FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

DOBRODOŠLI!

Dragi naši navijači, privrženci, spremljevalci, novinarji, člani kluba in vsi ostali prav lepo pozdravljeni na novem uradnem spletnem portalu Nogometnega kluba Domžale. Po dobrih treh letih je prišel čas, da prenovimo naše staro spletno mesto, ki je zaradi razvoja socialnih omrežij, vse večji prisotnosti foto in video materiala ter modernejših grafičnih trendov postalo omejujoče in zastarelo. V naslednjih vrsticah vam predstavljamo, kaj vse vam novi spletni portal ponuja in verjamemo, da boste uživali ob klikanju na njem.

Spletna stran NK Domžale

UVODNA STRAN
Pri oblikovanju uvodne strani nismo želeli veliko spreminjati v primerjavi s prejšnjo različico portala. Glavni meniji so se z leve strani preselili na vrh prve strani, njihova vsebina pa se ni bistveno spremenila. Novost je tako imenovana Twitter vrstica, ki je neposredno povezana s Twitter računom NK Domžale. Vsaka objava vašega najljubšega kluba na Twitterju bo torej nemudoma vidna tudi na spletni strani. Na desni strani glave portala so še iskalnik ter povezave na naše račune na Facebooku, Twitterju in Youtubu. Portal je tudi večjezičen, vendar so vsebine v tujih jezikih trenutno še v pripravi.

Pod omenjeno Twitter vrstico je glavni vsebinski modul spletne strani, kjer se združujejo najnovejše novice članskega moštva. Izpostavljenih je šest najpomembnejših člankov, ostali pa so dosegljivi s klikom na zavihek ''arhiv novic NK Domžale'', ki je pod modulom desno.

Pod glavnim modulom so izpostavljeni še trije najpomembnejši članki iz Mladinskega nogometnega centra Nogometnega kluba Domžale. Več iz rubrike mlajših selekcij si lahko preberete s klikom na zavihek ''MNC'', ki je levo nad omenjenimi članki.

Na dnu osrednjega dela prve strani je še povezava na naš Facebook profil in nekateri naključno izbrani privrženci našega kluba na omenjenem socialnem omrežju.

Na desni strani prve strani je najprej napoved naslednje tekme, skupaj z vse bolj priljubljenimi napovedniki domačih tekem. Nekoliko nižje je koledar tekem in dogodkov Nogometnega kluba Domžale. S klikom na posamezen dan v mesecu lahko pridete tudi do podrobnejših informacij o posameznih tekmah.

MNC - spletna stran

Pod koledarjem vas čaka povsem nova rubrika Lado +. Naš fotograf Lado Vavpetič vas bo vsak dan razvajal z eno fotografijo iz svojega bogatega arhiva. Vse objavljene slike pa si boste lahko ogledali tudi v foto-galeriji, ki bo bogatejša iz dneva v dan.

Na dnu desnega dela prve strani so še trenutna lestvica in izidi zadnjega kola Prve lige NZS ter povezava na spletno trgovino, ki je z novim portalom prenovljena in tudi obogatena z novimi izdelki.

Sledi pregled vsebin po posameznih zavihkih glavnega menija. S klikom na zavihek domov, se lahko brez iskanja nemudoma vrnete na prvo stran. Pod zavihkom aktualno pa najdete arhiv novic NK Domžale, arhiv novic MNC Domžale in arhiv rubrike Lado +.

TEKMOVANJA
Pod zavihkom tekmovanja se skriva vse, kar morate vedeti o tekmovalnem delu članskega moštva. Pod vsebinama termini tekem in lestvice boste našli vse odigrane tekme in uvrstitve Nogometnega kluba Domžale v prvi slovenski ligi, vključno s tekočo sezono, dodana pa je tudi sezona 2002/2003, ko je bil klub najboljši v drugem rangu tekmovanja. Pod zavihkom statistika pa vas čakajo podrobni podatki vseh igralcev Nogometnega kluba Domžale po posameznih sezonah, vključno s tekočo sezono, saj se podatki ažurirajo še na dan odigrane tekme.

Tekmovanja

EKIPA
Kot že pove naslov zavihka, s klikom nanj pridete do strani, ki je posvečena prvemu moštvu in strokovnemu vodstvu. Struktura strani je podobna tisti s starega portala, dodatne vsebine pa se skrivajo na podstraneh posameznih igralcev in trenerjev. Vsakemu izmed njih smo ob osebnih in statističnih podatkih dodali še bogato foto-galerijo, ki se ažurira po vsaki odigrani tekmi, prijateljski ali uradni.

Igralci

MNC
Pod zavihkom MNC najdete vse informacije v zvezi z Mladinskim nogometnim centrom Nogometnega kluba Domžale. Zgornji del strani vsebuje enak modul kot je na uvodni strani pripravljen za člansko moštvo. Če želite priti do starejših novic iz te rubrike, na vrhu modula kliknite na rdeč okvirček ''vse novice MNC Domžale''. Pod vsebinskim modulom so pripravljene povezave na posamezne selekcije, kjer najdete ažurne rezultate in lestvice. Vsaka izmed selekcij pa bo v kratkem predstavljena tudi s skupinsko sliko.

KLUB
Ta zavihek je namenjen osnovnim informacijam o Nogometnemu klubu Domžale. Na podstrani Zgodovina smo vam pripravili pregled celotne zgodovine kluba, obogatene s slikami iz vseh obdobij, odmevnimi prestopi, nastopi v evropskih pokalih… Povezava Mediji je namenjena sedmi sili, ki lahko na tej podstrani  pridobi vse informacije, ki jih potrebuje za delo na domačih tekmah Nogometnega kluba Domžale. Priložen je tudi slikovni material, uradni logotip in himna kluba. Povezava Klubska statistika vas vodi do vseh pomembnih številk Nogometnega kluba Domžale. Tukaj najdete informacije o uspešnosti kluba v posameznih tekmovanjih, najboljših strelcih kluba in igralcih z največ nastopi. Na podstrani stadion smo vam pripravili tudi zgodovino igrišč na katerih so se igrale tekme Nogometnega kluba Domžale in podrobnosti o stadionu v Športnem parku v Domžalah.

Klubska statistika

FAN – SHOP
Pod tem zavihkom najdete moderno spletno trgovino, ki na preprost način omogoča nakup navijaških artiklov Nogometnega kluba Domžale. Trenutno je na voljo enajst artiklov, v prihodnosti pa se bo ponudba še razširila.

POKROVITELJI
Podstran je namenjena pokroviteljem Nogometnega kluba Domžale. Klik na posameznega izmed njih vas vodi na njihovo domačo spletno stran. Največji pokrovitelji imajo svoje mesto tudi na ozadju spletne strani in na dnu uvodne strani.

DOBRODELNOST
Pod zavihkom Dobrodelnost se skrivajo vsebine z vseh dobrodelnih akcij Nogometnega kluba Domžale. V preteklosti so bili ob Kamniški Bistrici na tem področju zelo aktivni in veliko pozornosti bodo dobrodelnosti namenili tudi v prihodnje. Prva večja akcija se obeta že v letošnjem novembru.

Uživajte ob klikanju na našem portalu. Kakršnakoli mnenja, pripombe ali pohvale zbiramo na našem Facebook profilu in na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

NK Domžale

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO