FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 24. kolo: Domžale - Aluminij 6:1 (FOTO)

6 : 1

DOMŽALE

konec

ALUMINIJ

24. kolo PLTS, Športni park Domžale
Bizjak 16', 68' Več ... Kidrič 86'
Ibričić 58'/11m     
Vetrih 77'    
Hebaj 81'    
Ibraimi 89'    

 

 

DOMŽALE ALUMINIJ
22 Ajdin Mulalić 25 Matija Kovačič
4 Amedej Vetrih 4 Denis Šme
6 Tilen Klemenčič 6 Dejan Petrovič (K)
8 Matija Širok 7 Marko Nunić menjava85'
9 Lovro Bizjak menjava76' 8 Nik Marinšek
10 Agim Ibraimi 14 Mario Jurčević
16 Andraž Kirm menjava59' 24 Siyar Kepir menjava12'
17 Senijad Ibričić menjava80' 40 Ibrahim Arafat Mensah menjava62'
23 Dario Melnjak 47 Francesco Tahiraj
27 Gaber Dobrovoljc 50 Nemanja Jakšić
90 Zeni Husmani (K) 84 Josip Zeba
 
36 Miha Tetičkovič 22 Luka Janžekovič
7 Marko Alvir menjava59' 11 Luka Štor menjava12'
13 Žan Žužek 21 Aljaž Ploj
21 Nermin Hodžić 27 Christoper Makengo
33 Matija Rom 45 Rok Kidrič menjava85'
41 Adam Gnezda Čerin menjava80' 70 Kruno Ivančič menjava62'
70 Rubin Hebaj menjava76' 96 Anton Rogina

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkata Dejan Milić in Petar Franjić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Matej Jug Uroš Bensa Tomaž Černe Dušan Bezjak

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Bizjak 16'  Ibraimi 34'   
2:0 Ibričić 58'/11m     
3:0 Bizjak 68'    
4:0 Vetrih 77'    
5:0 Hebaj 81'    
6:1 Ibrami 89'    
ALUMINIJ
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
5:1 Kidrič 86'  Marinšek 50', 57'  Marinšek 57' 

Piscalka90+1. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so več kot zasluženo vknjižili visoko zmago, že osmo zaporedno v domačem prvenstvu.

zoga6:1 Ibraimi; 89. minuta: Širok je krenil v protinapad. Podal je v sredino do Alvirja, ki je na desni našel Ibraimija. Domžalska desetica je z izjemnim strelom z roba kazenskega prostora neubranljivo zadela zgornji desni kot vrat Aluminija. Evrogol Ibraimija!

88. minuta: Alvir je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija so gostje odbili do Široka, ki je s 25 metrov meril previsoko.

zoga5:1 Kidrič; 86. minuta: Aluminij je prišel do častnega zadetka. Po podaji Štora je bil v dvoboju ena na ena z vratarjem Mulalićem uspešnejši Kidrič.

menjava85. minuta: V ekipi Aluminija je Nunića zamenjal Kidrič.

84. minuta: Najlepša priložnost Aluminija na tekmi. Jakšič je na desni strani podaljšal do Ivančića, ki je prišel do strela z 10 metrov. Vratar Mulalić je žogo odbil predse, pred Ivančićem pa je v zadnjem trenutku razčistil Dobrovoljc.

zoga5:0 Hebaj; 81. minuta: Izjemna akcija Domžalčanov. Ibraimi je podal na levo stran kazenskega prostora Aluminija do Melnjaka. Ta je s prve žogo poslal pred vrata do Hebaja, ki mu s petih metrov ni bilo težko zatresti mreže.

menjava80. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Adam Gnezda Čerin.

78. minuta: Do svoje prve priložnosti na tekmi je prišel Hebaj. Z desne strani je meril nekoliko previsoko.

zoga4:0 Vetrih; 76. minuta: Melnjak je z odličnim predložkom na desni strani kazenskega prostora našel Alvirja. Hrvat je z glavo stresel levo vratnico. Žoga se je odbila do Vetriha, ki je bil prvi pri žogi in jo je s treh metrov poslal v mrežo.

76. minuta: Alvir je preizkusil strel z razdalje. Z 20 metrov je meril previsoko.

menjava75. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Rubin Hebaj.

73. minuta: Melnjak  je bil pri žogi na levi strani polovice Aluminija. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Alvir z glavo zadel prečko.

70. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Ibričić je podal do Husmanija, ki je v sredini našel Ibraimija. Slednji je z dobrih 20 metrov meril za las mimo desne vratnice.

zoga3:0 Bizjak; 68. minuta: Ibraimi je bil pri žogi na desnem robu kazenskega prostora Aluminija. Poslal je natančen predložek na prvo vratnico, kjer je Bizjak z izjemnim strelom dosegel še svoj drugi gol na tekmi.

67. minuta: Po predložku Melnjaka je Alvir streljal z glavo. Vratar Kovačič je bil zanesljiv. Le nekaj sekund pozneje sta dvojno podajo odigrala Bizjak in Vetrih. Slednji je z 20 metrov streljal za las previsoko.

65. minuta: Jakšić je odbil v kot z leve strani. Po uigrani akciji in podaji Ibričića je Alvir streljal za las mimo desne vratnice.

64. minuta: Ibraimi je z odlično podajo na levi strani našel Melnjaka. Hrvat je poslal močan predložek pred vrata, kjer je Bizjak streljal za las mimo desne vratnice.

menjava62. minuta: V ekipi Aluminija je Mensaha zamenjal Ivančić. 

61. minuta: Nova lepa akcija rumenih po levi strani. Vetrih je zaposlil Melnjaka, ki je z odličnim predložkom našel Ibričića. Slednji je streljal s prve, a je bil vratar Kovačič na mestu.

menjava59. minuta: V ekipi Domžal je Andraža Kirma zamenjal Marko Alvir. 

zoga2:0 Ibričić; 58. minuta: Izkušeni Senijad Ibričić je s prefinjenim strelom po sredini zanesljivo izvedel enajstmetrovko in podvojil vodstvo rumenih.

rumeni karton malirdeci karton57. minuta: Zaradi prekrška nad Amedejem Vetrihom v kazenskem prostoru Aluminija je drugi rumeni karton v vsega sedmih minutah prejel Marinšek, ki je moral predčasno zapustiti igrišče. Matej Jug je pokazal tudi na belo točko.

56. minuta: Tudi v drugem polčasu podobna zgodba kot v prvem. Igra se večinoma odvija na polovici Aluminija, saj se gostje vseskozi branijo z desetimi nogometaši globoko na svoji polovici.

53. minuta: Vetrih je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici v nov kot odbil Marinšek. Po vnovični podaji Ibričića so gostje odbili do Široka. Ta je poslal predložek na drugo vratnico, kjer Kirm ni uspel priti do zaključnega strela. 

rumeni karton mali50. minuta: Zaradi prekrška nad Zenijem Husmanijem je rumeni karton prejel Marinšek. Prosti strel je izvedel Klemenčič, ki je na levi strani kazenskega prostora našel Kirma. Slednji je streljal mimo daljše vratnice.

50. minuta: Ibraimi je krenil v hiter protinapad. Samostojno akcijo je zaključil s strelom z 20 metrov. Meril je za las previsoko.

49. minuta: Po strelu Ibričića je Marinšek žogo odbil v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija so se gostje ubranili.  

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Aluminija.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

rumeni karton mali34. minuta: Zaradi prekrška na sredini igrišča je rumeni karton prejel Ibraimi.

31. minuta: Ibričić je podal na desno stran kazenskega prostora do Ibraimija. Domžalska desetica je poslala predložek pred vrata, kjer je osamljeni Melnjak streljal z glavo. Meril je za las mimo leve vratnice.

21. minuta: Po podaji Ibraimija je Husmani s 25 metrov močno sprožil proti vratom Aluminija. Vratar Kovačič je s kopico težav žogo odbil.

19. minuta: Do prvega strela so prišli tudi Kidričani. S 25 metrov je poizkušal Štor, a vratar Mulalić ni imel težav z obrambo.

zoga1:0 Bizjak; 16. minuta: Vetrih je na polovici Aluminija z imenitno podajo na desni strani kazenskega prostora našel Široka. Slednji je s prve podal v sredino, kjer je Bizjak z 10 metrov žogo neubranljivo poslal v mrežo. To je že četrti gol Bizjaka na štirih tekmah spomladanskega dela sezone, skupno pa že sedmi v tekočem tekmovalnem letu.

menjava12. minuta: V ekipi Aluminija je poškodovanega Kepirja zamenjal Štor.

9. minuta: Dobrovoljc je odbil v nov kot z leve strani. Po podaji Jurčevića je Ibričić začel odličen protinapad rumenih. Kirm je podal do Bizjaka, ki je prodrl do kazenskega prostora. Podal je na levo do Ibraimija, ki je streljal ob bližnjo vratnico. Vratar Kovačič je žogo z obrambo odbil v kot. Po drugem zaporednem kotu Ibričića so gostje odbili do Kirma. Slednji je poslal predložek, Tahiraj pa je odbil v kot z desne strani. Po dveh podajah Ibraimija je na prvi vratnici dvakrat odbil Zeba.

8. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z leve strani. Po podaji Jurčeviča so se domači ubranili.

3. minuta: Kirm je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji Ibričića, Ibraimija in Kirma je slednji prodrl v kazenski prostor Aluminija. S podajo je iskal Ibričića, a so gostje odbili do Klemenčiča, ki je s sedmih metrov streljal proti vratom. Z golove črte je odbil Zeba.

2. minuta: Vetrih je na levi strani kazenskega prostora našel Bizjaka, ki je močno sprožil po tleh. Meril je mimo desne vratnice.

Piscalka 1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO