FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Bizjak: Vse bomo dali od sebe

Prva uradna tekma sezone je pred vrati in vročica že narašča. Nogometaši Domžal so danes zadnjič vadili v domačem okolju, jutri zvečer pa bodo na celjski Areni Petrol opravili še uradni trening pred prvo tekmo prvega kroga kvalifikacij za evropsko ligo proti Flori iz Talina. Slovensko-estonski obračun se bo začel v četrtek, 29. junija ob 20:30. Vstopnice si lahko v NK Baru zagotovite za vsega 5 evrov, ogled pa bo možen tudi z novimi letnimi vstopnicami, ki so že v prodaji od vsega 30 evrov naprej (Več informacij dobite tukaj.).

06 bizjak zb1002017

"Vzdušje v ekipi je odlično in verjamem, da bo tudi v prihodnje tako," je pogovor začel novinec Lovro Bizjak, ki se je hitro vključil v ekipo. Na pripravljalnih tekmah je izkoristil svojo priložnost in se izkazal z dobro strelsko formo: "Ekipa je v pripravljalnem obdobju pokazala dobre igre. Igralci se na igrišču odlično razumemo in sodelujemo, kar je osnova za dobre rezultate. Verjamem, da bomo v četrtek pokazali tisto, kar znamo," je pred prvo tekmo optimističen zvezni igralec Domžal.
07 bizjak1 zb1002017

Domžalčani bodo evropsko pot začeli z domačo tekmo, povratna pa jih čaka teden dni pozneje v Talinu. Za 23-letnega Mozirjana bo to prva evropska klubska preizkušnja v karieri: "Prva tekma je zelo pomembna, saj se lahko na domačem igrišču naredi velik korak proti končni zmagi. Hkrati pa je tudi najbolj zahtevna, saj nasprotnika ne poznaš najbolje. Igrati moramo sproščeno. Želimo si glasne podpore s tribun, ob kateri nam bi bilo na igrišču zagotovo lažje," je o prvi polovici dvoboja z desetkratnimi estonskimi prvaki povedal krilni napadalec, ki se zaveda kakovosti nasprotne ekipe: "Flora je dobra ekipa, ki je trenutno v zelo dobri formi. Odigrali so že skoraj polovico prvenstva, zato so veliko bolj uigrani od nas. Kljub vsemu gledamo le nase in na svoj zastavljeni cilj. Sezono želimo odpreti na najlepši možni način in na terenu pokazati vse kar znamo. Vse bomo dali od sebe," je odločen Bizjak, ki se je ob Kamniško Bistrico preselil iz Aluminija iz Kidričevega.

Besedilo: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB