PLTS, 34. kolo: Domžale - Krško 3:1 (FOTO)

3 : 1

DOMŽALE

konec

KRŠKO

PLTS, 34. kolo, Športni park Domžale, 700 gledalcev
Melnjak 12' Več ... Sokler 8'
Vetrih 41'    
Ibraimi 86'    

 

DOMŽALE KRŠKO
22  Ajdin Mulalić 24 Žiga Frelih
4 Amedej Vetrih 5 Marko Krajcer (K)
7 Marko Alvir menjava73' 10 Miljan Škrbić menjava75'
8 Matija Širok 12 Aleksandr Kulinitš
9 Lovro Bizjak menjava67' 17 Ester Sokler
10 Agim Ibraimi 20 Lior Nesher menjava55'
13 Žan Žužek 25 Luka Volarič menjava78'
23 Dario Melnjak 27 David Kovačič
27 Gaber Dobrovoljc 29 Josip Balić
70 Rubin Hebaj menjava63' 33 Tomaž Zakrajšek
90 Zeni Husmani (K) 52 Luka Vekić
 
1 Dejan Milić 1 Marko Zalokar
17 Senijad Ibričić menjava73' 7 Marko Jakolić menjava55'
26 Shamar Nicholson menjava63' 9 Nikola Mandić
30 Petar Franjić menjava67' 11 Tonči Mujan
33 Matija Rom 19 Boris Vidović menjava75'
    21 Nemanja Ahčin menjava78'
    44 Leo Ejup

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkajo Andraž Kirm, Tilen Klemenčič in Adam Gnezda Čerin. Prepoved nastopa ima Nermin Hodžić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Bojan Tkalčič Uroš Benc Primož Perger Borut Knafelc

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Melnjak 12'  Dobrovoljc 87'   
2:1 Vetrih 41'     
3:1 Ibraimi 86'    
KRŠKO
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Sokler 8'  Volarič 71'   
  Zakrajšek 85'   

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Bojan Tkalčič je označil konec tekme!

90+1. minuta: Četrti sodnik Alen Borošak je označil tri minute dodatka tekme.

Enajstmetrovka Vekić; 89. minuta: Zaradi prekrška Široka nad Jakoličem je glavni sodnik Bojan Tkalčič pokazal na belo točko. Enajstmetrovko je izvedel Vekić, ki je streljal visoko čez gol.

88. minuta: Domžalčani so prišli do novega zaključnega strela. Poizkus Franjića je zaustavil vratar Frelih.  

rumeni karton mali87. minuta: Rumeni karton je prejel Gaber Dobrovoljc.

zoga3:1 Ibraimi; 86. minuta: Melnjak je prišel do žoge na levi strani kazenskega prostora Krškega. Močno je sprožil z voleja. Vratar Frelih je odbil do Ibraimija, ki je z 11 metrov neubranljivo meril v spodnji levi kot vrat gostov.

rumeni karton mali85. minuta: Zaradi prekrška nad Agimom Ibraimijem je rumeni karton prejel Zakrajšek.

82. minuta: Žužek je z odličnim prodorom krenil na polovico Krškega. Lepo je podal do Nicholsona, ki je iz ugodnega polažaja s 13 metrov meril za las mimo leve vratnice.

81. minuta: Do strela s 25 metrov je prišel Vetrih. Njegov poizkus so gostje odbili do Nicholsona, ki je dosegel gol, a je bil ob strelu Primorca v prepovedanem položaju.

80. minuta: Ahčin je z globinsko podajo na desni strani kazenskega prostora našel Vidovića. Ta je močno sprožil pod prečko, a je vratar Mulalić žogo odbil v kot. Po podaji s kota je odbil Melnjak.

79. minuta: Ibraimi je na levi strani našel Franjića. Hrvat je streljal znotraj kazenskega prostora, a je meril za las mimo oddaljenejše vratnice.

menjava78. minuta: V ekipi Krškega je Volariča zamenjal Ahčin.

78. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je do strela z voleja prišel Husmani. Z 20 metrov je meril za las previsoko. 

76. minuta: Širok je ob desni avt liniji našel osamljenega Ibričića. Ta je podal ob bližnjo vratnico, kjer je močno, a previsoko streljal Nicholson.

menjava75. minuta: V ekipi Krškega je Škrbića zamenjal Vidović.

menjava73. minuta: V ekipi Domžal je Marka Alvirja zamenjal Senijad Ibričić.

rumeni karton mali71. minuta: Zaradi prekrška nad Alvirjem je rumeni karton prejel Volarič.

70. minuta: Franjić je bil pri žogi na levi strani polovice Krškega. Poslal je predložek pred vrata, kjer je z glavo streljal Ibraimi. Vratar Frelih je z odlično obrambo žogo zadržal v svojih rokah.

69. minuta: Franjić je na levi strani kazenskega prostora našel Nicholsona. Jamajčan je prišel do strela z desnico, a je njegov poizkus z nogo odbil vratar Frelih.

menjava67. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Petar Franjić.

66. minuta: Z razdalje je poizkušal Alvir. S 25 metrov je meril previsoko. V naslednjem napadu je Alvir ukradel žogo globoko na polovici Krškega. Z 22 metrov je meril mimo desne vratnice.

65. minuta: Domžalčani so ukradli žogo na polovici Krškega. Do strela z 20 metrov je prišel Alvir. Vratar Frelih je odbil do Nicholsona, ki je zadel vratnico, gostje pa so odbili v kot. Po podaji Ibraimija je žoga zadela Volariča, a je bil vratar Frelih zbran in je žogo ujel.

menjava63. minuta: V ekipi Domžal je Rubina Hebaja zamenjal Shamar Nicholson.

61. minuta: Jakolič je pobegnil po levi strani polovice Domžal. V dvoboju z vratarjem Mulalićem je podal v sredino proti Kovačiču. Domači so izbili do Škrbića, ki je močno sprožil, a je s požrtvovalnim posredovanjem strel blokiral Širok.

60. minuta: Po podaji Bizjaka je Ibraimi streljal s prve. Meril je mimo leve vratnice.

menjava55. minuta: V ekipi Krškega je poškodovanega Nesherja zamenjal Jakolič.

53. minuta: Husmani je na levi strani našel Bizjaka, ki je podaljšal do Melnjaka. Slednji je žogo namestil Alvirju, ki je z 11 metrov meril previsoko.

52. minuta: Bizjak je ukradel žogo na levi strani polovice Krškega. Prodrl je do kazenskega prostora, kjer je podal v sredino. Žoga je prišla do Ibraimija, ki je iz ugodnega položaja s 16 metrov meril za las previsoko.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Krškega.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Bojan Tkalčič je označil konec prvega polčasa, ki so ga zasluženo dobili Domžalčani.

44. minuta: Vetrih je uspešno prodrl po levi strani polovice Krškega. Na kratko je podal do Melnjaka, ki je žogo namestil Bizjaku. Mozirjan je z levega roba kazenskega prostora streljal za las mimo desne vratnice.

zoga2:1 Vetrih; 41. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibraimija je Dobrovoljc žogo odbil do Hebaja, ki jo je z leve strani poslal pred vrata. Tam je bil najbolj iznajdljiv Vetrih, ki je z bližine žogo le še pospravil v mrežo.

28. minuta: Alvir je po sredini igrišča krenil v hiter napad domačih. Podal je na levo stran do Hebaja, ki je s 16 metrov močno streljal, a naravnost v vratarja Freliha.

16. minuta: Po izjemnem prodoru je Hebaj pred vrati iskal Alvirja, a so gostje odbili v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je bil pred vrati najvišji vratar Frelih.

zoga1:1 Melnjak; 12. minuta: Vetrih je podal na levo stran do Melnjaka, ki je odigral odlično dvojno podajo z Bizjakom. Hrvat je prodrl v kazenski prostor in z 12 metrov natančno meril ob desno vratnico ter izid izenačil. 

9. minuta: Ibraimi je streljal z 20 metrov. Meril je za las mimo leve vratnice.

zoga0:1 Sokler; 8. minuta: Krčani so izpeljali hiter protinapad. Obrambi je pobegnil Sokler, ki je bil sam pred vrati domačih. S strelom s 16 metrov je premagal vratarja Mulalića za vodstvo gostov.

7. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Uigrano akcijo Makedonca in Alvirja so gostje prekinili. 

6. minuta: Ibraimi je z odlično diagonalno podajo na levi strani kazenskega prostora našel Bizjaka. Mozirjan je streljal s prve z voleja, a je meril mimo desne vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO