FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Nagrada za trdo delo na treningih

Marko Kovjenić je še eden od mladih nogometašev Nogometnega kluba Domžale, ki je v zadnjih dveh kolih opozoril nase. Otrok kluba, ki domuje ob Kamniški Bistrici, je proti Aluminiju vstopil v igro v drugem polčasu in dosegel svoj prvi gol v članski konkurenci.

Marko Kovjenić

Za dobro igro proti Kidričanom je 19-letnika trener Stevan Mojsilović nagradil z uvrstitvijo v udarno enajsterico na tekmi proti Kopru. Po osnovnem poklicu zvezni igralec je še enkrat zaigral v konici napada ter zadovoljil pričakovanja strokovnega vodstva, saj je na igrišču prebil vseh 90 minut in se s soigralci veselil še druge zaporedne zmage.

Marko Kovjenić, zvezni igralec NK Domžale:

Domžalčani med reprezentančnim odmorom dvakrat dnevno pridno vadijo. V sredo so po posebnem programu trenirali poškodovani Nejc Vidmar, Tadej Rems, Jure Škafar in Liridon Osmanaj. Poleg omenjenih v ekipi ni niti reprezentantov do 19 let, Jureta Balkovca, Rudija Požega Vancaša, Jerneja Papeža, Aleksa Pihlerja in Gregorja Zabreta. Slednjih ne bo niti na sobotni prijateljski tekmi, ko se bodo Domžalčani ob 15:30 v hrvaški prestolnici pomerili z Lokomotivo iz Zagreba.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO