FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 23. kolo: Maribor - Domžale 1:2 (FOTO)

1 : 2

MARIBOR

konec

DOMŽALE

23. kolo PLTS, Ljudski vrt - Maribor, 2000 gledalcev
Vršič 89'  Več ... Širok 10'
    Bizjak 48'

 Danes ob 16:00 v živo na www.nkdomzale.si!

MARIBOR DOMŽALE
33 Jasmin Handanović 22 Ajdin Mulalić
4 Marko Šuler 4 Amedej Vetrih menjava70'
6 Aleks Pihler menjava55' 6 Tilen Klemenčič
9 Marcos Magno Morales Tavares (K) 8 Matija Širok
10 Dino Hotić 9 Lovro Bizjak
11 Luka Zahović 10 Agim Ibraimi menjava87'
21 Amir Dervišević menjava85' 16 Andraž Kirm menjava61'
22 Martin Milec 17 Senijad Ibričić
28 Mitja Viler 23 Dario Melnjak
31 Saša Ivković 26 Gaber Dobrovoljc
39 Damjan Bohar menjava64' 90 Zeni Husmani (K)
 
1 Aljaž Cotman 36 Miha Tetičkovič
8 Alexandru Cretu 7 Marko Alvir menjava70'
12 Dare Vršič menjava85' 13 Žan Žužek
20 Gregor Bajde menjava55' 21 Nermin Hodžić menjava61'
26 Aleksander Rajčević 26 Shamar Nicholson menjava87'
27 Jasmin Mešanović menjava64' 33 Matija Rom
97 Martin Kramarič 41 Adam Gnezda Čerin

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkata Dejan Milić in Petar Franjić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Andrej Žnidaršič Matej Žunič Rafael Ajdovec Janko Turk

MARIBOR
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:2 Vršič 89'  Ivković 76'   
  Milec 78'   
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Širok 10'  Vetrih 30'   
0:2 Bizjak 49'  Dobrovoljc 72'   
  Ibričić 90'  
  Mulalić 90+3'  

Piscalka90+4. minuta: Zmagaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme in Domžalčani se veselijo že sedme zaporedne zmage!

rumeni karton mali90+3. minuta: Zaradi zavlačevanja je rumeni karton prejel vratar Mulalić.

90+3. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. V kazenskem prostoru Domžal tudi Handanović. Po podaji Milca je Handanović z glavo streljal čez prečko.

90+2. minuta: Po podaji Milca je Mešanović stresel desno vratnico.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roman Glažar je označil štiri minute dodatka. Alvir je pobegnil obrambi Maribora po desni strani. Z močnim strelom je stresel zunanji del mreže.

90. minuta: Po podaji Nicholsona je Bizjak sam krenil proti Handanoviću. V dvoboju ena na ena je meril mimo leve vratnice.

rumeni karton mali90. minuta: Zaradi prekrška je rumeni karton prejel Ibričić.

zoga1:2 Vršič; 89. minuta: Klemenčič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Vilerja je do strela z levega robu kazenskega prostora prišel Vršič. Mojstrsko in neubranljivo je zadel zgornji levi kot vrat Mulalića.

menjava87. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Shamar Nicholson.

menjava84. minuta: Po podaji Vilerja je Mulalić odbil v kot. V ekipi Maribora je Derviševića zamenjal Vršič. Po podaji Hotića so Domžalčani odbili v nov kot. Po podaji Vilerja je z glavo odbil Melnjak.

82. minuta: Bajde je pobegnil po desni strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je Zahović žogo preusmeril proti vratom. Z golove črte je uspešno izbil Dobrovoljc.

80. minuta: Alvir je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je z glavo odbil Bajde. V nadaljevanju akcije je Ibraimi odlično prodrl po desni strani kazenskega prostora Maribora. Žogo je zavrnil do Dobrovoljca, ki je s prve z voleja meril za las mimo desne vratnice.

rumeni karton mali78. minuta: Zaradi ugovarjanja je rumeni karton prejel Milec.

rumeni karton mali74. minuta: Zaradi prekrška nad Alvirjem je rumeni karton prejel Ivković. Prosti strel s 25 metrov je streljal Hodžić, ki je meril za las mimo desne vratnice. Žoga je oplazila nekoga od Mariborčanov v živem zidu. Kot z leve strani je izvajal Ibričić, Mariborčani pa so na prvi vratnici odbili v stranski avt.

rumeni karton mali72. minuta: Zaradi prekrška nad Zahovićem je rumeni karton prejel Gaber Dobrovoljc.

71. minuta: Po podaji Vilerja je Husmani odbil do Bajdeta. Slednji je streljal s 16 metrov, a je bil na golovi črti zanesljiv vratar Mulalić.

menjava70. minuta: V ekipi Domžal je Amedeja Vetriha zamenjal Marko Alvir.

menjava64. minuta: V ekipi Maribora je Boharja zamenjal Mešanović.

62. minuta: Klemenčič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Milca je Bajde z glavo streljal mimo desne vratnice.

menjava61. minuta: V ekipi Domžal je Andraža Kirma zamenjal Nermin Hodžić.

57. minuta: Po podaji Bajdeta je Hotić s 25 metrov meril mimo leve vratnice.

menjava55. minuta: V ekipi Maribora je Pihlerja zamenjal Bajde.

53. minuta: Vetrih je priboril prosti strel na polovici Maribora. S 30 metrov je z neposrednim strelom poizkušal Ibričić, vratar Handanović je žogo brez težav ujel.

51. minuta: Viler je pobegnil po levi strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je ob Mulaliću Zahović z glavo streljal mimo desne vratnice.

zoga0:2 Bizjak; 48. minuta: Vetrih je ukradel žogo na polovici Maribora. Prodrl je do kazenskega prostora in v pravem trenutku podal na desno do Ibraimija. Slednji je nesebično žogo poslal pred vrata, kjer je imel Bizjak ogromno časa in mu ni bilo težko pospraviti žoge v prazno mrežo. Izjemna akcija rumenih za podvojitev vodstva.

47. minuta: Ibraimi je ukradel žogo na polovici Maribora. Podal je v kazenski prostor, kjer je Ibričić poslal žogo na desno do Široka. Slednji je poslal odličen predložek na drugo vratnico, kjer je s prve z voleja meril Kirm. Vratar Handanović je refleksno z nogama žogo uspešno odbil.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Maribora.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec prvega polčasa.

44. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je z glavo za las mimo daljše vratnice streljal Bizjak.

40. minuta: Po napaki Šulerja je Ibraimi krenil proti kazenskemu prostoru Maribora. S 25 metrov je nevarno sprožil pod prečko, a je vratar Handanović uspešno odbil v kot. Po podaji Ibraimija je Klemenčič z glavo streljal mimo desne vratnice.

37. minuta: Po podaji Milca z desne strani je Tavares z glavo streljal mimo desne vratnice.

35. minuta: Vetrih je priboril prosti strel na levi strani polovice Maribora. Po podaji Ibričića je Tavares z glavo žogo odbil v kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je na prvi vratnici odbil Dervišević.

32. minuta: Po strelu Boharja je Melnjak odbil v kot z desne strani. Po podaji Derviševića je do strela z glavo prišel Zahović. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Mulalić, ki je žogo odbil v kot. Po podaji Vilerja so se rumeni ubranili.

rumeni karton mali30. minuta: Zaradi prekrška nad Tavaresom je rumeni karton prejel Amedej Vetrih.

28. minuta: Husmani je odbil v kot z desne strani. Po podaji Hotića je z glavo streljal Šuler, a vratar Mulalić ni imel težjega dela z obrambo.

27. minuta: Domžalčani so tekmo začeli v postavitvi 3-5-2, sedaj pa se je trener Simon Rožman odločil za spremembo v 4-1-4-1.

25. minuta: Po lepi podaji Derviševića je Bohar na levi strani podaljšal do Vilerja. Slednji je poslal nizek predložek pred vrata, kjer je vratnico stresel Zahović.

17. minuta: Domžalčani so izpeljali odlično akcijo na vrhu kazenskega prostora Maribora. Strel Husmanija so domači odbili do Ibričića, ki je odigral dvojno podajo s Husmanijem. Ibričić je v dvoboju z domačim branilcem padel na vrhu kazenskega prostora, a brez prekrška za rumene.

13. minuta: Do močnega strela s 25 metrov je prišel Hotić, vratar Mulalić je žogo s pestmi uspešno odbil.

11. minuta: Mariborčani so prvič streljali proti vratom Domžal. Bohar je poizkušal z levega roba kazenskega prostora, vratar Mulalić je žogo odbil v kot. Po podaji Milca so se gostje ubranili. 

zoga0:1 Širok; 10. minuta: Domžalčani so prišli do hitrega vodstva. Po odlični akciji rumenih je Kirm podal do Široka, ki je z spretnim preigravanjem obšel Šulerja in z močnim strelom z desetih metrov premagal nemočnega vratarja Handanovića.

7. minuta: Vetrih in Kirm sta z odlično dvojno podajo izigrala obrambo Maribora na levi strani. Nekdanji reprezentant je nekoliko predolgo okleval s predložkom in žoga mu je ušla z igrišča.

3. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Hotiča je uspešno s pestmi odbil vratar Mulalić. V nadaljevanju akcije je Ibričić odbil v kot z desne strani. Po podaji Hotića je na prvi vratnici odbil Vetrih.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO