FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 18. kolo: Domžale - Olimpija 1:0 (FOTO)

 Aluminij

1 : 0

Olimpija 200

DOMŽALE

konec

OLIMPIJA

18. kolo PLTS, Športni park Domžale, 2000 gledalcev
Melnjak 29' Več ...  

 

DOMŽALE OLIMPIJA
22 Ajdin Mulalić 41 Nejc Vidmar
4 Amedej Vetrih menjava80' 2 Denis Klinar
6 Tilen Klemenčič 7 Rok Kronaveter
7 Marko Alvir menjava89' 9 Andres Vombergar menjava80'
8 Matija Širok 15 Dario Čanađija
10 Agim Ibraimi menjava77' 17 Abass Issah
16 Andraž Kirm 23 Nik Kapun menjava69'
17 Senijad Ibričić 24 Mitch Apau menjava72'
23 Dario Melnjak 30 Branko Ilić
27 Gaber Dobrovoljc 33 Kenan Bajrić
90 Zeni Husmani (K) 44 Dino Štiglec
 
66 Kristjan Matošević 1 Aleksander Šeliga
9 Lovro Bizjak menjava77' 11 Nathan Oduwa menjava72'
13 Žan Žužek menjava89' 16 Ricardo Alves menjava69'
21 Nermin Hodžić menjava80' 26 Leon Benko menjava80'
30 Petar Franjić 27 Aris Zarifović
33 Matija Rom 77 Stefan Savić
70 Rubin Hebaj 90 Tomislav Tomić

V ekipi Domžal so manjkali poškodovani Alexandre Kombi, Dejan Milić, Alen Ožbolt in Kristijan Šipek. Jure Balkovec je bil kaznovan in ni imel pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
Damir Skomina Rober Vukan Manuel Vidali Gojko Setnikar

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Melnjak 29'  Širok 87'  
  Vetrih 87'  
  Mulalić 90+3'  
OLIMPIJA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Kronaveter 66'   
  Bajrić 87'   

Piscalka90+5. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme in Domžalčani so skočili na tretje mesto prvenstvene lestvice!

rumeni karton mali90+3. minuta: Zaradi zavlačevanja je rumeni karton prejel Ajdin Mulalić.

90+1. minuta. Četrti sodnik Darjan Kovačič je označil štiri minute dodatka tekme. Hodžić je streljal z roba kazenskega prostora. Njegov strel v dolgi kot je z odlično obrambo v kot odbil Vidmar.  

menjava90. minuta: V ekipi Domžal je Marka Alvirja zamenjal Žan Žužek.

rumeni karton mali87. minuta: Zaradi ostrega prekrška nad Alvirjem je rumeni karton prejel Bajrič. Zaradi ugovarjanja sta rumena kartona prejela Matija Širok in Amedej Vetrih, ki je na igrišče prišel s klopi, saj je le nekaj minut pred tem prepustil svoje mesto Hodžiću.

86. minuta: Dobrovoljc je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Kronavetra je odbil Širok. 

84. minuta: Hodžić je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Alvesa so se domači ubranili.

81. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Kronavetra je odbil Klemenčič. Žogo je pred vrata vrnil Štiglec, domači pa so odbili do Abassa. Ta je z 18 metrov streljal previsoko.

menjava80. minuta: V ekipi Domžal je Amedeja Vetriha zamenjal Nermin Hodžić. V ekipi Olimpije je Vombergarja zamenjal Benko.

79. minuta: Olimpija je prišla do kota. Po podaji Kronavetra z leve je na prvi vratnici odbil Vetrih.

78. minuta: Po podaji Kronavetra je Klinar s 25 metrov meril mimo desne vratnice.

menjava77. minuta: V ekipi Domžal je Agima Ibraimija zamenjal Lovro Bizjak.

menjava72. minuta: V ekipi Olimpije je Apaua zamenjal Oduwa.

71. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Olimpije. Po predložku Ibričića je z glavo v kot z leve strani odbil Ilić. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

menjava69. minuta: V ekipi Olimpije je Kapuna zamenjal Alves.

67. minuta: Po predložku Alvirja z leve strani je Štiglec odbil do Ibričića. Slednji je s 15 metrov z voleja meril za las previsoko.

66. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo na polovici Olimpije. Vetrih je podal do Široka, ki je s 16 metrov meril nenatančno.

rumeni karton mali66. minuta: Zaradi prekrška nad Senijadom Ibričićem je rumeni karton prejel Kronaveter.

57. minuta: Abass je prodrl po levi strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je Vombergar z glavo streljal visoko čez gol.

54. minuta: Prvi nevaren poizkus Olimpije v drugem polčasu. Po podaji Čanađije je do strela z 20 metrov prišel Kronaveter. Žoga se je od Melnjaka odbila v vratnico in v kot. Po podaji s kota so se domači ubranili.

52. minuta: Širok je storil prekršek na levi strani polovice Domžal. Po podaji Kronavetra je uspešno odbil Husmani.

Piscalka 46. minuta: Drugo polovico tekme so s sredine igrišča začeli Domžalčani. 

Piscalka 45. minuta: Konec prvega polčasa, v katerem so več prikazali domači nogometaši, ki ob premoru zasluženo vodijo z 1:0. Edini zadetek je dosegel Dario Melnjak, ki je postal že 18. strelec Domžal v letošnjem prvenstvu. 

45. minuta: Prvi strel ljubljanske zasedbe na tej tekmi. Z roba kazenskega prostora je po podaji Kronavetra poizkusil Klinar. Z lepim posredovanjem se je izkazal Mulalić.

43. minuta: Nova izjemna priložnost domžalskega moštva! Ibričić je z leve poslal predložek v kazenski prostor, kjer je bil le za las prekratek Gaber Dobrovoljc. Nejc Vidmar pa je s skrajnimi napori preprečil, da žoga ni končala v levem kotu njegovih vrat. Odbil jo je v kot.

40. minuta: Alvir je sam stekel proti vratom Olimpije, žal pa je do žoge prej prišel gostujoči vratar Vidmar, ki je preprečil resnejšo priložnost domačih. 

zoga1:0 Melnjak; 29. minuta: Gooooooooooooooooooool! Po podaji Ibričića s kota je na prvi vratnici najvišje skočil Melnjak, ki je žogo z glavo pospravil v levi kot vrat Olimpije.

28. minuta: Širok je priboril prosti strel z desne strani. Po podaji Ibraimija je Klemenčič na drugi vratnici vrnil žogo pred vrata Olimpije. Tam je poizkušal Melnjak, a se je znova izkazal Vidmar, Domžalčani pa so prišli do novega kota.

26. minuta: Olimpija le stežka pride na polovico Domžal. Na drugi strani je Vetrih priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je do žoge na desnem robu kazenskega prostora prišel Ibraimi. Pred vrati je za las zamudil Dobrovoljc, vratar Vidmar pa je z odlično obrambo žogo odbil za las mimo desne vratnice v kot. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili. 

17. minuta: Po podaji Melnjaka je Kirm uspešno preigral Klinarja. Znotraj kazenskega prostora je poizkušal s podajo, a so gostje odbili v kot. Po podaji Ibričića so domači poizkušali z uigrano akcijo, a so se gostje ubranili.

14. minuta: Po odlični podaji Melnjaka je Ibričić žogo poslal za hrbet obrambe Olimpije. Do strela je prišel Alvir, a se je z odlično obrambo izkazal Vidmar.

6. minuta: Ibraimi je priboril prosti strel na desni strani polovice Olimpije. Po predložku Ibraimija je bil pred vrati najvišji vratar Vidmar.

5. minuta: Domžalčani nadaljujejo z ofenzivo. Po predložku Melnjaka je z roko pred vrati odbil vratar Vidmar. 

3. minuta: Domžalčani so nevarno začeli. Širok je z desne strani poslal nevaren predložek pred vrata, kjer pa ni bilo njegovih soigralcev.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Olimpije.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO