FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 32. kolo: Domžale - Maribor 1:1 (FOTO)

1 : 1

DOMŽALE

konec

MARIBOR

PLTS, 32. kolo, Športni park Domžale
Ibričić 51' Več ... Tavares 90+1'

 

DOMŽALE MARIBOR
22 Ajdin Mulalić 33 Jasmin Handanović
4 Amedej Vetrih menjava89' 4 Marko Šuler
6 Tilen Klemenčič 6 Aleks Pihler menjava65'
8 Matija Širok 9 Marcos Tavares (K)
9 Lovro Bizjak 10 Dino Hotić menjava79'
10 Agim Ibraimi menjava79' 11 Luka Zahović
17 Senijad Ibričić menjava75' 21 Amir Dervišević
21 Nermin Hodžić 22 Martin Milec
23 Dario Melnjak 28 Mitja Viler
27 Gaber Dobrovoljc 31 Saša Ivković
90 Zeni Husmani (K) 97 Martin Kramarič menjava56'
 
1 Dejan Milić 1 Aljaž Cotman
7 Marko Alvir menjava75' 5 Blaž Vrhovec
13 Žan Žužek menjava89' 7 Valon Ahmedi
26 Shamar Nicholson menjava79' 12 Dare Vršič menjava65'
30 Petar Franjić 26 Aleksander Rajčević
33 Matija Rom 27 Jasmin Mešanović menjava79'
    29 Jan Mlakar menjava56'

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjka Andraž Kirm.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Matej Jug Matej Žunič Uroš Bensa Vlado Močnik

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Ibričić 51'  Dobrovoljc 36'   
  Širok 66'   
  Klemenčič 69'  
  Hodžić 83'  
MARIBOR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Tavares 90+1' Pihler 40'   
  Ivković 80'   
  Zahović 84'  
 

Piscalka90+8. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani v spomladanskem delu sezone ostajajo neporaženi na domačem igrišču.

90+6. minuta: Po strelu Široka so gostujoči branilci žogo odbili in zletela je za las mimo desne vratnice. Po podaji Hodžića je Klemenčič žogo vrnil pred vrata, a so se gostje ubranili.

menjava90+5. minuta: V ekipi Domžal je Amedeja Vetriha zamenjal Žan Žužek.

90+3. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Derviševića Nicholson ni najbolje izbil z glavo. V nadaljevanju je Tavares streljal čez gol.

zoga1:1 Tavares; 90+1. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševiša je v gneči pred vrati Marcos Tavares s strelom z glavo žogo poslal čez golovo črto.

88. minuta: Po podaji Alvirja je Husmani z 22 metrov meril za las mimo zgornjega levega kota vrat Maribora.

rumeni karton mali84. minuta: Dervišević je izvajal kot z leve strani. Pred vrati je do strela z glavo prišel Šuler. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Mulalić, ki ga je ob padcu po obrazu pohodil Zahović. Slednji je prejel tudi rumeni karton, Mulalić pa je potreboval zdravniško pomoč. 

rumeni karton mali83. minuta: Zaradi prekrška nad Tavaresem je rumeni karton prejel Nermin Hodžić.

82. minuta: Po podaji Alvirja je z roko v kazenskem prostoru Maribora igral Milec. Sodnik Jug ni dosodil očitne enajstmetrovke za rumene.

rumeni karton mali80. minuta: Zaradi prekrška nad Shamarjem Nicholsonom je rumeni karton prejel Ivković.

menjava79. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Shamar Nicholson. V ekipi Maribora je Hotića zamenjal Mešanović.

78. minuta: Po dvojni podaji Vetriha in Ibraimija slednji ni uspel sprejeti žoge. V nasprotnem bi bil povsem sam pred vratarjem Handanovićem.

menjava75. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Marko Alvir.

72. minuta: Mariborčani nadaljujejo s pritiskom. Po strelu Hotića je znova odlično posredoval Mulalić, ki je žogo odbil do Vršiča. Slednji je močno streljal z voleja in v glavo zadel Melnjaka, od katerega se je žoga odbila v kot. Po podaji Derviševića so se domači ubranili.

71. minuta: Mlakar je prodiral po levi strani. Podal je navzven do Vršiča, ki je s 16 metrov streljal s prve. Vratar Mulalić je žogo odbil v levo vratnico. V nadaljevanju so se domači ubranili.

rumeni karton mali69. minuta: Zaradi prekrška nad Hotićem je rumeni karton prejel Tilen Klemenčič. S prostega strela je neposredno proti vratom streljal Dervišević, vratar Mulalić je s pestmi žogo odbil v kot. Po podaji Derviševića je Ibričić odbil do Hotića. Ta je močno sprožil z 18 metrov. Vratar Mulalić je žogo odbil, do strela je prišel Mlakar, ki je zadel vratnico, a je bil tudi v prepovedanem položaju.

68. minuta: Po predložku Milca z desne strani je do strela na prvi vratnici prišel Tavares. Meril je nenatančno.

rumeni karton mali66. minuta: Zaradi prekrška nad Vilerjem je rumeni karton prejel Matija Širok.

menjava65. minuta: V ekipi Maribora je Pihlerja zamenjal Vršič.

58. minuta: Vetrih je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

menjava56. minuta: V ekipi Maribora je Kramariča zamenjal Mlakar.

zoga1:0 Ibričić; 51. minuta: Bizjak je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Maribora. Tako imenovani skrajšani kot je izvedel Ibraimi, ki je podal navzven do Ibričića. Slednji je natančno meril v spodnji levi kot nemočnega Handanovića.

49. minuta: Zahović je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. Po podaji Derviševića je odbil Širok, ki je začel protinapad rumenih. Hodžić je na desni strani kazenskega prostora našel Bizjaka, ki je meril mimo daljše vratnice.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Vetrih je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Ibričića so vsi igralci pred vrati zgrešili žogo in končala je v gol avtu.

42. minuta: Pihler je poizkušal s 25 metrov. Brez težav za vratarja Mulalića.

rumeni karton mali40. minuta: Rumeni karton je v ekipi Maribora prejel Pihler.

37. minuta: Dervišević je s prostega strela z desnega roba kazenskega prostora nevarno sprožil na prvo vratnico. Mulalić je z odlično obrambo odbil do Kramarića, ki je z 20 metrov streljal s prve. Pred vrati je z glavo žogo v avt odbil Bizjak.

rumeni karton mali36. minuta: Zaradi prekrška nad Hotićem je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

31. minuta: Vetrih je na polovici Maribora našel Bizjaka. Napadalec Domžal je bil sam pred vratarjem Handanovićem, ki je strel Mozirjana ubranil.

30. minuta: S sredine igrišča je s prostega strela neposredno proti vratom streljal Dervišević. Vratar Mulalić je bil pozoren in je žogo ujel.

23. minuta: Po podaji Derviševića je bil na vrhu kazenskega prostora od Mulalića višji Tavares. Brazilec je streljal proti praznim vratom, a se je uspešno vrnil Dobrovoljc, ki je žogo izbil v kot. Po podaji Derviševića so se domači ubranili. 

20. minuta: Po podaji Šulerja je z 20 metrov Zahović, ki je poizkušal z lob udarcem, streljal previsoko.

20. minuta: Domžalčani nadaljujejo z napadi. Melnjak je z leve strani poslal predložek pred vrata. Gostje so odbili do Hodžića, ki je z 20 metrov z voleja meril previsoko.

19. minuta: V gneči pred vrati Maribora se je najbolje znašel Širok. Z borbenostjo je prišel do strela, a se je z odlično obrambo izkazal Handanović, ki je s konicami prstov žogo odbil v kot. Po podaji Ibraimija je odbil Handanović.

12. minuta: Ibraimi je na vrhu kazenskega prostora našel Vetriha. Ta je s prve na desni strani našel Bizjaka, ki je z desetih metrov streljal z voleja. Na pravem mestu je bil vratar Handanović.

10. minuta: Prvič so nevarneje zapretili tudi Domžalčani. Melnjak je bil pri žogi na levi strani. Na kratko je podal do Hodžića, ki je z vrha kazenskega prostora streljal v zgornji levi kot vrat. Meril je previsoko.

5. minuta: Husmani je odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je s pestjo odbil Mulalić. Do strela z razdalje je prišel Milec, ki je meril previsoko.

1. minuta: Domžalčani so že po pol minute igre naredili napako na svoji polovici. Zahović je prodrl v kazenski prostor, kjer je podal v sredino do osamljenega Tavaresa. Ta deset metrov od vrat žoge ni najbolje zadel in ostalo je pri začetnem izidu.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO