PLTS, 28. kolo: Domžale - Rudar 3:0 (FOTO)

3 : 0

DOMŽALE

konec

RUDAR

PLTS, 28. kolo, Športni park Domžale, 700 gledalcev
Ibričić 39'/11m Več ...  
Dobrovoljc 41'     
Franjić 90+2'    

 

DOMŽALE RUDAR
22 Ajdin Mulalić 1 Marko Pridigar
4 Amedej Vetrih menjava86' 4 David Kašnik
6 Tilen Klemenčič 11 Edin Šehić
8 Matija Širok 16 Ilja Antonov menjava55'
9 Lovro Bizjak 17 Dominik Radić menjava63'
10 Agim Ibraimi 20 Sandi Ćoralić
17 Senijad Ibričić menjava81' 21 Jakob Novak
23 Dario Melnjak 23 Josip Tomašević
26 Shamar Nicholson menjava58' 29 Jaka Bijol
27 Gaber Dobrovoljc 33 Milan Tučić menjava75'
90 Zeni Husmani (K) 45 Robert Pušaver
 
1 Dejan Milić 13 Matej Radan
7 Marko Alvir 2 Ali Najm Shwan
13 Žan Žužek menjava81' 6 Anže Pišek
16 Andraž Kirm 7 Matic Mlakar
21 Nermin Hodžić menjava86' 9 Djair Parfitt-Williams menjava55'
30 Petar Franjić menjava58' 19 Klemen Bolha menjava75'
33 Matija Rom 28 Vlatko Šimunac menjava63'

V ekipi Domžal danes ni bilo manjkajočih nogometašev.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Roman Glažar Robert Vukan Aleksander Burjan Danilo Kacijan

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Ibričić 39'/11m  Vetrih 17'   
2:0 Dobrovoljc 41'     
3:0 Franjić 90+2'    
RUDAR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Kašnik 27'   
     

Piscalka90+5. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme in Domžalčani so dosegli še 13. zmago na zadnjih 14. tekmah, na katerih so neporaženi.

90+3. minuta: Bizjak je pobegnil obrambi Rudarja na desni strani. Močno je sprožil proti vratom, vratar Pridigar je odbil na levo do Franjića, ki je streljal proti vratom, a so gostujoči branilci uspeli preprečiti nov zadetek rumenih.

zoga3:0 Franjić; 90+2. minuta: Imenitna akcija Domžalčanov. Hodžić je podal na desno stran do Ibraimija, ki je prodrl do kazenskega prostora Rudarja. Podal je na levo do Franjića, ki je z natančnim strelom v spodnji desni kot povišal vodstvo rumenih na 3:0.

90+1. minuta: Četrti sodnik Darjan Kovačič je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Ibraimija in odbiti žogi je do strela z voleja prišel Melnjak. Meril je mimo desne vratnice.

88. minuta: Hodžić je storil prekršek dobrih 20 metrov od vrat Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Parfitt-Williams, ki je oplazil zgornji del prečke.

87. minuta: Mulalić je z dolgo podajo na levi strani našel Melnjaka. Hrvat je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je Ibraimi z voleja streljal za las mimo leve vratnice.

menjava86. minuta: V ekipi Domžal je Amedeja Vetriha zamenjal Nermin Hodžić.

84. minuta: Franjić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Novaka je Kašnik z glavo streljal mimo gola.

82. minuta: Žužek je na levem robu kazenskega prostora našel Vetriha. Primorec je podal v sredino, kjer je z 11 metrov Melnjak s prve streljal previsoko.

menjava81. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Žan Žužek.

79. minuta: Z levega roba kazenskega prostora je do strela prišel Parfitt-Williams. Vratar Mulalić je bil na golovi črti zanesljiv.

78. minuta: Po strelu Novaka je Klemenčič žogo odbil v kot. Po podaji Čoraliča je na drugi vratnici streljal Tomašević, ki je meril previsoko.

menjava75. minuta: V ekipi Rudarja je Tučića zamenjal Bolha.

73. minuta: Franjić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je Dobrovoljc storil prekršek pred vrati Rudarja.

71. minuta: Husmani je bil pri žogi na polovici Rudarja. S slabih 30 metrov je močno sprožil, vratar Pridigar pa je z manjšimi težavami žogo ukrotil.

66. minuta: Ibričić je z mojstrsko podajo na levi strani kazenskega prostora našel Melnjaka. Slednji žoge ni najbolje sprejel in njegov strel je odbil Pridigar. Žoga je prišla do Franjića, ki je močno sprožil proti vratom. Žoga se je od gostujočega branilca odbila na desno do Ibraimija, ki je z 12 metrov zadel zunanji del mreže. 

menjava63. minuta: V ekipi Rudarja je Radića zamenjal Šimunac.

62. minuta: Po podaji Husmanija je Ibričić poizkušal s strelom v dolgi kot. Meril je nenatančno.

menjava58. minuta: V ekipi Domžal je Shamarja Nicholsona zamenjal Petar Franjić.

57. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Novaka so se domači ubranili.

56. minuta: Domžalčani so izpeljali hiter napad po desni strani. Ibričić je zaposlil Ibraimija, ki je lepo žogo zavrnil do Ibričića. Slednji je s preigravanjem osmešil gostujočo obrambo. Njegov močan strel s petih metrov je z odlično obrambo v kot odbil vratar Pridigar. Po podaji Ibraimija so se gostje ubranili.

menjava55. minuta: V ekipi Rudarja je Antonova zamenjal Parfitt-Williams.

55. minuta: Vetrih je na levi strani kazenskega prostora zaposlil Bizjaka. Mozirjan je s 16 metrov streljal. Žoga je zadela Tomaševića in zletela za las mimo leve vratnice. Po podaji Ibričića s kota je Nicholson z glavo streljal previsoko.

53. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Novaka je na drugi vratnici z glavo streljal Radić. Vratar Mulalić ni imel težav z obrambo.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa, ki so ga več kot zasluženo dobili Domžalčani.

45. minuta: Po natančnem predložku Široka z desne strani je Vetrih z glavo meril mimo leve vratnice.

zoga2:0 Dobrovoljc; 41. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je vratar Pridigar na golovi črti žogo odbil v Dobrovoljca, od katerega se je odbila v mrežo.

zoga1:0 Ibričić/11m; 39. minuta: Enajstmetrovko je s strelom v levi vratarjev kot zanesljivo izvedel Ibričić.

38. minuta: Po podaji Široka je Ibraimi prodrl v kazenski prostor Rudarja. Njegov predložek je z roko blokiral Kašnik in rumeni so prišli do enajstmetrovke. 

37. minuta: Po podaji Bizjaka je Husmani s 25 metrov meril previsoko.

32. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Ibraimija je z glavo odbil Bijol. Po podaji z avta je Ibričić poslal nevaren predložek pred vrata. Na drugi vratnici je za las zamudil Vetrih. 

31. minuta: Po predložku Husmanija je Nicholson streljal z glavo. Meril je previsoko.

rumeni karton mali27. minuta: V ekipi Rudarja je zaradi ugovarjanja rumeni karton prejel Kašnik.

26. minuta: Domžalčani so močno pritisnili proti vratom Rudarja. Na koncu je po podaji Melnjaka z voleja poizkusil Bizjak, ki je meril mimo desne vratnice.

22. minuta: Ibraimi je bil pri žogi na desni strani polovice Rudarja. Z vrha kazenskega prostora je poslal predložek na levo, kjer je z glavo streljal Bizjak. Žoga je oplazila vratnico in se odbila z igrišča.

21. minuta: Širok je uspešno preigraval pred kazenskim prostorom Rudarja. Na kratko je podal do Husmanija, ki je podaljšal do Ibričića. Slednji je odlično podal do Bizjaka, ki je bil sam pred vratarjem Pridigarjem. Ta je strel napadalca Domžal z odlično obrambo odbil.

19. minuta: Širok je odbil v kot z leve strani. Po podaji Čoralića je na prvi vratnici odbil Husmani.

rumeni karton mali17. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

14. minuta: Protinapad Rudarja je s strelom z vrha kazenskega prostora zaključil Šehić. Meril je v spodnji levi kot, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić, ki je odbil v kot. Po podaji Čoralića je na prvi vratnici odbil Nicholson.

13. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je bil pred vrati najvišji vratar Pridigar.

12. minuta: Po napaki Čoralića je Nicholson prestregel podajo na vrhu kazenskega prostora. Strel Jamajčana je z odlično obrambo odbil vratar Pridigar.

11. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Poizkus uigrane akcije se rumenim ni izšel.

3. minuta: Po dolgi podaji Velenjčanov je Tučić prišel do strela znotraj kazenskega prostora rumenih. Z obrambo se je izkazal vratar Mulalić.

1. minuta: Rumeni so prvič proti vratom nasprotnika sprožili že v 40. sekundi. Potem, ko glavni sodnik Roman Glažar v kazenskem prostoru Velenjčanov ni označil igranja z roko gostov, je žoga prišla na desno do Široka. Primorec je poslal predložek na levo stran, kjer je z 10 metrov meril Melnjak. Vratar Pridigar je uspešno posredoval.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO