Informacije za tekmo s Freiburgom

Več kot 5.000 sedežev na stadionu Stožice že ima svojega lastnika za današnji nogometni spektakel med Domžalami in Freiburgom. Vstopnice so do 16:00 še na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, pred tekmo pa jih bo možno kupiti le še na blagajni Eventima v ŠRC Stožice. V izogib gneči pri nakupu vstopnice vam svetujemo, da si dragocen košček papirja zagotovite v predprodaji.
 
Vrata stadiona se bodo danes odprla ob 19:30. Obiskovalcem svetujemo naj na stadion pridejo dovolj zgodaj, saj zaradi velikega števila udeležencev pričakujemo gnečo ob vstopu v garažno hišo in na stadion. Opozarjamo, da sedežni red velja in vas naprošamo, da ga spoštujete!
 
VSTOP NA PRIZORIŠČE 
Imetniki vstopnic boste lahko na stadion vstopili z zunanje ploščadi in iz garaže (garaža vhod št. 1, 2, 3). V kolikor se boste na prizorišče pripeljali z osebnim avtomobilom, morate pred vhodom v garažo pokazati vstopnico. Na vstopnicah so vse informacije o vašem vhodu na stadion. 
Lastniki letnih vstopnic morate ob vstopu na stadion poleg navadne vstopnice, ki ste jo dobili ob zamenjavi, predložiti tudi letno vstopnico.
 
VSTOP NA PRIZORIŠČE ZA IMETNIKE VIP VSTOPNIC IN PRESS:
Imetniki VIP vstopnic in novinarskih akreditacij lahko v parkirno garažo vstopite na vhodu št. 5.
 
Rumena družina, gremo skupaj do vrha!

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO