FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Škoda, uradno vozilo NK Domžale

Nogometaši Domžal se bodo v prihodnje vozili z novimi avtomobili. Nogometni klub Domžale in Servisno prodajni center Škerjanec sta se dogovorila za skupno sodelovanje, tako da je uradni avtomobil dvakratnih državnih prvakov postala Škoda. Nogometaši se bodo v večini vozili z novim modelom Škoda Citigo, za potrebe uprave kluba pa bo na voljo družinski karavan Škoda Octavia Combi.

skupinska sk1

Servisno prodajni center Škerjanec je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Škoda postal leta 1999, ko je ob avtocesti Ljubljana-Maribor zrasel nov objekt, v katerem je na voljo celotna ponudba vozil Škoda, servis novih vozil ter prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme: ''Smo družinsko podjetje iz Domžal, ki na prvo mesto postavlja zadovoljstvo strank in kvaliteto storitev. Naš osnovni namen je zadovoljiti potrebam kupcev iz naše okolice. Sedež našega podjetja je oddaljen le slab kilometer od domžalskega stadiona, zato nismo dolgo oklevali z odločitvijo o sodelovanju z Nogometnim klubom Domžale, ki v zadnjem desetletju slovi kot eden najboljših in tudi najbolje urejenih klubov v slovenskem prostoru. Zagotovo bodo igralci in klub s temi vozili naredili lepo promocijo SPC Škerjanec in hkrati prebivalcem ter navijačem posredovali informacijo, kam po novo Škodo,'' je ob sodelovanju povedala predstavnica SCP Škerjanec Mija Škerjanec.


Sodelovanju se je priključila tudi zavarovalnica Adriatic Slovenica, ki je pripravila ugodno ponudbo avtomobilskega zavarovanja. V prvi fazi sodelovanja je klub v uporabo dobil štiri vozila: ''Nogometaši so se odločili za naš novi model, Škoda Citigo. Gre za mestni avto, ki kljub svoji  majhnosti uporabnikom ponuja dovolj prostora za športno opremo in prijetno vožnjo tudi v bolj oddaljene kraje. Seveda pa brez Škode Octavia Combi skorajda ne gre, tako da bo klub v uporabo dobil tudi ta velik družinski avto, ki sodi med najboljše v svojem razredu,'' je še dodala energična prodajalka vozil Škoda v SPC Škerjanec.

geric vidmar sk2

Prve Škode Citigo so prevzeli Luka Elsner, Nejc Vidmar in Dejan Gerić, ki je prav na dan prevzema opravil vozniški izpit. Zadovoljstvo obeh nogometašev in vozniške spretnosti novinca na cesti lahko preverite v napovedniku tekme proti Aluminiju. Škodo Octavia Combi pa je v imenu uprave kluba prevzela poslovno-finančna direktorica Tina Jeklic: ''V zadnjem obdobju smo intenzivno iskali trgovca z avtomobili, ki bi želel sodelovati z nami. V stik smo prišli s SPC Škerjanec, ki nam je pripravil zelo ugodno ponudbo in zelo hitro smo se dogovorili za sodelovanje. Naši nogometaši bodo imeli tako enoten vozni park, SPC Škerjanec pa posebno mesto med našimi pokrovitelji. Prepričana sam, da bosta obe strani z dogovorom zelo zadovoljni.''

Napovednik tekme Domžale - Aluminij:

Nogometni klub Domžale in SPC Škerjanec sta sklenila polletno sodelovanje, ki se bo ob primernih rezultatih, spremenilo v dolgoročno partnerstvo.


NK Domžale
Foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO