NKD TV: V nedeljo jubilejna 500. tekmatopic ce260912

Vse seveda v letošnji sezoni, v kateri ima povsem enak izkupiček kot Domžalčani. Pred nami je torej izenačen obračun, tako kot je bil prvi v tretjem kolu, ko so varovanci Stevana Mojsilovića po ogorčenem boju v Kidričevem slavili z 1:0. Aluminij je v minulem kolu minimalno ugnal Triglav, Domžalčani pa so v Celju zabeležili prvi neodločen izid v sezoni.

Darko Topić, branilec NK Domžale:


Tekma med Domžalami in Aluminijem, ki jo boste lahko v živo spremljali tudi na naši spletni strani, se bo v Športnem parku v Domžalah začela v nedeljo, 30. septembra ob 18:00. Srečanje bo vodila sodniška trojka Slavko Vinčić, Bojan Ul in Tadej Friš, delo četrtega sodnika pa bo opravljal Darko Čeferin. Trener Stevan Mojsilović ne bo mogel računati na poškodovane Nejca Vidmarja, Slobodana Vuka, Sašo Aleksandra Živca, Liridona Osmanaja in Tobiasa Mencigarja. Še vedno sta na bolniški Michel Nack Balokog in Dejan Gerić, kaznovana pa sta Ivan Knezović in Mato Šimunović. Vstopnice za nedeljsko tekmo si lahko v predprodaji zagotovite na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in NK Baru. Gremo skupaj do vrha!

Napovednik tekme Domžale - Aluminij:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO