PLTS, 26. kolo: Domžale - Triglav 3:0 (FOTO)

3 : 0

DOMŽALE

konec

TRIGLAV

PLTS, 26. kolo - Športni park Domžale, 600 gledalcev
Bizjak 59' Več ...  
Suljević 73'/ag.    
Ibričić 80'/11m    

 

 

DOMŽALE TRIGLAV
22 Ajdin Mulalić 13 Jalen Arko
4 Amedej Vetrih 15 Matej Poplatnik
6 Tilen Klemenčič 16 Gašper Udovič
8 Matija Širok 18 Ožbej Kuhar
9 Lovro Bizjak menjava82' 22 Egzon Kryeziu (K)
10 Agim Ibraimi 23 David Zec
17 Senijad Ibričić 26 Dino Suljević
21 Nermin Hodžić menjava74' 27 Nejc Pušnik menjava69'
23 Dario Melnjak 30 Momir Bojić
27 Gaber Dobrovoljc menjava86' 43 David Tijanić 
90 Zeni Husmani (K) 45 Igor Bukara menjava73'
 
1 Dejan Milić 1 Elvis Džafić
13 Žan Žužek menjava86' 7 Nejc Križaj
16 Andraž Kirm menjava74' 9 Tom Žurga menjava69'
26 Shamar Nicholson menjava82' 10 Alen Krcić
30 Petar Franjić 17 Tilen Mlakar menjava73'
33 Matija Rom 20 Vlado Šmit
    72 Dejan Vokić

V ekipi Domžal sta zaradi poškodbe manjkala Marko Alvir in Adam Gnezda Čerin.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Slavko Vinčič Tomaž Klančnik Andraž Kovačič Jožef Rajh

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Bizjak 59'     
2:0 Suljević 73'/ag.     
3:0 Ibričić 80'/11m    
TRIGLAV
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
     
     

Piscalka90+3. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme in Domžalčani so prišli še do enajste zaporedne zmage!

90+2. minuta: Ibričić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je žoga končala v zunanjem delu mreže.

90+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Tkalčič je označil dve minuti dodatka tekme.

90. minuta: Ibraimi je izvajal prosti strel dobrih 25 metrov od vrat Triglava. Žoga je za las zletela čez zgornji levi kot vrat gostov.

menjava86. minuta: V ekipi Domžal je Gabra Dobrovoljca zamenjal Žan Žužek.

83. minuta: Nicholson je krenil v hiter protinapad rumenih. Podal je na desno stran do Ibraimija, ki je v kazenskem prostoru vrnil žogo Nicholsonu. Jamajčan je streljal, a so gostje odbili do Husmanija. Slednji je iz 11 metrov streljal, a se je z obrambo izkazal vratar Arko.

menjava82. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Shamar Nicholson.

zoga3:0 Ibričić/11m; 80. minuta: S strelom po sredini gola je zanesljivo enajstmetrovko izvedel Ibričić.

79. minuta: Po podaji Široka je Zec v kazenskem prostoru storil prekršek nad Vetrihom in sodnik Vinčić je pokazal na belo točko.

77. minuta: Do strela je prišel Mlakar. S 25 metrov je streljal za las mimo desne vratnice.

75. minuta: Ibraimi je z desne strani poslal predložek v kazenski prostor. Do strela z 11 metrov je prišel Melnjak, a je bil na pravem mestu vratar Arko.

menjava74. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Andraž Kirm.

menjava73. minuta: V ekipi Triglava je Bukaro zamenjal Mlakar.

zoga2:0 Suljević/ag.; 73. minuta: Domžalčani so prišli do podvojitve vodstva. Na desni strani kazenskega prostora je do žoge prišel Vetrih. Primorec se je odločil za strel, žoga pa je zadela Suljevića in v loku preletela vratarja Arka.

70. minuta: Dobrovoljc je na polovici Triglava našel Hodžića. Ta je na kratko podal do Bizjaka, ki je s 14 metrov meril mimo leve vratnice.

menjava69. minuta: V ekipi Triglava je Pušnika zamenjal Žurga.

68. minuta: Ibričić se je dlje časa poigraval z obrambo Triglava. Na koncu je z leve strani poslal predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je s prve z voleja močno streljal Melnjak. S pravim projektilom je meril za las mimo desne vratnice.

63. minuta: Ibričić je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji Hodžića in Ibričića je slednji poslal predložek pred vrata, kjer so se gostje ubranili. Domžalčani so nadaljevali s pritiskom in Hodžić je z desne strani žogo zavrnil do Ibričića, ki je s 14 metrov močno sprožil. Gostje so uspešno blokirali. 

zoga1:0 Bizjak; 59. minuta: Imenitna akcija Domžalčanov na levi strani polovice Triglava. Ibričić je v ogenj poslal Melnjaka, ki je z močno podajo po tleh v sredini našel Bizjaka. Napadalcu Domžal z dveh metrov ni bilo težko poslati žoge v mrežo in doseči že deseti gol v letošnji sezoni.

59. minuta: Po podaji Tijanića je do strela z 20 metrov prišel Kryeziu. Meril je mimo desne vratnice.

54. minuta: Širok je na desni strani našel Ibraimija, ki je zaposlil Hodžića, ki je prišel sam pred vratarja Arka. Slednji je strel nogometaša Domžal odbil v kot. Po podaji Ibraimija so gostje na prvi vratnici odbili v nov kot. Po vnovični podaji Ibraimija so se triglavani ubranili.

53. minuta: Po predložku Vetriha je Bizjak z glavo streljal previsoko.

46. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa, v katerem so Domžalčani prevladovali, a zaenkrat še niso našli poti mimo vratarja Arka.

45+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Tkalčič je označil minuto dodatka prvega polčasa. 

45. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je žoga zletela z igrišča.

41. minuta: Nova lepa priložnost Domžalčanov. Klemenčič je na levi strani našel Melnjaka, ki je poslal močan predložek pred vrata. Tam je do strela prišel Bizjak, žoga pa je oplazila levo vratnico.

39. minuta: Hodžić je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici z glavo odbil Poplatnik. V nadaljevanju akcije je Ibričić priboril nov kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati z roko žogo v nov kot odbil vratar Arko. Z desne strani je podal Ibraimi, gostje pa so se ubranili.

30. minuta: Melnjak je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Po podaji Ibričića so gostje odbili do Husmanija. Ta je z 18 metrov streljal s prve z voleja, a je meril za las mimo leve vratnice.

29. minuta: Husmani je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici z glavo odbil Poplatnik. V nadaljevanju akcije je do strela prišel Bizjak, a brez težav za vratarja Arka.

28. minuta: Ibraimi je na desni strani našel Bizjaka. Napadalec je poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je Vetrih z glavo streljal mimo desne vratnice.

25. minuta: Domžalčani so nemudoma odgovorili. Širok je pobegnil po desni strani. Poslal je nizek predložek na drugo vratnico, kjer je iz bližine čez gol streljal Hodžić.

24. minuta: Triglav je ponovno prišel do zaključnega strela. Bukara je s 25 metrov meril čez zgornji levi kot domačih vrat.

20. minuta: Po podaji Klemenčiča na polovico Triglava, je Suljević nespretno žogo vrnil svojemu vratarju. Arko je žogo odbil visoko v zrak, Ibraimi pa je prišel do strela. Njegov poizkus se je od Suljevića odbil v kot. Po podaji Ibraimija je do strela prišel Ibričić, a so gostje uspešno blokirali.

18. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po kratki podaji Ibraimija so se gostje ubranili.

16. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Bukare je do strela z 11 metrov prišel Suljević, ki je meril previsoko. 

13. minuta: Bukara je priboril prosti strel globoko na levi strani polovice Domžal. "Skrajšani kot" je izvedel Bukara, žoga pa je končala za vrati.

10. minuta: Širok se je po podaji Ibričića izkazal z odličnim preigravanjem na desni strani polovice Triglava. Primorec je z 20 metrov meril za las mimo leve vratnice.

8. minuta: Prva priložnost za Triglav. Melnjak je slabo izbil žogo in do strela s 25 metrov je prišel Tijanić, ki je meril pod prečko. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Mulalić, ki je žogo odbil v kot. Po podaji s kota so se domači ubranili.

7. minuta: Hitra akcija rumenih po levi strani. Hodžić je podaljšal do Melnjaka, ki je poslal močan predložek pred vrata. S posredovanjem se je izkazal vratar Arko.

6. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred Melnjakom v nov kot odbil Pušnik. Z desne strani je podal Ibraimi, na prvi vratnici pa je s pestmi uspešno odbil vratar Arko.

4. minuta: Hodžić je priboril prosti strel na levi strani polovice Triglava. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričić, ki je mojstrsko meril v spodnji desni kot vrat. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Arko, ki je odbil v kot. Po uigrani akciji Hodžića in Ibričića je slednji streljal mimo desne vratnice.

Piscalka1. minuta: S sredine igrišča so tekmo začeli nogometaši Triglava.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO