FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 21. kolo: Ankaran - Domžale 0:4 (FOTO)

 

0 : 4

ANKARAN HRVATINI

konec

DOMŽALE

21. kolo PLTS, Športni park Nova Gorica
  Več ... Melnjak 4', 89'
    Alvir 38'
    Bizjak 64'

 Danes ob 14:00 v živo na www.nkdomzale.si!

ANKARAN DOMŽALE
32 Primož Bužan 22 Ajdin Mulalić
6 Emir Burkić 6 Tilen Klemenčič
8 Čazim Suljić 7 Marko Alvir
10 Aristoteles Romero 8 Matija Širok
13 Jan Pahor 9 Lovro Bizjak menjava79'
14 Luka Badžim 10 Agim Ibraimi
22 Erik Gliha 16 Andraž Kirm menjava65'
29 Felipe Dos Santos menjava89' 17 Senijad Ibričić menjava73'
41 Bradley Meledje menjava66' 23 Dario Melnjak
72 Timotej Mate 27 Gaber Dobrovoljc
77 Patrik Bordon menjava46' 90 Zeni Husmani (K)
 
82 Matej Paal 36 Miha Tetičkovič
17 Patrik Matošević 13 Žan Žužek
23 Žan Humar 21 Nermin Hodžič menjava73'
24 Matej Zemljak menjava89' 26 Shamar Nicholson menjava79'
27 Tim Vodeb menjava46' 30 Petar Franjić menjava65'
31 Ramazan Bišević menjava66' 33 Matija Rom
63 Stefan Smiljanić 41 Adam Gnezda Čerin

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjka Dejan Milić, Amedej Vetrih zaradi štirih rumenih kartonov nima pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
Andrej Žnidaršič  Dejan Povšnar Žiga Šumer Alojz Kovačič

ANKARAN HRVATINI
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Romero 76'   
     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Melnjak 4'     
0:2 Alvir 38'     
0:3 Bizjak 64'    
0:4 Melnjak 89'    

Piscalka90+2. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je označil konec tekme in Domžalčani so dosegli peto zaporedno zmago brez prejetega gola.

90+1. minuta: Četrti sodnik Marko Podgoršek je označil dve minuti sodnikovega dodatka.

zoga0:4 Melnjak; 89. minuta: Po dolgi podaji v kazenski prostor domačih se je Nicholson uspešno boril z branilci Ankrana. Slednji so žogo odbili do Melnjaka, ki je z močnim strelom po tleh neubranljivo zadel levi kot vrat Bužana.  

menjava89. minuta: V ekipi Ankarana je Correo zamenjal Zemljak.

89. minuta: Melnjak je odbil v kot z desne strani. Po podaji Romera so se rumeni ubranili. V nadaljevanju je žoga znova prišla do Romera, ki je z desne strani poslal predložek v kazenski prostor. Tam je Vodeb z glavo streljal previsoko.

87. minuta: Širok je izjemno prodrl po desni strani. Poslal je nizek predložek pred vrata, kjer je Franjić streljal iz ugodnega položaja. Z izjemno obrambo se je izkazal vratar Bužan.

85. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibraimija je na prvi vratnici nevarno z glavo streljal Alvir. Domači so uspešno odbili z golove črte. 

84. minuta: Po podaji Ibraimija je Hodžić z 20 metrov močno sprožil proti vratom Ankarana. Žogo je z rokama uspešno odbil Bužan.

menjava79. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Jamajčan Shamar Nicholson, ki je vknjižil debi v najmočnejši slovenski ligi.

rumeni karton mali76. minuta: Zaradi ostrega prekrška nad Tilnom Klemenčičem je rumeni karton prejel Romero.

76. minuta: Po lepi dvojni podaji Bizjaka in Melnjaka je slednji streljal mimo desne vratnice.

menjava73. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Nermin Hodžič.

73. minuta: Po podaji Ibraimija je Ibričić z 20 metrov meril mimo desne vratnice.

72. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je pred vrati s pestmi odbil Bužan.

menjava66. minuta: V ekipi Ankarana je Meledjeja zamenjal Bišević.

menjava65. minuta: V ekipi Domžal je Andraža Kirma zamenjal Petar Franjić.

zoga0:3 Bizjak; 64. minuta: Alvir je krenil v hiter protinapad po sredini igrišča. Na vrhu kazenskega prostora je podal na levo do Kirma, ki je z odličnim predložkom pred vrati našel Bizjaka. Napadalec Domžal je z drsečim startom žogo poslal v prazno mrežo.

63. minuta: Mulalić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Glihe je Pahor prišel do strela s petih metrov. Stresel je prečko.

62. minuta: Alvir je stekel v hiter protinapad. Na vrhu kazenskega prostora je podal na levo do Kirma, ki je močno sprožil. Žoga se je od branilca Ankarana odbila v zunanji del mreže. Po podaji Ibričića je žoga zletela z igrišča.

60. minuta: Po podaji Melnjaka z avta je Kirm močno sprožil z voleja. Žoga je na poti zadela Bizjaka in končala v mreži, a je pomočnik sodnika Žiga Šumer označil prepovedan položaj napadalca Domžal.

58. minuta: Ibričić je priboril prosti strel 28 metrov od vrat Ankarana. Z neposrednim strelom je poizkušal Ibričića, vratar Bužan pa je s pestmi žogo odbil.

53. minuta: Po podaji Mulalića je Bizjak odlično žogo spravil do Ibraimija. Slednji je z desnega roba kazenskega prostora sprožil ob bližnjo vratnico. Vratar Bužan je žogo odbil v kot. Po podaji Ibraimija je na drugi vratnici do strela prišel Klemenčič, a so domači izbili z golove črte.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Ankarana.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Ankarana Bordona zamenjal Vodeb.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Andrej Žnidaršič je brez podaljška označil konec prvega polčasa, ki so ga zanesljivo dobili rumeni.

44. minuta: Ibraimi je priboril kot z desne strani. Po podaji Makedonca je na drugi vratnici za las zamudil Klemenčič.

zoga0:2 Alvir; 38. minuta: Po podaji Alvirja je Bizjak prodrl v kazenski prostor Ankarana. Njegov predložek so domači odbili do Ibraimija, ki je z 18 metrov natančno meril v desni kot vrat. Žoga se je od vratnice odbila na nogo Alvirju, ki mu z desetih metrov ni bilo težko zatresti prazne mreže.

37. minuta: Po podaji Ibraimija je Širok z desne strani poslal predložek na drugo vratnico. Tam je bil povsem sam Kirm, ki je poizkušal s strelom z 10 metrov. Z obrambo se je izkazal vratar Bužan, ki je žogo odbil mimo leve vratnice. Po podaji Ibraimija so se domači ubranili.

32. minuta: Melnjak je z borbenostjo prišel do žoge na levi strani kazenskega prostora Ankarana. Njegovo prvo podajo so domači blokirali, v drugo pa je našel Kirma, ki je z desetih metrov streljal proti vratom. Na poti je žoga zadela Gliho, Ankarančani pa so odbili v kot. Po podaji Ibričića so se domači ubranili.

29. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Ankarana. Po podaji Ibramija je uspešno z glavo odbil Pahor. V nadaljevanju akcije je žoga prišla do Alvirja, ki je z 20 metrov močno sprožil. Vratar Bužan je žogo odbil na svojo levo, kjer je do strela prišel Bizjak. S strelom s prve je zatresel zunanji del mreže.

15. minuta: Ibraimi je odlično prodrl po desni strani. Poslal je nizek predložek na prvo vratnico, kjer je Bizjak prišel do strela. Žoga je oplazila levo vratnico.

13. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je na drugi vratnici za las zamudil Klemenčič.

11. minuta: Po predložku Melnjaka je Pahor v zadnjem trenutku spretno z glavo žogo odbil v kot z desne stani. Po uigrani akciji je do neoviranega strela s 25 metrov prišel Ibričić, ki je meril previsoko.

8. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po uigrani akciji Kirma in Ibričića je slednji poslal nevaren predložek pred vrata. Dobrovoljc je z glavo streljal za las mimo desne vratnice. 

zoga0:1 Melnjak; 4. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po kratki podaji Ibričića je Kirm poslal predložek pred vrata. Na drugi vratnici je bil najbolj spreten Melnjak, ki je iz neposredne bližine poslal žogo v mrežo. To je drugi gol Hrvata v letošnji sezoni. Prvega je dosegel na zadnji tekmi jesenskega dela proti Olimpiji.

Piscalka 1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO