PLTS, 29. kolo: Celje - Domžale 2:1 (FOTO)

2 : 1

CELJE

konec

DOMŽALE

PLTS, 29. kolo, Stadion Z'dežele
Požeg Vancaš 30' Več ... Nicholson 66'
Cvek 42'    

 

 

CELJE DOMŽALE
31 Metod Jurhar 22 Ajdin Mulalić
3 Elvedin Džinić 4 Amedej Vetrih
4 Lovro Cvek 6 Tilen Klemenčič
5 Jure Travner (K) 8 Matija Širok menjava56'
6 Nino Pungaršek menjava81' 9 Lovro Bizjak
8 Janez Pišek 10 Agim Ibraimi
10 Rudi Požeg Vancaš 17 Senijad Ibričić menjava7'
25 Dušan Stojinović menjava83' 23 Dario Melnjak
29 Dario Vizinger menjava64' 26 Shamar Nicholson
40 Tadej Vidmajer 27 Gaber Dobrovoljc
42 Jucie Welo Lupeta 90 Zeni Husmani (K) menjava46'
 
22 Matjaž Rozman 1 Dejan Milić
9 Mitja Lotrič menjava64' 7 Marko Alvir
11 Luka Kerin 13 Žan Žužek
14 Fedor Predragović 16 Andraž Kirm
19 Bian Paul Šauperl 21 Nermin Hodžić menjava7'
28 Tilen Pečnik menjava81' 30 Petar Franjić menjava46'
50 Rok Štraus menjava83' 33 Matija Rom menjava56'

V ekipi Domžal danes ni manjkajočih nogometašev.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Damir Skomina Tomislav Pospeh Manuel Vidali Alojz Kovačič

CELJE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Požeg Vancaš 30'  Cvek 13'   
2:0 Cvek 42'  Vizinger 48'   
  Stojinović 58'  
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
2:1 Nicholson 66'  Vetrih 57'  Mulalić 90+4' 
     

Piscalka90+5. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme. Domžalčani so, kljub izjemni smoli, saj so morali vse tri zamenjave narediti zaradi poškodb igralcev, vse do zadnje sekunde lovili izenačenje. Na koncu jim žal ni uspelo priti do izenačenja in niz 14 tekem brez poraza se je končal v Celju.

rdeci kartonRdeči karton Mulalić; 90+4. minuta: Zaradi prekrška nad Lupeto daleč izven kazenskega prostora Domžal je neposredni rdeči karton prejel vratar Ajdin Mulalić. V gol je stopil Matija Rom.

90+2. minuta: Po podaji Ibraimija je Dobrovoljc na vrhu kazenskega prostora podaljšal z glavo. Do strela s škaricami je prišel Nicholson, ki je meril mimo desne vratnice.

90+1. minuta: Četrti sodnik Matej Jug je označil najmanj tri minute dodatka tekme.

88. minuta: Požeg Vancaš je odbil v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je v nov kot odbil Cvek. Z leve strani je podal Ibraimi, z golove črte pa je odbil vratar Jurhar.

84. minuta: Po podaji Lupete je z 12 metrov močno streljal Štraus. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Mulalić.

menjava83. minuta: V ekipi Celja je Stojinovića zamenjal Štraus.

82. minuta: Po predložku Ibraimija je Vetrih z glavo pred vrati iskal Bizjaka. V zadnjem trenutku se je vmešal vratar Jurhar. Slednji je bil znova na delu v naslednjem napadu Domžalčanov, ko je zadržal predložek Melnjaka.

menjava81. minuta: V ekipi Celja je Pungarška zamenjal Pečnik.

80. minuta: Po predložku Franjića z leve strani, je Ibraimi z 10 metrov streljal z voleja. Zadel je zunanji del mreže.

79. minuta: Po podaji Hodžića je Bizjak prišel do strela z vrha kazenskega prostora. Domači so odbili do Roma, ki je s 16 metrov meril mimo leve vratnice.

77. minuta: Vetrih je odbil v kot z desne strani. Po podaji Požega Vancaša je z glavo odbil Dobrovoljc.

75. minuta: Po predložku Roma je Jurhar z zadnjimi močmi žogo odbil čez prečko. S kota je podal Hodžić, na prvi vratnici pa je z glavo odbil Stojinović.

74. minuta: Nicholson je odlično na desni strani zaposlil Franjića. Hrvat je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je z voleja streljal Vetrih. Vratar Jurhar je bil zanesljiv.

70. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Celja. Po podaji Franjića je Vetrih pred vrati storil prekršek nad Jurharjem.

68. minuta: Melnjak je priboril prosti strel na levi strani polovice Celja. Po podaji Ibraimija je žogo ujel vratar Jurhar. Slednji jo je nemudoma vrgel na desno stran, a so Domžalčani prestregli. Ibraimi je poslal predložek, z glavo pa je streljal Bizjak. Vratar Jurhar je z manjšimi težavami žogo zadržal v svojih rokah.

zoga2:1 Nicholson; 66. minuta: Izjemna akcija dveh mladih nogometašev Domžal na desni strani. Rom je z žogo prodrl proti sredini in odigral odlično dvojno podajo z Nicholsonom. Nekdanji kapetan mladinskega moštva rumenih je z desne strani žogo vrnil Jamajčanu, ki je z desetih metrov neubranljivo zadel ob levi vratnici.

menjava64. minuta: V ekipi Celja je Vizingerja zamenjal Lotrič.

64. minuta: Po prodoru Melnjaka je akcijo zaključil Bizjak. S 17 metrov je meril mimo leve vratnice.

62. minuta: Po predložku Dobrovoljca je Nicholson žogo z glavo spustil do Melnjaka. Hrvat je nesebično podal do Franjića, ki je s 14 metrov meril za las previsoko.

rumeni karton mali58. minuta: Zaradi prekrška nad Lovrom Bizjakom je rumeni karton prejel Stojinović.

57. minuta: Prosti strel z desne strani polovice Domžal je izvedel Požeg Vancaš, žogo pa je v kot odbil Bizjak. Po podaji Požega Vancaša je Pungaršek poslal predložek pred vrata. Uspešno je odbil Dobrovoljc. 

rumeni karton mali57. minuta: Zaradi prekrška nad Lupeto je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

menjava56. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Matijo Široka zamenjal Matija Rom. Simon Rožman je moral vse tri menjave narediti zaradi poškodb svojih nogometašev.

52. minuta: Po dolgi podaji Dobrovoljca je Bizjak streljal z glavo. Vratar Jurhar ni imel težav z obrambo. 

rumeni karton mali48. minuta: Pungaršek je z glavo podaljšal na levo do Požega Vancaša. Ta je prodrl v kazenski prostor, kjer je meril na drugo vratnico. Do žoge je prišel še Lupeta, ki je zadel zunanji del mreže. Pred vrati je nevarno posredoval tudi Vizinger, ki je zadel vratarja Mulalića in prejel rumeni karton.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal poškodovanega Zenija Husmanija, ki je pri izidu 0:0 dobil močan udarec v predel desnega boka, zamenjal Petar Franjić.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Matej Jug je označil najmanj minuto dodatka prvega polčasa.

zoga2:0 Cvek; 42. minuta: Po podaji Vidmajerja z avta je Dobrovoljc z glavo odbil na vrh kazenskega prostora. Tam je z 20 metrov s prve z voleja sprožil Cvek. Neubranljivo je zadel spodnji desni kot vrat Mulalića.

35. minuta: Bizjak je na levi strani kazenskega prostora zaposlil Nicholsona. Ta je po preigravanju močno sprožil ob bližnjo vratnico. Žoga je zadela Džinića in končala v kotu. Po podaji Hodžića je z glavo poizkušal Dobrovoljc, a žoge ni najbolje zadel.

zoga1:0 Požeg Vancaš; 30. minuta: Požeg Vancaš je prišel do žoge na polovici Domžal. Prodrl je proti kazenskemu prostoru in s 23 metrov neubranljivo meril v spodnji levi kot vrat Ajdina Mulalića.

25. minuta: Husmani je začel protinapad na polovici Domžal. Podal je do Melnjaka, ki je s 25 metrov poizkušal s podajo. Žoga je zadela Džinića in presenetila vratarja Jurharja. Na njegovo srečo je žoga zadela vratnico in na drugi strani gola zletela v kot. Po podaji Ibraimija je odbil Jurhar. 

24. minuta: Husmani je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Požega Vancaša je bil Džinić nekoliko prenizek, Mulalić pa je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Požega Vancaša je Vizinger z glavo streljal mimo gola. 

16. minuta: Džinić je z glavo žogo vračal vratarju Rozmanu, ki pa je ni ujel in končala je v kotu. Z leve strani je podal Hodžić, Nicholson pa je na prvi vratnici z glavo streljal za las previsoko.

14. minuta: Prosti strel z desne strani je izvedel Ibraimi. Podal je pred vrata, kjer se ni najbolje znašel Bizjak.

rumeni karton mali13. minuta: Zaradi prekrška nad Agimom Ibraimijem je rumeni karton prejel Cvek.

11. minuta: Ibraimi je preigraval na vrhu kazenskega prostora Celja. Njegovo podajo proti Nicholsonu je z roko zaustavil Vidmajer in rumeni so prišli do prostega strela s 16 metrov. Prosti strel je izvedel Ibraimi, ki je v živem zidu zadel Požega Vancaša.

menjava7. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega Senijada Ibričića zamenjal Nermin Hodžić.

2. minuta: Vetrih je na polovici Domžal igral z roko. S 30 metrov je pred vrata podal Pišek, Dobrovoljc pa je z glavo žogo poslal na mrežo. Po podaji s kota so Domžalčani odbili v nov kot z desne strani. Po podaji Požega Vancaša je na vrhu kazenskega prostora z glavo uspešno odbil Ibričić. Domžalska 17-ica je pri tem utrpela močan udarec in potrebuje zdravniško pomoč.

Piscalka 1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Celja.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO