FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Letne vstopnice že od 30€!

Sezona 2017/2018 je pred vrati. Domžalčani jo bodo odprli že 29. junija, ko bo v 1. krogu kvalifikacij za Evropsko ligo na Areni Petrol v Celju gostovala estonska Flora iz Talina. Ogled srečanja bo možen tudi z letnimi vstopnicami, ki so že naprodaj po izjemno ugodnih cenah. Za celoletno spremljanje domačih tekem boste morali odšteti vsega 50 evrov, dijaki, študenti in upokojenci pa le 30 evrov.

letna in VIP karta 2017 tisk 1

Letna vstopnica vam prinaša ogled 18 domačih prvenstvenih tekem, vseh domačih pokalnih preizkušenj in domače tekme v prvih treh krogih kvalifikacij za Evropsko ligo v sezoni 2017/2018. Lastniki letnih vstopnic decembra lahko v klubskih prostorih prevzamete tudi stenski koledar Nogometnega kluba Domžale za leto 2018. Hkrati pa imate na voljo tudi brezplačen prevoz na tekmo proti Flori v Celju. Prijaviti se morate ob nakupu oziroma do torka, 27. junija, na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Letno vstopnico si lahko ob predložitvi osebne fotografije (3x4 cm) priskrbite vsak delavnik (10:00 do 16:00) v glavni pisarni Nogometnega kluba Domžale, na Kopališki 4 v Domžalah. Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonskih številkah 01 722 65 50 in 051 386 949.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB