FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 20. kolo: Domžale - Celje 1:0 (FOTO)

1 : 0

DOMŽALE

konec

CELJE

PLTS, 20. kolo, Športni park Domžale, 500 gledalcev
Nicholson 76' Več ...  
     

 

DOMŽALE CELJE
22 Ajdin Mulalić 31 Metod Jurhar
4 Amedej Vetrih 2 Jan Andrejašič menjava81'
6 Tilen Klemenčič 3 Elvedin Džinić
8 Matija Širok 4 Lovro Cvek
9 Lovro Bizjak 8 Janez Pišek
10 Agim Ibraimi menjava72' 10 Rudi Požeg Vancaš
21 Nermin Hodžić menjava61' 25 Dušan Stojinović
23 Dario Melnjak 28 Tilen Pečnik menjava60'
26 Shamar Nicholson menjava79' 29 Dario Vizinger menjava87'
27 Gaber Dobrovoljc 40 Tadej Vidmajer
90 Zeni Husmani (K) 42 Jucie Lupeta
 
1 Dejan Milić 22 Matjaž Rozman
13 Žan Žužek menjava61' 5 Jure Travner menjava81'
30 Petar Franjić menjava72' 6 Nino Pungaršek
33 Matija Rom menjava79' 9 Mitja Lotrič menjava60'
41 Adam Gnezda Čerin 11 Luka Kerin menjava87'
73 Denis Tubić 14 Fedor Predragović
    19 Bian Paul Šauperl

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkata Marko Alvir in Andraž Kirm, Senijad Ibričić zaradi rumenih kartonov nima pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Roberto Ponis Manuel Vidali Aleš Skok Otmar Komel

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Nicholson 76'  Franjić 87'   
     
CELJE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Stojinović 37'   
     

Piscalka90+5. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec tekme in Domžalčani so neporaženi že 13 tekem, na katerih so dosegli kar 12 zmag. 

90+2. minuta: Po podaji Lotriča je do strela znotraj kazenskega prostora prišel Lupeta, ki je meril mimo leve vratnice.

89. minuta: Po podaji Mulalića je na polovici Celja do žoge prišel Bizjak. S 25 metrov je močno sprožil z voleja, z odlično obrambo pa se je izkazal vratar Jurhar, ki je odbil v kot. Po podaji Franjića so se gostje ubranili.

menjava87. minuta: V ekipi Celja je Vizingerja zamenjal Kerin.

rumeni karton mali87. minuta: Zaradi prekrška nad Požegom Vancašem je rumeni karton prejel Petar Franjić.

84. minuta: Dobrovoljc je storil prekršek na polovici Domžal. Po podaji Požega Vancaša je odbil Rom.

menjava81. minuta: V ekipi Celja je Andrejašiča zamenjal Travner.

menjava79. minuta: V ekipi Domžal je Shamarja Nicholsona zamenjal Matija Rom.

zoga1:0 Nicholson; 76. minuta: Nicholson je na polovici Celja z glavo lepo žogo spustil za Franjića. Hrvat je z desne strani poslal predložek pred vrata, kjer je Nicholson z glavo premagal nemočnega Jurharja. To je bil prvi gol Jamajčana v zgodovini najmočnejše slovenske lige.

74. minuta: Franjić je priboril prosti strel na polovici Celja. Širok je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je streljal Vetrih. Vratar Jurhar je bil zanesljiv.

menjava72. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Petar Franjić. Domžalčani so prišli do novega strela. Vetrih je z 20 metrov meril mimo leve vratnice.

68. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Požega Vancaša so domači odbili do Andrejašića. Po predložku slednjega napaka Mulalića, a je uspešno razčistil Vetrih. Kot z leve je izvedel Požeg Vancaš, uspešno pa je pred vrati razčistil Mulalić. 

63. minuta: Melnjak je poslal predložek. Žoga se je odbila od gostujočega branilca in letela proti bližnji vratnici. Z atraktivnim posredovanjem je odbil vratar Jurhar.

62. minuta: Mulalić je poslal dolgo žogo za hrbet gostujoče obrambe. Do strela z voleja je prišel Bizjak, a je bil na pravem mestu vratar Jurhar.

menjava61. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Žan Žužek. 

menjava60. minuta: Ibraimi je na desni strani podaljšal do Široka, ki je poslal predložek pred vrata. Do strela z voleja je prišel Hodžić, ki žoge ni najbolje zadel.

menjava60. minuta: V ekipi Celja je Pečnika zamenjal Lotrič.

59. minuta: Po dvojni podaji s Požegom Vancašom je Andrejašič s 16 metrov streljal mimo desne vratnice.

55. minuta: Klemenčič je storil prekršek na levem robu kazenskega prostora Domžal. Z neposrednim strelom je poizkušal Pečnik, ki je meril pod prečko, a se je z odlično obrambo izkazal Mulalić, ki je odbil v kot. Po podaji Cveka je na prvi vratnici odbil Vetrih. Na desni strani je do žoge prišel Pišek, ki je z voleja meril previsoko.

50. minuta: Mulalić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Požega Vancaša je na prvi vratnici znova odbil Nicholson. 

49. minuta: Po strelu Pečnika s 25 metrov je bil v vratih zanesljiv vratar Mulalić.

48. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Pečnika je na prvi vratnici uspešno odbil Nicholson.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Roberto Ponis je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Mihael Antič je označil najmanj minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Hodžića je z glavo odbil Džinić.

41. minuta: Ibraimi je bil pri žogi na desni strani polovice Celja. Poslal je predložek pred vrata, kjer je do strela z voleja prišel Nicholson. S sedmih metrov je streljal previsoko.

40. minuta: Po odličnem skoku Nicholsona je akcijo rumenih nadaljeval Bizjak. Poslal je predložek pred vrata, kjer je Nicholson podal do Vetriha. Ta je na desni našel Ibraimija, ki je s prve streljal v spodnji levi kot. Vratar Jurhar je bil na pravem mestu.

38. minuta: Ibraimi je s prostega strela z leve strani poslal predložek na drugo vratnico. Klemenčič je z glavo žogo vrnil pred vrata, kjer je do strela prišel Vetrih. Na golovi črti je Andrejašić žogo odbil v prečko in gostje so se ubranili.

rumeni karton mali37. minuta: Zaradi prekrška nad Amedejem Vetrihom je rumeni karton prejel Stojinović.

35. minuta: Celjani so prišli do novega zaključnega strela. Z 22 metrov je nevarno sprožil Cvek, z obrambo pa se je izkazal vratar Mulalić, ki je žogo odbil.

30. minuta: Požeg Vancaš je bil pri žogi na levi strani polovice Domžal. Podal je v sredino, kjer je Pečnik podaljšal do Cveka. Ta je streljal z zunanjim delom čevlja, a se je z izjemno obrambo izkazal vratar Mulalić.

28. minuta: Po uspešni obrambni akciji Melnjaka je Bizjak krenil v hiter protinapad. Zaključil ga je s strelom z vrha kazenskega prostora, a vratar Jurhar ni imel težjega dela z obrambo.

25. minuta: Prva lepa priložnost za Celjane. Lupeta je dobil skok na polovici Domžal. Požeg Vancaš je žogo spravil do Vidmajerja. Slednji je s strelom z desetih metrov že premagal vratarja Mulalića, a je z golove črte uspešno odbil Dobrovoljc.

16. minuta: Dobrovoljc je na desni strani zaposlil Ibraimija. Ta je z imenitno podajo podaljšal do Hodžića, ki je poslal močan predložek pred vrata. Tam je z izjemnim posredovanjem vodstvo rumenih preprečil vratar Jurhar.

14. minuta: Vetrih je bil pri žogi na sredini igrišča. Podal je na desno do Ibraimija, ki je znotraj kazenskega prostora streljal na prvo vratnico. Meril je za las nenatančno.

9. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Pečnika je odbil Ibraimi.

6. minuta: Po dolgi podaji Klemenčiča je Andrejašič s prsmi nespretno odbil v sredino. Nicholson si je lepo pripravil prostor za strel in s 16 metrov močno meril z voleja. Vratar Jurhar je z odlično obrambo žogo dvignil čez prečko. Po podaji Ibraimija s kota je na prvi vratnici z glavo za las previsoko meril Melnjak. 

5. minuta: Tako kot v soboto v Ljubljani imajo tudi danes Domžalčani večino časa žogo v svoji posesti. Zaenkrat še niso našli poti mimo obrambne postavitve gostov. 

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Celja.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO