FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 10. kolo: Domžale - Rudar 0:1

231 Domzale 

0 : 1

DOMŽALE

konec

RUDAR

PLTS, 10. KOLO, Športni park Domžale, 650 gledalcev
  Več ... Mary 42'
     

 

DOMŽALE RUDAR
1 Dejan Milić (K) 1 Marko Pridigar
4 Amedej Vetrih menjava84' 8 Damjan Trifković (K)
6 Tilen Klemenčič 10 Leon Črnčič
7 Marko Alvir 16 Ilja Antonov
9 Lovro Bizjak menjava72' 18 John Mary menjava78'
11 Jure Matjašič menjava54' 19 Klemen Bolha
17 Senijad Ibričić 20 Sandi Čoralić
27 Gaber Dobrovoljc 21 Jakob Novak menjava89'
29 Jure Balkovec 23 Josip Tomašević
33 Matija Rom 29 Jaka Bijol menjava73'
90 Zeni Husmani 45 Robert Pušaver
 
66 Kristjan Matošević 13 Matej Radan
5 Luka Volarič menjava72' 6 Anže Pišek menjava73'
8 Matija Širok 9 Dario Vizinger
21 Nermin Hodžić 22 Ivan Vasiljević menjava89'
24 Faruk Gačan 26 Illya Markovskyy
31 Alen Ožbolt menjava84' 28 Edin Junuzović menjava78'
70 Rubin Hebaj menjava54' 33 Milan Tučić

V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni bilo Petra Franjića, Kristijana Šipka in Alexandreja Kombija, Agim Ibraimi, Emir Azemović in Shamar Nicholson pa še nimajo pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
Damir Skomina Manuel Vidali Aleš Skok Vlado Močnik

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
     
RUDAR VELENJE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Mary 42'  Bijol 21'  
  Črnčič 58'  

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme.

90+3. minuta: Rom je priboril prosti strel na desnem robu kazenskega prostora Rudarja. Po podaji Balkovca je do strela s 16 metrov prišel Volarič. Gostje so odbili v kot. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

90+1. minuta: Četrti sodnik Janez Bezjak je označil še tri minute dodatka tekme.

menjava89. minuta: Volarič je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. V ekipi gostov je namesto Novaka vstopil Vasiljević. Po podaji Balkovca je na drugi vratnici Klemenčič zavrnil v sredino, tam pa so razčistili gostje.

87. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na levi strani polovice Rudarja. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Junuzović.

86. minuta: Balkovec je izvajal avt z leve strani. Ožbolt je z glavo podaljšal do Hebaja, ki je z 12 metrov meril previsoko. Domžalčani so prišli do kota. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

85. minuta: Domžalčani stopnjujejo pritisk. Tokrat je do strela s 14 metrov prišel Hebaj. Z odlično obrambo je žogo odbil vratar Pridigar.

84. minuta: S 25 metrov je s strelom poizkušal Črnčič. Meril je previsoko.

menjava84. minuta: V ekipi Domžal je Amedeja Vetriha zamenjal Alen Ožbolt.

83. minuta: Po predložku Balkovca je z glavo streljal Hebaj. Vratar Pridigar je žogo odbil v gostujočega branilca, od katerega je žoga zletela v mrežo. Pred tem je stranski sodnik določil prepovedan položaj domžalskega napadalca.

82. minuta: Rom je izvajal avt z desni strani. Podal je do Alvirja, ki je za hrbtom gostujoče obrambe našel Volariča. Strel slednjega z 10 metrov je Pridigar odbil nazaj do Volariča. Ta je znova streljal z glavo, a je bil še enkrat več na mestu vratar Pridigar.

79. minuta: Po predložku Volariča so gostje odbili do Ibričića. Slednji je poizkušal s strelom z 12 metrov, a je zadel zunanji del mreže.

menjava78. minuta: V ekipi Rudarja je Maryja zamenjal Junuzović.

74. minuta: Rom je na desni strani podaljšal do Alvirja. Hrvat je poslal odličen predložek v kazenski prostor, kjer je neovirano z glavo streljal Hebaj. Meril je za las mimo leve vratnice.

menjava73. minuta: V ekipi Rudarja je Bijola zamenjal Pišek.

menjava72. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Luka Volarič.

70. minuta: Po predložku Balkovca je Hebaj prišel do žoge v kazenskem prostoru Rudarja. Žogo je namestil Alvirju, ki je s 15 metrov meril za las mimo desne vratnice.

68. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Trifkovića je do strela z voleja prišel Bijol. Na pravem mestu je bil dobro postavljeni vratar Milić.

64. minuta: Balkovec je odbil v kot z desne strani. Po podaji Ćoralića je na prvi vratnici odbil Alvir.

58. minuta: Klemenčič je na polovici Rudarja našel Husmanija. Slednji je s 30 metrov močno streljal, a je meril previsoko.

rumeni karton mali58. minuta: Zaradi prekrška nad Amedejem Vetrihom je rumeni karton prejel Črnčič.

56. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je pred vrati uspešno odbil vratar Pridigar.

55. minuta: Po strelu Bijola s 25 metrov je na golovi črti uspešno posredoval vratar Milić.

menjava54. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Rubin Hebaj.

51. minuta: Trifković je na levi strani kazenskega prostora našel Novaka. Ta je z 12 metrov močno sprožil proti vratom. Z odlično obrambo je vratar Milić žogo odbil. 

50. minuta: Husmani je na desni strani našel Ibričića. Slednji je prodrl v kazenski prostor in močno sprožil po tleh. Na golovi črti je bil zanesljiv vratar Pridigar.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Rudarja.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Janez Bezjak je označil minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Klemenčič je poizkušal s strelom s 30 metrov. Meril je previsoko.

zoga0:1 Mary; 42. minuta: Pušaver je prodrl po desni strani. Poslal je predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je z mojstrskim strelom z voleja Mary žogo poslal v spodnji desni kot nemočnega vratarja Milića. 

40. minuta: Ibričić je priboril prosti strel na desni strani polovice Rudarja. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

36. minuta: Vetrih je na polovici Rudarja na kratko podal do Balkovca. Slednji se je 20 metrov od vrat odločil za strel z desnico. Meril je za las mimo desne vratnice.

31. minuta: Domžalčani so odlično prebili obrambo Rudarja na levi strani. Bizjak je podal do Vetriha, ki je bil sam pred vratarjem Pridigarjem. Slednji je njegov strel z leve strani uspešno ubranil.

30. minuta: Klemenčič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Ćoralić je odbil Ibričić.

25. minuta: Husmani je na desni strani na kratko podal do Alvirja. Hrvat je potegnil v sredino in z 20 metrov močno sprožil pod prečko. Vratar Pridigar je žogo zadržal v svojih rokah.

rumeni karton mali21. minuta: Zaradi prekrška nad Markom Alvirjem je rumeni karton prejel Bijol.

16. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je pred vrati odbil vratar Pridigar.

10. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je odbil Črnčič. V protinapadu je do strela z vrha kazenskega prostora prišel Mary, a se je z obrambo izkazal vratar Milić.

9. minuta: Matjašič je uspešno preigraval na levi strani. Podal je za hrbet branilcem Rudarja do Ibričića. Slednji je prišel do strela, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Pridigar.

5. minuta: Rom je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je Alvir na prvi vratnici z glavo streljal za las previsoko.

4. minuta: Trifković je podal na desno do Novaka. Ta je poslal predložek pred vrata, kjer je močno z glavo streljal Mary. Vratar Milić je s pestjo žogo odbil v kot. Po podaji Trifkovića je nehote z glavo podaljšal Matjašič, na prvi vratnici pa je Mary z glavo streljal previsoko.  

3. minuta: Matjašič je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je odbil Mary. Po vnovični podaji Ibričića so se gostje ubranili.

1. minuta: V 36. sekundi je Ibričić odlično na desni strani našel Roma. Slednji je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je Bizjak prišel do strela s petih metrov. Stresel je zunanji del mreže gostov. 

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO