izbili.

menjava60. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Senijad Ibričić. 

57. minuta: Alvir je storil prekršek globoko na levi strani polovice Domžal. Po podaji E. Kryeziuja je na prvi vratnici z glavo odbil Nicholson.

menjava51. minuta: V ekipi Triglava sta Tijanića in Kuharja zamenjala Pušnik in Mlakar.

zoga0:2 Tubić; 48. minuta: Alvir je uspešno preigraval na desni strani kazenskega prostora Triglava. Podal je do Nicholsona, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Tam je bil Tubić, ki je žogo iz neposredne bližine z glavo le še poslal v mrežo. Prvi gol Tubića v najmočnejši slovenski ligi. 

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Vojko Goričan je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Tubić je na levi strani na kratko podal v kazenski prostor. Tam se je odlično znašel Franjić, ki je s petih metrov streljal iz težkega položaja. Vratar Džafić je z odlično obrambo žogo odbil.

rumeni karton mali45. minuta: Zaradi prekrška nad Nerminom Hodžićem je rumeni karton prejel Zec.

42. minuta: Alvir in Franjić sta z dvojnima podajama izigrala obrambo Triglava na levi strani. Franjić je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je Nicholson streljal za las mimo desne vratnice.

41. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Franjića je bil pred vrati najvišji vratar Džafić.

39. minuta: Po kratki podaji Majcna je Tijanić s 16 metrov močno sprožil. Vratar Milić je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Tijanića so domači pred vrati storili prekršek.

38. minuta: Po dolgi podaji Džafića je Majcen prišel do strela z 18 metrov. Vratar Milić je bil na pravem mestu.

34. minuta: Po podaji Majcna je Poplatnik s 14 metrov dodobra stresel prečko. Žoga se je odbila do Tijanića, ki je z 20 metrov močno sprožil pod prečko. Z odlično obrambo je vratar Milić žogo odbil v kot. Po podaji s kota so se gostje ubranili. 

31. minuta: Po podaji Gnezde Čerina je Alvir s slabih 30 metrov močno sprožil. Meril je za las mimo desnega zgornjega kota domačih vrat.

30. minuta: Hodžić je priboril kot z desne strani. Po podaji Hodžića je žoga preletela vse nogometaše v kazenskem prostoru Triglava.

27. minuta: Po dolgi podaji Triglava je bil Majcen spretnejši od Žužka. Napadalec Kranjčanov je nemudoma poizkušal s strelom, saj je bil vratar Milić izven svojih vrat. Kljub temu je domžalski čuvaj mreže strel Majcna uspel zaustaviti.

24. minuta: Franjić je na desni strani kazenskega prostora našel Alvirja. Hrvat je streljal z mrtvega kota, a je bil vratar Džafić zbran in je žogo odbil v kot. Po podaji Franjića so se domači ubranili. 

zoga0:1 Nicholson; 23. minuta: Alvir je na robu kazenskega prostora žogo zavrnil do Gnezde Čerina. Član mladinskega moštva je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je nebeško skočil Nicholson in z glavo neubranljivo žogo poslal v spodnji levi kot nemočnega Džafića. Nicholson je dosegel 1000. gol Domžal v zgodovini najmočnejše slovenske lige.

21. minuta: Melnjak je globoko na levi strani polovice Triglava našel Hodžića. Ta je s prve podal proti Tubiću, ki je v padcu streljal z osmih metrov. Meril je previsoko.

19. minuta: Hodžić je na levi strani kazenskega prostora Triglava našel Franjića. Hrvat je po tleh podal v sredino, kjer je Nicholson streljal za las mimo leve vratnice.

16. minuta: Azemović je odbil v kot z leve strani. Po podaji Tijanića je na drugi vratnici z glavo odbil Žužek.

15. minuta: Azemović je storil prekršek 20 metrov od svojih vrat. Nekoliko z leve strani ga je izvedel Poplatnik, pred vrati pa je z glavo uspešno odbil Žužek.

13. minuta: Triglav je napadal po levi strani. Poplatnik je prodrl v kazenski prostor in z 12 metrov meril za las mimo zgornjega desnega kota vrat Domžal.

12. minuta: Franjić je prišel do žoge na desni strani polovice Triglava. V kazenskem prostoru je našel Nicholsona, ki je lepo žogo namestil Alvirju. Hrvat je s 15 metrov meril za las mimo desne vratnice.

10. minuta: Franjić je bil pri žogi na desni strani polovice Triglava. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je do strela z voleja prišel Tubić. S 14 metrov je meril za las mimo bližnje vratnice.

9. minuta: Žužek je na desni strani v ogenj poslal Roma. Ta je z levico poslal predložek pred vrata, kjer je streljal Hodžić, vendar vratar Džafić ni imel težav z obrambo.

8. minuta: Milić je z dolgo podajo globoko na desni strani polovice Triglava našel Nicholsona. Jamajčan je prodrl v kazenski prostor in na kratko podal do Franjića. Hrvat je streljal po tleh, vratar Džafić pa je žogo z nogo odbil.

6. minuta: Triglav je prišel do prostega strela na levi strani polovice Domžal. Po podaji Tijanića je z glavo streljal Elsner, a vratar Milić ni imel težav z obrambo.

4. minuta: Alvir je priboril prosti strel na desni strani polovice Triglava. Po podaji Franjića je bil Hodžić prepočasen in žoga je zletela z igrišča.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Triglava.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO