FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 19. kolo: Rudar - Domžale 1:4 (FOTO)

1 : 4

RUDAR

konec

DOMŽALE

PLTS, 19. kolo, Mestni stadion Ob Jezeru
1:3 Williams 60'  Več ... Ibraimi 3', 74'
    Bizjak 19'
    Vetrih 47'

 

RUDAR VELENJE DOMŽALE
1 Marko Pridigar 22 Ajdin Mulalić
2 Ali Shwan Najm menjava77' 4 Amedej Vetrih
8 Damjan Trifković (K) 6 Tilen Klemenčič
10 Leon Črnčič menjava60' 8 Matija Širok
11 Edin Šehić 9 Lovro Bizjak menjava78'
17 Dominik Radić 10 Agim Ibraimi menjava84'
19 Klemen Bolha 16 Andraž Kirm
20 Sandi Ćoralić 17 Senijad Ibričić menjava62'
23 Josip Tomašević 23 Dario Melnjak
28 Vlatko Šimunac menjava52' 27 Gaber Dobrovoljc
45 Robert Pušaver 90 Zeni Husmani (K)
 
13 Matej Radan 1 Dejan Milić
6 Anže Pišek 13 Žan Žužek
9 Djair Parfitt-Williams menjava60' 21 Nermin Hodžić menjava62'
14 Abu Kamara 26 Shamar Nicholson menjava78'
16 Ilja Antonov 33 Matija Rom
21 Jakob Novak menjava52' 41 Adam Gnezda Čerin menjava84'
22 Ivan Vasiljević menjava77'    

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkajta Marko Alvir in Petar Franjić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Roman Glažar David Gabrovec Robert Šprah Janko Ponikvar

RUDAR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:3 Williams 60'  Bolha 16'   
  Shwan 67'   
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Ibraimi 3'     
0:2 Bizjak 19'     
0:3 Vetrih 47'    
1:4 Ibraimi 74'    

Piscalka90+3. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme. Rumeni so slavili 15. v sezoni in že kar desetič zapored. Na lestvici so dvakratni prvaki skočili na drugo mesto.

90+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Mertik je označil še dve minuti dodatka tekme.

89. minuta: Mulalić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Novaka je do strela prišel Trifković. Na pravem mestu je bil Vetrih, ki je žogo odbil v kot. Po uigrani akciji so se gostje ubranili.

88. minuta: Nicholson je z odlično podajo našel Gnezdo Čerina, ki je sam stekel proti vratom Rudarja. Z novo odlično obrambo se je izkazal vratar Pridigar.

87. minuta: Dobrovoljc je storil napako na svoji polovici. Williams je krenil proti vratom Domžal. Njegov strel je uspešno blokiral Klemenčič. Žoga je prišla do Šehića, ki je z desne strani zadel zunanji del mreže.

85. minuta: Nicholson je priboril kot z desne strani. Po podaji Gnezde Čerina je na prvi vratnici odbil Vasiljević.

menjava84. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Adam Gnezda Čerin.

83. minuta: Vetrih je na levi strani našel Ibraimija, ki je znotraj kazenskega prostora prišel do strela. Vratar Pridigar se je izkazal z novo lepo obrambo.

80. minuta: Ibraimi je z razdalje meril mimo leve vratnice.

menjava78. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Shamar Nicholson.

menjava77. minuta: V ekipi Rudarja je Shwana zamenjal Vasiljević.

zoga1:4 Ibraimi; 74. minuta: Dobrovoljc je s polovice Domžal poslal žogo daleč na polovico Rudarja. Obrambi domačih je pobegnil Ibraimi, ki je obšel vratarja Pridigarja in dosegel še svoj drugi gol na tekmi. 

69. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je na prvi vratnici odbil Melnjak.

rumeni karton mali67. minuta: Zaradi namernega igranja z roko je rumeni karton prejel Shwan.

64. minuta: Hodžić je odlično preigraval v kazenskem prostoru Rudarja. Poizkus podaje je v kot odbil vratar Pridigar. Po podaji Kirma so se domači ubranili.

menjava62. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Nermin Hodžić.

62. minuta: Širok je odbil v kot z leve strani. Po podaji Trifkovića so domači pred vrati storili prekršek.

zoga1:3 Williams; 60. minuta: V svoji prvi akciji na tekmi je Williams že dosegel gol. 12 metrov od vrat Domžal je bil povsem osamljen in njegov strel je končal v spodnjem levem kotu gostujočih vrat.

menjava60. minuta: V ekipi Rudarja je Črnčiča zamenjal Williams.

57. minuta: Pušaver je z desne strani poslal nevaren predložek, ki se je na koncu izkazal za strel. Vratar Mulalić je žogo odbil do Šehića. Ta je močno sprožil po tleh, a se je znova izkazal vratar Mulalić.

55. minuta: Novak je za hrbtom obrambe Domžal našel Radića. Slednji je z desetih metrov močno sprožil, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Mulalić.

menjava52. minuta: V ekipi Rudarja je Šimunaca zamenjal Novak.

zoga0:3 Vetrih; 47. minuta: Ibričić je bil pri žogi na desni strani polovice Rudarja. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer do strela ni prišel Bizjak. Iz ozadja je prišel Vetrih, ki mu s sedmih metrov ni bilo težko žoge poslati v mrežo.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa, v katerem so Domžalčani prevladovali in zasluženo vodijo z 2:0.

45+1. minuta: Četrti sodnik Bojan Mertik je označil minuto dodatka prvega polčasa. Kirm je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji so se domači ubranili.

45. minuta: Domžalčani so znova nevarno zapretili. Po podaji z leve je s 15 metrov s prve streljal Ibraimi. Zadel je desno vratnico.

45. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo po desni strani. Ibraimi je pobegnil obrambi Rudarja. V kazenskem prostoru je podal na drugo stran, kjer je s prve streljal Kirm. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Pridigar.

44. minuta: Po domiselni podaji Vetriha se je Bizjak znašel v neposrednem dvoboju z vratarjem Pridigarjem. Slednji je z odličnim posredovanjem preprečil višje vodstvo Domžalčanov. 

43. minuta: Širok je prodrl po desni strani. Z odlično podajo je v kazenskem prostoru našel Husmanija, ki je z 11 metrov meril mimo gola.

42. minuta: Kirm je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je žogo pred vrati ujel vratar Pridigar.

40. minuta: Bizjak je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. Po podaji Ibričića je uspešno odbil Šimunac.

39. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z desne strani. Po uigrani akciji Rudarja so se gostje ubranili.

35. minuta: Po podaji Trifkovića je Črnčič močno sprožil s 25 metrov. Meril je pod prečko, a je vratar Mulalić z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Trifkovića je z glavo odbil Ibričić.  

32. minuta: Po podaji Bizjaka je Husmani s 25 metrov meril previsoko.

30. minuta: Tomašević je odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibričića so domači nehote podaljšali do Melnjaka, ki pred vrati iz težkega položaja žoge ni uspel preusmeriti v mrežo.

23. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je na kratko odbil Bizjak, nakar so gostje razčistili. 

zoga0:2 Bizjak; 19. minuta: Izjemna akcija Domžalčanov na polovici Rudarja. Ibričić na desno do Široka, ki je s prve močno podal pred vrata. Tam je v polni hitrosti s strelom s prve žogo v mrežo zabil Bizjak!

18. minuta: Kirm je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je do strela z glavo prišel Tomašević, a vratar Mulalić ni imel težjega dela z obrambo.

rumeni karton mali16. minuta: Zaradi prekrška nad Agimom Ibraimijem je rumeni karton prejel Bolha.

15. minuta: Kirm ja na levem robu kazenskega prostora našel Husmanija, ki je nevarno sprožil v dolgi kot. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Pridigar.

9. minuta: Kirm je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je žogo s pestmi odbil vratar Mulalić. 

8. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je na prvi vratnici z glavo odbil Ibričić. 

7. minuta: Vetrih je na levi strani zaposlil Bizjaka. Slednji je žogo zavrnil do Primorca, ki je s 16 metrov meril previsoko.

5. minuta: Bizjak je pobegnil po levi strani polovice Rudarja. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer si je prostor za strel lepo pripravil Ibraimi. S 14 metrov je meril za las mimo leve vratnice.

zoga0:1 Ibraimi; 3. minuta: Širok je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Rudarja. Nekoliko z desne strani je mojstrsko ustrelil Ibraimi, ki je neubranljivo zadel zgornji levi kot nemočnega vratarja Pridigarja. Evrogol domžalske desetice.

2. minuta: Širok je izvajal avt na desni strani. Žogo je vrgel Ibraimiju, ki je z odlično podajo na vrhu kazenskega prostora našel Vetriha. Slednji žoge ni najbolje zaustavil, a jo je pred branilci Rudarja ukradel Bizjak, ki je s 16 metrov močno sprožil. Vratar Pridigar je z manjšimi težavami žogo ukrotil.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Pred tekmo so se vsi zbrani na stadionu z minuto molka poklonili nedavno preminulemu nekdanjemu nogometašu Rudarja Ednanu Softiću. Počivaj v miru.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO