FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Koper - Domžale 3:0

 

FC KOPER GRB 3

3 : 0

231 Domzale

KOPER

konec

DOMŽALE

PLTS, 32. kolo, ŠRC Bonifika, Koper
Hodžič 7' Več ...  
Belima 14', 83'    

 

KOPER DOMŽALE
1 Marijan Antolović 1 Dejan Milić
4 Toni Datković 4 Amedej Vetrih
7 Ruben Rodriguez Belima 6 Rok Elsner menjava46'
8 Nermin Hodžić menjava84' 7 Ivan Firer menjava71'
17 Senijad Ibričić 15 Jan Repas
21 Matej Pučko 17 Matija Širok
26 Šime Gregov 25 Miha Blažič
29 Ed Kevin Kokorović 27 Gaber Dobrovoljc
32 Ivor Horvat menjava21' 29 Jure Balkovec
45 Matic Paljk menjava73' 30 Petar Franjić menjava53'
50 Sandi Križman 37 Žan Majer

12 David Adam 66 Kristjan Matoševič
14 Inhyeok Park 2 Alvaro Rodriguez Brachi
15 Haris Dedić menjava21' 5 Luka Volarič menjava71'
23 Marko Krivičič menjava73' 11 Jure Matjašič
25 Leandro Nicolas Teijo menjava84' 13 Žan Žužek
33 Theofanis Tzandaris 92 Elvis Bratanović menjava53'
52 Luka Vekić 94 Veljko Batrović menjava46'

V ekipi Domžal zaradi okrevanja po poškodbi ni Denisa Halilovića, Luka Žinka in Alexandreja Kombija. Zaradi kazni nima pravice nastopa Zeni Husmani, ki je na zadnji tekmi proti Rudarju prejel četrti rumeni karton v sezoni.


 Glavni sodnik Pomočnika sodnika Četrti sodnik Delegat
 Roman Glažar (Hajdina) Aleksander Burjan (Hajdina), David Gabrovec (Markovci) Andrej Žnidaršič (Kranj) Vinko Pokovec (Ljubljana)

KOPER
zoga rumeni karton mali rdeci karton
1:0 Hodžić 7' Paljk 35'  
2:0 Belima 14' Dedić 61'  
3:0 Belima 83' Križman 62'  
  Hodžič 67'  
  Belima 80'  
  Teijo 87'  
DOMŽALE
zoga rumeni karton mali rdeci karton
  Volarič 74'  

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme.

90+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je odbil vratar Antolović.

87. minuta: Majer je z odlično podajo pred kazenskim prostorom našel Repasa. Ta je zaposlil Volariča, ki je bil sam pred vratarjem Antolovićem, ki je strel Primorca s 13 metrov dvignil čez prečko. Po podaji Balkovca je pred vrati Dobrovoljc storil prekršek.

menjava84. minuta: V ekipi Kopra je Hodžića zamenjal Teijo.

zoga3:0 Belima; 83. minuta: Ibričić je na sredini igrišča našel osamljenega Pučka. Ta je na desni strani podal do Belime, ki si je namestil žogo na levo nogo. Z natančnim strelom v spodnji desni kot je premagal vratarja Milića.

rumeni karton mali80. minuta: Zaradi prekrška nad Balkovcem je rumeni karton prejel Belima.

76. minuta: Bratanović je priboril prosti strel na levi strani polovice Kopra. Po podaji Batrovića so se domači ubranili.

rumeni karton mali74. minuta: Po odlični dvojni podaji Bratanovića in Volariča je slednji v dvoboju z domačim branilcem padel v kazenskem prostoru. Sodnik Glažar je ocenil, da je igralec Domžal prekršek simuliral, zato je Volariču pokazal rumeni karton.

menjava73. minuta: V ekipi Kopra je Paljka zamenjal Krivičič.

71. minuta: Repas je priboril prosti strel na desni strani polovice Kopra. Balkovec je streljal za las mimo desne vratnice.

menjava71. minuta: V ekipi Domžal je Ivana Firerja zamenjal Luka Volarič.

70. minuta: Po podaji Pučka je Belima z 18 metrov meril previsoko.

rumeni karton maliEnajstmetrovka Firer; 67. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja je z roko pred vrati igral Hodžić. Tokrat je sodnik Glažar dosodil enajstmetrovko in pokazal tudi rumeni karton Hodžiću. Enajstmetrovko je izvedel Firer, ki je meril v spodnji desni kot, a je Antolović njegov poizkus ubranil.

65. minuta: Do strela z levega robu kazenskega prostora je prišel Pučko. Vratar Milić je bil zanesljiv.

64. minuta: Balkovec je poslal odličen predložek pred vrata Kopra z leve strani. Pred vrati sta za las zamudila Batrović in Bratanović. Do žoge je prišel Firer, ki jo je vrnil pred vrata, kjer je za las zamudil Repas.

rumeni karton mali62. minuta: Zaradi prekrška nad Širokom je rumeni karton prejel Križman.

rumeni karton mali61. minuta: Zaradi prekrška nad Majerjem je rumeni karton prejel Dedić.

58. minuta: Domžalčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Majerja je pred vrati padel Dobrovoljc, ki je bil pod prekrškom. Znova sodnik Roman Glažar ni pokazali na belo točko.

56. minuta: Širok je odlično prodiral na desni strani kazenskega prostora Kopra. 12 metrov od vrat je močno sprožil in vratar Antolović je z odlično obrambo žogo odbil. Do nje je prišel Batrović, ki je z 11 metrov streljal proti vratom. Žoga je očitno v roko zadela Gregova. Sodnik Glažar je to videl, a ocenil, da ne gre za enajstmetrovko.

menjava53. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Elvis Bratanović.

53. minuta: Batrović je bil pri žogi na levi strani kazenskega prostora Kopra. Na kratko je podal do Majerja, ki je v sredini našel Repasa. Ta je z 20 metrov streljal za las mimo desne vratnice.

52. minuta: Kokorović je z leve strani poslal predložek pred vrata. Milić je s pestmi odbil do Belime, ki je z voleja meril mimo desne vratnice.

49. minuta: Batrović je priboril kot z leve strani. Po podaji Majerja so se domači ubranili.

47. minuta: Firer je priboril prosti strel na levi strani polovice Kopra. Po podaji Majerja je s pestmi odbil vratar Antolović.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je med odmorom Roka Elsnerja zamenjal Veljko Batrović. Amedej Vetrih je v drugem polčasu zaigral na mestu zadnjega zveznega igralca. Repas se je s krila preselil v sredino.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Andrej Žnidaršič je označil minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Franjić je na levi strani kazenskega prostora Kopra poizkušal s strelom na prvo vratnico. Žoga se je od domačega branilca odbila v zunanji del mreže. Po podaji Majerja je z glavo poizkušal Dobrovoljc, a vratar Antolović ni imel težav z obrambo.

43. minuta: Koprčani so krenili v hiter napad po desni strani. Belima je podal v sredino do Pučka, ki je z 18 metrov močno sprožil. Vratar Milić je najprej žogo odbil, potem pa jo je pred Križmanom zadržal v svojih rokah.

rumeni karton mali35. minuta: Zaradi prekrška nad Janom Repasom je rumeni karton prejel Paljk.

32. minuta: Franjić je na desni strani v ogenj poslal Široka, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Do strela s sedmih metrov je prišel Firer, a je dobro postavljeni vratar Antolović žogo ujel.

27. minuta: Repas je priboril prosti strel globoko na levi strani polovice Kopra. Po podaji Majerja so se domači ubranili.

24. minuta: Po podaji Vetriha je Širok z 18 metrov streljal proti vratom. Z levico je meril mimo leve vratnice.

menjava21. minuta: V ekipi Kopra je poškodovanega Horvata zamenjal Dedić.

19. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Kopra. Z neposrednim strelom je poizkušal Balkovec, a vratar Antolović ni imel težkega dela z obrambo.

17. minuta: Majer je na desni strani v ogenj poslal Franjića, ki je poskrbel za odličen predložek na prvo vratnico. Tam je z glavo streljal Vetrih, ki je stresel prečko.

zoga2:0 Belima; 14. minuta: Domžalčani so izgubili žogo na svoji desni strani. Po boku je pobegnil Paljk, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Tam je z 11 metrov Belima natančno meril v spodnji levi kot nemočnega vratarja Milića.

11. minuta: Franjić je bil pri žogi na desni strani polovice Kopra. Podal je v sredino do Repasa, ki je s 17 metrov močno sprožil. Na pravem mestu je bil vratar Antolović.

zoga1:0 Hodžić; 7. minuta: Po hitrem napadu Kopra je na desni strani do žoge prišel Belima. Nevarno je meril pod prečko, a je vratar Milić z izjemno obrambo žogo odbil čez gol. S kota je podal Kokorović. Pred vrati so Domžalčani odbili do Hodžića, ki je z 12 metrov natančno meril v spodnji desni kot vrat Domžal.

4. minuta. Ibričić je priboril prosti strel na levi strani polovice Domžal. S 25 metrov je neposredno proti vratom sprožil Kokorović. Žoga se je od živega zidu odbila za las mimo leve vratnice v kot. Po podaji Kokorovića je odbil Elsner.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO